ceann deas6
profili

  • vefat eden abinin eşinin başkasıyla evlenmesi

    keşke önceliğiniz olan şey nişanı şatafatlı yapması, akrabalarınızın videolarını izlemiş olması değil de evlendiği kişinin kardeşinizin çocuklarına nasıl bakacağı olsaymış. el alem ne der değil de elin adamı yiğenlerime nasıl davranır diye düşünseydiniz.

  • masterchef türkiye

    kafasına ayva fırlatıp özür bile dilemediği, sergen için sürekli burcu'ya bağırdığı günden beri somer şefin burcu'ya kinli olduğunu düşünüyorum. orada burcu'nun emeklerini takdir eden tek şef mehmet şefti bence. somer şef uzun süredir dilara için burcu'nun ayağını kaydıracağı günü bekliyordu.

    sen takım oyunlarında tabağı en çok kazanan kişi ol ama 11 potaya gir. 11 pota demek, 4.5 aylık programın 3 ayının her haftası elenme riski demek. ne psikolojik ne fiziksel olarak dayanamaz insan buna. 35 dokunulmazlık aldıysa 35 de ikinciliği vardır. yazık oldu.

  • masterchef türkiye

    "bşrtlı kntnjnı dlmmşmydı eğwe eğwe"

    çok komiksiniz aynen tatlı su hümanistleri sizi. kız güzel tabaklar çıkartıyor ayrıca gayet kendi hâlinde şirin biri. birisi gelip dövmenizle, renkli saçınızla dalga geçse dünyayı yıkar kıyameti koparırsınız ama sizden olmayana her şey serbest değil mi?

  • survivor 2020 ünlüler-gönüllüler

    berkan evrimin adaylığının düşmeyeceğine emin olmaya çalışıyor sjdkdmdmdmx

  • 17 temmuz 2016 bütün teorilerin mantıklı gelmesi

    an itibarı ile içinde bulunduğum durumdur. beynim o kadar karıştı ki normalde her zaman kesin bir görüşüm olurdu, olayları çift yönlü değerlendirsem de sonunda destekleyeceğim tarafa karar verebilirdim. şu an ise sağcısı solcusu herkesin söylediği mantıklı geliyor.

    beyin süzgecimden teoriler aynen şu şekilde geçiyor:

    -başkanlık için tiyatro:
    mantıklı.

    -parelel yapının son çırpınışları:
    mantıklı.

    -gerçek bir askeri darbe girişimi:
    mantıklı.

    -asıl darbe bu akşam:
    mantıklı.

    -dışarıda asker kalmadı ne darbesi:
    mantıklı.

    -millet sokağa dökülmeseydi asker ile polis karşı karşıya gelecekti ve asıl darbe o zaman olacaktı:
    mantıklı.

    -rte iç savaş çıkarmak için milleti sokağa döktü:
    mantıklı.

    gördüğünüz gibi muhakeme edebilme yeteneğimi kaybettim. çevrem için de bu durum geçerli. fanatik ak partili babam bir gövde gösterisi yapıyorlar diye seviniyor, bir fazla uzattılar olay çıkacak diye sövüyor. dindar arkadaşlarım camilerden sela okunmasına kızıyor falan...

    kafayı yedik iyice.

    gg editi: ne darbeden ne de şu an bulunduğumuz durumdan yanayım. tek temennim en büyük derdimizin kahve ve lokumu yunanlar ile paylaşamamak olduğu günlere dönmek.

  • cübbeli ahmet hoca'nın uzay araştırmaları yorumu

    "ver bana 100.000 dolar ben sana hepsini söyleyeyim."

    tüm dinci felsefenin özetlendiği yorumdur.