shaaborz5
profili

  • ilber ortaylı

    an itibariyle cnn türk ekranlarında güzel güzel konuşan tarihi şahsiyet.

    adnan menderes için "beş tane mimar sinan camisini yıktı. iyi tarafları vardır ama istanbul için iyi şeyler yapmamıştır. kadir topbaş istanbullu değildir. istanbul'da doğup büyümek istanbullu olmaya yetmez. ortada bavul gibi dolaşan herifler var. tarihi silueti yok ettiler. kazlıçeşme'deki üç tane gökdelen ayasofya'nın arkasında yaşlı bir adam gibi gözüküyor." falan dedi.

    bu adam istanbul aşığı. gözünü para hırsı bürümemiş. tarih, kültür, sanat bakımından donanımlı. istanbul'u yöneten ve söz sahibi olanlar mı? bu saydıklarımın hiçbirine sahip değil.

  • aziz yıldırım

    tribünlerde küfür var diyen başkan.

    ulan dün bizim taraftar göksenin köksal'ın anasına söverken küfür değil de, mahmut uslu ergin ataman'a ettiği küfür değil de, galatasaray'ın bize ettiği mi küfür?

    ulan senden öyle nefret ediyorum ki, galatasaray'ı savundurdun ya bana; allah seni başımızdan hemen alsın.

  • kostas sloukas

    büyük oynadı. tam bir orospu çocuğu yunan guard gibi oynadı.

    tanım: orospu çocuğu yunan guard. ama bu defa bizim tarafta.

  • 14 nisan 2016 fenerbahçe real madrid maçı

    sizler kadar basketboldan anlamayan biriyim. yani burada yalandan entry kasanlar hariç. oyunu anlatacak basketbol bilgim çok yok. ama dün orada idim ve şu an ses yok. o kadar çok bağırdım o kadar çok real'i ıslıkladım, yuhaladım ki. bunu sırf bu takım için yaptım. neden mi? kenarda obradoviç kıpkırmızı olurken, datome şiir yazıp, dixon kendini yerlere atarken, udoh'un bloğunda vesely koltuğun üstüne çıkıp hatta yerinde duramayıp sahaya kadar girip maçın içindeyken ve kendini bu takıma ait hissederken susmak, re re rö yapmak utandırdı. futbol takımı için bunu yapmadım. çünkü ruh yok, mücadele yok, beni ateşleyen bir oyun yok.

    hayatımın en güzel maçıydı. teşekkürler obradoviç, teşekkürler dünyanın en güzel takımı.

  • aziz yıldırım

    fenerbahçe'nin başına çökmüş garabettir.

    kendisindeki ego ne tayyip'te, ne ronaldo'da var. baktı taraftar terraneo'yu sevdi, herif hemen pasif hale getirdi adamı. transferi mahmut uslu'ya bırakıyor. eğer bu adamın derdi fenerbahçe olsaydı şimdiye kadar yüz kere gitmişti. ama fenerbahçe sayesinde elde ettiği gücü bırakmıyor. bu adamın tuttuğum takımın başkanı olması yeterince utanç verici.