gavarnie encore5
profili

  • yılmaz vural

    bu ülkenin şu nefret ortamında bile herkesin sevdiği bir insan olabilmek çok zor iş, yılmaz hoca başarmış.

  • donald trump

    buyuk ortadogu - demir ipekyolu projeleri arasindaki, daha basit tabiriyle ifade etmek gerekirse cin - amerikan ekonomik savasindaki tampon bolge, olaylarin buyuk kutleli fiziksel savasa dogru ilerlememesinin onundeki sigorta idi, secimler boyle sonuclanirsa dunya trump'i cok arar, icimizdeki amerikali'lar da gotune kina yakar.

    ortadoguda kan dokmeyen, amerikan ordusunu etliye sutluye bulastirmayan, islami teror orgutlerine destek vermeyen, kurdistan'a arka cikmayan bir amerikan baskani bizim pembe gotlu muhaliflerin pek isine gelmedi, obama gibi tatli dilli katiller lazim bunlara ki tatmin olsunlar.

  • baklavası süper olan mekanlar rehberi

    oha ya demek karaköy güllüoğlu vallahi muthis ve az bulunan bir bilgi yazdiginiz cok iyi oldu.

    arkadaslar gaziantep'de de cok guzel yapiliyormus bu meret haberiniz olsun, ozellikle antep fistigi falan koyduklarinda apayri guzel oluyormus denemenizde fayda var.

  • en overrated alkollü içecek

    rakı da kalitesiz bir içkidir ama bu klasmanda lider tartışmasız şekilde şarap'tır. dünya tarihinin en primitif içkisi, binlerce sene önce götünü yaprakla silen hırboların çanaktan kafaya dikip ağzından akıtarak içtiği içkiden anlıyorum ayağına hatun ayıklıyorlar bugün. ağzında döndürüyor dolaştırıyor neymiş şaraptan anlıyormuş hava yapıyor, kardaş tarımdan hayvancılıktan falan da anlıyor musun? öküzün tek taşağı yoksa kesilir mi ne diyorsun?

  • alexandraarzat

    aq yerinde 10 senelik, 10bin entry'li hesabimi sebep dahi belirtemeden, iki simarik moderator'un gotunun keyfine haksiz yere kapatip defalarca kez iletisim kanallarini yoklamama ragmen en ufak sekilde geri donus yapmaya dahi tenezzul etmesinler, toplamda belki aylarımı harcadığım binlerce entry'i tek kalemde silsinler, diger taraftan dunun caylagi sozluk sahibiyle evlendi diye ayni gun yazar olsun. bir de bunu yapan adam avukat olacak, memleketin hukuku ne halde ki hukukcusu ne halde olsun degil mi? bir de akp'yi elestirirler, akp ve tayyip bu ulkenin basindan fazla aq.

    bu sozluge en ufak sekilde ciddi sey yazanin aklindan suphe ederim ben diyecegim de zaten kalitenin geldigi seviye belli. sirf benim profilime girseniz bastan asagi dandik futbol entry'leri ile karsilasacaksiniz. bundan 5 sene once tenis uzerine, siyaset uzerine, sinema uzerine, ekonomi uzerine dolu dolu, heyecanli heyecanli entry'ler yazardim ama artik zerre icimden gelmiyor buraya degerli seyler birakmak, cunku kendimi ait hissetmiyorum. hatta ve hatta sirf aklima gelenleri durumcu'nun sozlugune degil de gercekten bana ait olan ve olacak olan bir blog acip oraya yazmayi dusunuyorum son zamanlarda.

    kocadan torpilli yazar.