fikirless13
profili

  • sosyal medyada 200 bin kişilik ordumuz var

    ne yapacaklar. bize kızgın surat mı atacaklar?

  • bill gates'in kızının jokeyle evlenmesi

    bill gates zaten dünyanın en zengin adamı. her şekilde kendinden fakir biri ile evlenecekti.

  • 14 ekim 2021 bbc news türkçe'nin yayınladığı foto

    orada bir türk bayrağı var ama konukları temsil eden bir bayrak yok. daha ne olduğu belli olmayan insanları karşına alıp konuşamazsın. taliban bir terör örgütüdür. el kesen, kafa kesen, recm cezası uygulayan bir terör örgütüdür. kadınlara hayatı dar eden ve kadınları cahil bırakan bir terör örgütüdür. erkeklere sakal kesmeyi yasaklayan bir terör örgütüdür. camiye gitmeyenleri öldüren terör örgütüdür. modern dünyada yeri olmayan bir gruptur.

  • mesai bitimi 17.00 mi 18.00 mi olmalı sorunsalı

    10:00'da başlayıp 15:00'da bitmeli. artık teknoloji gelişiyor, işler daha hızlı oluyor. bilgisayar gibi, yapay zeka gibi teknolojiler var. 8 saat mesai 100 yıl öncesinde kaldı.

  • 10 mayıs 2021 filistin'e destek konvoyları

    bence bu konvoya katılan herkesi filistine savaşa yollamak lazım. gidin kardeşim savaşın. neden kornalarla protesto ediyorsunuz?

  • şiirleri 128 milyar dolar ile değiştirmek

    ne hasta bekler sabahı,
    ne taze ölüyü mezar.
    ne de şeytan, bir günahı,
    128 milyarı beklediğim kadar...

  • 330 km hızla makas atan keko

    her yerde kamera var. plakasını tespit edin ve bu sürücüye 300.000 tl ceza, ehliyetini iptal edip bir daha ehliyet almasını yasaklayın ve 10 yıl hapis cezası verin. bakın bakalım bir daha böyle bir şeye cesaret edebilir mi?

    bu cezalar çok değil mi? diye sorarsanız size cevabım az bile olacaktır. o hızla birine çarpsa ve bu yüzden çarptığı arabadaki birileri ölse, o ölen kişinin ailesi yıllarca bu acı ile yaşayacak. belki de belki de bir gün bir arabaya çarpacak ve çarptığı arabadaki kişi bir ailenin geçimini sağlayan tek kişi olacak.

    böyle insanlar ne eğitilir ne de adam edilir. böyle insanları toplumdan izole edeceksin. bunların topluma gram faydası yok. hapiste ise boş durmayacaklar. kamu işlerinde çalışmak zorunda kalacaklar. gerekirse bok çukurunda bok temizlesinler.

  • üniversite derslerinin %98'inin gereksiz olması

    gereksiz değil ama işlevi yanlış. günümüz görsel eğitimi zorunlu tutuyor. kağıt üzerinden 100 alsanız bile mesleğinizin ortamına girdiğiniz zaman eliniz kolunuz bağlanabilir. buna mesleki deneyim deniyor.

  • bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri

    torbacı olması.

    imza: erdal kömürcü

  • askerde görülen en yüksek rütbeli komutan

    captain price. çok babacan bir adamdı. onu hiçbir zaman unutmayacağım.

    not: askerliğimi şahinler birliğinde yaptım.

  • kumar masasında ekrem mi haksız hüseyin mi

    ekrem abi her seferinde aynı şeyi yapmasa ona hak verirdim ama ekrem abi insanları kopartıyor.

  • ilber ortaylı'nın kanal istanbul'u desteklemesi

    25 aralık fatih altaylı yazısını okuyun ve yapılacak kanalın ne kadar gereksiz olduğunu bir gemiciden dinleyin. bir de ekrem başkan diyor ki: bir deprem olursa iki boğazın ortasında kalan kıtadan insanları nasıl tahliye edeceğiz. istanbul bir deprem tehlikesi altında ve şehirin en önemli konusu toplanma alanlarının olmaması. bu konunun gündeme gelmesi için tekrar deprem mi olması gerek?

  • amsterdam belediyesinin camileri kapatması

    namaz kılmak isteyen türkiyeye yerleşebilir. benim gibilerse hollanda vatandaşlığı alabilir. değiş tokuş yapmak isteyen bana ulaşsın.