lestat de lioncourtma8
profili

  • arda güler

    oncelikle pesinen soyleyeyim jorge jesus hayraniydim su son derbiye kadar. jj'in arda'yi da her mac 11 e koymamasini normal buluyor (hala 17 yasinda), sonradan oyuna daha sık girmesini istiyordum ozellikle skoru aldigimiz maclarda. ancak hoca'nin arda yerine lincoln, mhy, emre mor vs sokma ısrari artik bu entryi girme mecburiyeti birakti bende. arda'nin, irfan can kahveci ile yasina ragmen hali hazir seviyesi esit, potansiyel olarak ondan cok daha yuksek elbette.

    gelelim arda'nin oyununa;
    bu cocuk her topu ayagina aldiginda kurcalayip duruyor rakip savunmayi. tipki alex gibi, emre gibi, mesut ozil gibi. durmadan cilingirlige ugrasiyor. yeri geliyor oyunu terse aciyor, yeri geliyor ferdi'yle ikiye bire giriyor, yeri geliyor oldurucu son pasi deniyor, kalenin onundeyse abanmali, plaseli vs nasil vurmasi gerekirse oyle vuruyor topa. cekinmiyor. frikik desen direct, indirect fk kullanabiliyor. kornerden kavisli muz gibi orta aciyor bomba gibi birakiyor istedigi yere topu.

    tutturmuslar fizik de fizik.. fizigi tas gibi bu arada. ust vucudu biraz kutlesiz olabilir yasina gore normal, ferdi'nin degisimini hatirlayin 19-21 arasi mesela. ama arda'nin belden asagisi gayet topcu fizigi. bacaklari kalin, gotu kalin. tipki arda turan, dybala vs gibi alt vucudu, at gibi guclu. gotunu dayadimi kimse topu alamiyor. biz baska maclari mi izliyoruz gecen seneden beri?

    bu cocugu oynatmayan adam futboldan anlamiyordur. bu cocuk sezonun geri kalaninda sakat/cezali olmadigi her macta forma giymelidir.

  • cristiano ronaldo

    soyledigi her kelime yine dogru ne yazik ki. adami yalvar yakar manchester united'a getirip marcus rashford'in yedegi yaparsaniz adam cildirir.

    su anki manchester united'dan bireysel kariyeriyle daha buyuk bir futbolcu. mutevazi oyunculara yoneleceksin eger bu adami yonetemeyeceksen.

  • alafranga tuvalette biriken suda şeytanlar yıkanır

    adamlarin tek derdi kim hangi derece akrabasini sikebilir yada kim nereye sicabilir. baska bir mevzulari yok amk.

    dedirten fetva.

  • erling braut haland

    adam makara yapiyor bizim kekolar da gurur duyuyor. iskandinavlarin ne isi olur la dinle? :) aynen seneye hacca da gidecekmis.

    mal turnusolu futbolcu.

  • do you speak english sorusuna verilen cevaplar

    ''speaking english? i live in english. it's not only a language to me, it's totally best way of expressing my own. you know, sometimes i'm dreaming of a world, all people understand each other perfectly. yes, i have a dream. imagine all the people dancing and touching each other, communicate in a joyful harmony.'' - arif ısık; halı, kilim, travel.

  • erol bulut

    elinde,

    altay-harun
    g.gonul - sangare
    caner - novak

    tisserand - serdar
    lemos - zanka - sadik

    gustavo - cigerci
    sosa - ozan - mert hakan

    perotti - thiam - valencia - ferdi - garry - s.gumus - d.turuc

    samatta - papiss cisse

    boyle hayvani bir kadro var. fenerbahce'nin hic bu kadar eksiksiz ve varyasyonlu bir kadrosu olmamisti. (vitorlu sene dahil) belki tek eksik kilit acabilecek cilingir bir 10 numara, fakat elindeki malzemeyle de kapanamayacak bir eksik degil bu. bu kadroyu bu ligde diger rakiplerin kadro kalitesi anlaminda senden bu kadar asagidayken sampiyon yapamazsan meslegini alanyada 6. 7.lige oynamakla gecirirsin.

    basarili olmasini gonulden diledigim teknik direktorumuz.

  • almanların en iyi olduğu konu

    ucuncu havaalanini kiskanmak tabi ki.

  • enes ünal