theformulaxx11
profili

  • beyaz futbol

    rasim ozan ahmet çakardan çok daha cesur ve açık sözlü bir adam.

    ahmet çakar aşırı yanar dönerli.

    bak ahmet hoca sen durup durup "trabzonda niye polis yoktu merak ediyorum??" dersen burada anlatmak istediğin devlet tarafından da fenerbahçeye oyun oynanıyor'dur. öyle mi? desen "yoo ben öyle demek istemedim" der. ama sanki herkes salak aq.

    rok da sertifikalı bir tayyipçi olduğu için bunu direkt anladı ve çakar'a sallamaya başladı.

    çık adam gibi bunu devlet planladı de diyebiliyorsan. yanar döner olma. ayrıca gelmişsin hala cumhurbaşkanına yalvarıyorsun büyükekşiyi gönder diye. ulan büyükekşiyi oraya getiren zaten erdoğan. aylardır sokaktaki dönerciden kulüp başkanlarının tamamına kadar istifaya çağrılmasına rağmen göndermeyen de erdoğan.

    desene yiyorsa "sayın erdoğan senin tercihlerin yüzünden türk futbolu bitti" diye.

    onu da diyemeyip hatta hala erdoğan her şeye karışıyor diyorlar bak hala karışmıyor diyor. bok karışmıyor. bunca şey olacak erdoğan'ın haberi olmayacak mı?

    erdoğan istemese 1 saniye orada kalamaz o adam. demek ki istiyor.

    o zaman erdoğan'ı eleştirsenize yiyorsa?

    yemiyor tabii. lap lup konuşuyor.

    rasim en azından siyaseten tam karşımda da dursa adam cesur ve dürüst. çakar'a sürekli açık konuş ne ima ediyorsun diyor. bugün de ağzına sıçtı arabistan olayında çakarın gelen bir devlet telefonu sonucunda r yaptığını kendisinin çakar'ı kurtardığını falan da söyledi sıçtı ağzına bıraktı.

  • kadıköy'de kiracısını darp eden ev sahipleri

    2 kişi habersiz bir şekilde ilk vuruşu yaparak birini dövüyor burada bazı insanlar adamın yardım çığlıklarıyla dalga geçmiş, bazıları dövenleri övmüş.

    sizin ben delikanlılık ölçerinizi sikiyim emi. bir adama 2 kişi dalmak zaten kaypaklıktır. korkaklıktır.

    adamsan tek kişi kavga edeceğini de belli edip eşit şartlarda dövüşürsün kim neymiş ne değilmiş çıkar ortaya.

    adam bir şey de demiyor mahkeme devam ediyor polisle gelin diyor. konuşmak zorunda mı? belli zaten iki kişi gelmişler çık diyorlar adam da konunun nereye gideceğini anlıyor dur ben polis çağırayım diyip kendini kollamaya çalışıyor.

    burada da bazı hanzolar polis çağırmışsın kaşınmışsın yazmış.

    lan polis çağırmak ne zamandan beri kaşınmak oldu amk? ne biçim beyin yapınız var anlamadım.

    götüne kadar alır inşallah o iki lavuğun dicem de bu adalet sistemiyle adam vuran ölmezse serbest kalırken 2 3 yumruk yüzünden ne yapılabilir pek bilemedim.

  • rte'nin 2023 seçimiyle ilgili rahatlığının sebebi

    rahat mı? adam "işin ucunda seçim kaybetmek de olsa bu eyt kararını vermeyeceğim" dedi. ama verdi..

    üstüne üstlük ne zamlar, ne aflar geldi bakalım daha da neler geliyor..

    erdoğan en diken üstü seçimine giriyor. kendisi de bunun farkında.

  • başörtülü bakan atayacağız

    amk salakları programı izleyip öyle gömün gömecekseniz.

    karşıdaki kadın chp iktidar olursa baş örtülü bir bakan görebilir miyiz? diye soru soruyor. adam ne desin hayır mı desin amk. tabii ki evet niçin olmasın diyor.

    durup dururken ya ben bir şey diyeceğim iktidar olursam baş örtülü bakan da olacak bizde haberiniz olsun demiyor.

  • esenyurt'ta 4 kişi tarafından dövülen kadın

    3'ü erkek 4 kişi tarafından kendi evinde, çocuklarının gözü önünde saldırıya uğrayan kadındır. kadın, en son saçından başından çekilerek ev dışına çıkarılırken son anda kendini kurtarmış. bu sırada 11 yaşındaki kızının cama çıkarak "annemi öldürüyorlar" diye bağırdığını da not düşelim.

    aynı zamanda güvenlik kamerası takmak için orada bulunan çalışan da kadını koruyayım derken bu 3 maganda tarafından yumruklanıyor ve görüntülerde yere düşüp kendini korumaya çalıştığı halde bile tekmelenmeye devam ediyor.

    sebep ise bahçe katındaki komşunun bahçeyi ev içine dahil etmesine izin vermemekmiş. kadın sizin kaçak yapılaşmanıza izin vermek zorunda mı lan?

    tehdit var hakaret var şiddet var haneye tecavüz var ama bilin bakalım ne yok? evet bildiniz.

    4 kişi savcı kararıyla serbest bırakılmış. bravo!

    kaynak

  • 5 ekim 2019 istanbul yağmuru

    ulan deprem psikolojisinin üstüne gök gürültüsü de cila gibi ağzıma sıçtı gece vakti.

    konum tabii ki avcılar. nereden geldik buraya anlamadım ki. bi çığ düşmedi amk.

  • van'da polislerin vahşice dövdüğü vatandaş

    bu videonun kürt sorunuyla alakasının olup olmaması değil ki önemli olan. 3 5 tane polisin bir tane insanı kafası patlayana kadar kaskla vurmadan gözaltına alabilecek kabiliyeti mi yok yoksa bu psikolojik sorunlu polisleri bulmak bizim ülkemizde bir gelenek mi?

    2 saniyeliğine van'ı unutun. yarın ekrem başkana kayyum atadıklarında ben eylem yapmaya çıkacak mıyım? evet. kafamda kask parçalayacak polis var mı bu şehirde? evet. hatta bu videodan rahatsız olmayan binlerce insan da var gördüğüm kadarıyla..

    nefretinizde, hayvanlık iç güdülerinizde, empati yoksunluğunuzda boğulun ne diyeyim ki? yok çocuk kim bilir ne yapmış.. ulan biz gezi zamanı ne yaptık? ali ismail korkmaz ne yaptı da döve döve öldürdüler? bunun savunması mı olur lan?

    hadi sırf kürtlük var olayın içinde diye savunanlar zaten ırkçı da her halükarda bu olayı savunabilecek kapasitede olanların nefreti yüzünden bu ülke çok kötü yerlere gidiyor.. ve gitmeye de devam edecek gibi duruyor..

  • 24 mayıs 2018 cnn türk muharrem ince canlı yayını

    "16 yıldır başta olan bir insan yeni olarak şunu yapacağız diyemez; ancak özür dileyebilir."

    başka söze gerek yok.

  • fikret orman

    biz şu anda aldığı kararın mutluluğunu yaşarken kendisi belki de cumhurbaşkanından, spor bakanından gelecek telefonu düşünüyor olabilir.

    sırf bu sıkıntıda başını dik tutmuş olması bile adını bu kulübün tarihine altın harflerle yazdırmıştır.

  • engellilerle dalga geçen kızın özür videosu

    benim için bir değeri vardır. yaptığı şeyin yanlış bir şey olduğunu, pişman olduğunu, bir daha yapmayacağını, aklının da zaten yerinde olmadığını, normalde böyle bir insan olmadığını söylemiştir. halinden de pişman olduğu gözükmektedir.

    nihayetinde yaptığı şeyle ne bir insana ne de bir canlıya zarar vermemiştir sadece ahlaki yönden yakışmayacak bir hareket yapmıştır o an arkadaş arasında gülsünler diye. çocukken biz de elimizi kolumuzu yamultup yapıyorduk bunları.

    ne yapsın kız? idam mi edelim beş on yıl hapis mi yatsın ne yapsın başka? herkesi, her boku linç etmeye bayılıyoruz. çekmiş videosunu söylemiş her şeyi. bırakın artık bu ayakları bir gün siz de yaparsınız bir hata, unutmayın insanız biz.

  • alvaro negredo sanchez

    demba ba, gomez ve abou'dan sonra dördüncü kez sicrayamayan cekirge. evet uc kere tutturduk cidden güzel tutturduk ama bu sefer yemedi. bunu artık kabul etmek zorundayız. ama en uzucusu de su ki ba'yi gönderdik gomezi tutamadik abou kiralikti ama bu adamın bonservisini alıp bi cuval da para verdik kendisine..

    üzgünüm.