artizmin oncusu4
profili

  • cristiano ronaldo

    elimde yetki olsa bu başlık altında messi içeren, ima eden, hissettiren bütün entryleri siler yeni girenleri de ekşiye değil internete girmekten men ederim. aynısı messi başlığı altında ronaldo entry'si girenler için de geçerli. bir istatistik paylaşılıyor, bilgi veriliyor ardından messi şöyle ronaldo böyle. messi'nin bu dünya kupasına kadar grup aşamaları dışında golü var mıydı? yoktu. lewandowski'nin golü yoktu ya dünya kupalarında. messi'nin sadece bu turnuvada 3 gol 2 asisti var deyince sanki başkaları da var da bu turnuvadaki istatistiği verelim yetsin trollüğü yapılıyor. bunu bir de ronaldo başlığı altında yapıyorsunuz.

    messi bir daha gelmeyecek, göremeyeceğimiz bir yetenek. onun bu kadar iyi olmasını sağlayan insan da bu başlığın gerçek sahibi. ronaldo olmasaydı messi şu an sonuna gelmekte olduğu kariyerinde ne kadar büyükse onun yarısını kaybederdi. nasıl ki nadal federer'i geliştirdiyse, nadal ve djokovic sayesinde biz federer'i 40 yaşında wimbledon kazanırken izleyebildiysek, messi ve ronaldo da birbirlerini iterek mükemmelleştirdiler. lütfen artık kariyerlerinin sonuna gelmiş bu harika sporcuları sidik yarıştırır gibi kıyaslamaktan vazgeçin.

  • michael jordan

    (bkz: bu sene de iyi troll yaptı)

  • çevremdeki bütün ak partililer hayır diyor yalanı

    bazı arkadaşlar ak partililere hayır oyu verecek muhaliflerce baskı yapıldığını, bu sebeple evet verecek olmalarına rağmen ortamlarda hayır de gitsin kim bilcek amk dediklerini iddia ediyorlar.

    bu ihtimal üzerine düşündüm. tesadüf dün akademisyen bir arkadaşımla taksiye bindik, referandum sohbetine de bir süre takside devam ettik. taksici bizim ne oyu vereceğimizi tam anlamasa da tiplerimizden hayırcı piçler olduğumuzu anladı. kendisine de fikrini sorduk, açıktan söyleyemese de evet vereceğini belirten şeyler söyledi, muhalefeti eleştirdi, eski istanbul'daki çöp dağları, yollar, köprüler bildiğimiz meseleler.

    durup bekledim adam net bir şekilde evet vereceğim desin diye. diyemedi, sonra da arkadaşıma kızdım çok agresif konuştuk adamı korkuttuk bak söyleyemedi dedim. arkadaşım da dedi ki söyleyememesinin sebebi bizden ya da başka bir şeyden korkması değil, vereceği oyun altını doldurabileceği küçücük bir argümanının dahi olmaması dedi.

    çok doğru söyledin dedim.

    (bkz: eyyorlamam bu kadar)

  • eren derdiyok

    hep neyi yapıyoruz lan? ilk dört maçı kazanınca şampiyon olduk mu diyoruz? üç dört tane yıldız isim alınca ikinci devre 17'de 17 yaparız mı diyoruz? ne yapıyoruz tam olarak?

    attığı gol jeneriklere geçecek, sadece attığı gollerle değil takımın yediği kontra ataklarda bile topun arkasına ilk geçenlerden olan inanılmaz bir iş ahlakına sahip olduğu her halinden belli, galatasaray'a yakışan bir futbolcu. attığı golün sadece rize ağlarını havalandırmadığı da belli oluyor.