miharbi8919
profili

  • 18 nisan 2024 fenerbahçe olympiakos maçı

    maça gidecek taraftarlara bi kelam edelim,

    rakip maç dengede ya da 1 farkla gerideyken oyunu soğutmak için her şeyi yapacaktır umarım geçen sene sevilla maçlarındaki salaklığı yapıp sahaya madde atıp temponun anasını sikmez bazıları.

    maç sahada kazanılır yapılacak her müdahale rakibe yarar, bırakın topçular işini yapsın, destek vermesini bilmiyosan köstek olma, yanınızda sahaya madde atan ya da atmaya çalışan biri olursa yapıştırın ensesine bi tane, korkmayın.

  • 3 nisan 2024 fenerbahçe adana demirspor maçı

    luan peres nerede? 1.5 yıldır bir futbolcu iyileşemez mi?
    fred nerede? kariyerinde toplamda 3 ay sakat olan adam sende yıl olmadan 4 ay takımla çalışamadı.
    king nerede? devre arasında yabancı kontenjanına yazdığın adam devre arasından bugüne daha topa dokunmadı, sezon bitecek.
    çağlar nerede?

    nerede amına koyayım sakatlanan adamlar neden asla geri dönemiyor? ali koç efendi hainliği ve beceriksizliği sürekli dışarıda aradığın için burnunun önündeki rezaletleri göremiyosun. sağlık heyetinden teknik heyetine amatör bölge takımlarında görev almayacak adamlar takımın anasını sikiyor farkında değilsiniz. sen, beceriksiz yönetimin, amatörden hallice teknik ve sağlık heyeti siktir olup gitmeden daha çoook kupa hediye ederiz, merak etmeyin.

  • 14 mart 2024 fenerbahçe union sg maçı

    rakip öyle hunharca oynayıp saldırmayacak ya da coşmayacak çünkü onlar da senin gibi kendi liginde şampiyonluk mücadelesi veriyor. ve daha ilk maçtan giden bir tur için bunu riske etmek anlamsız olur. belçika'da şampiyon olup şampiyonlar ligine direkt katılmak mı yoksa konferans liginde ilk maçını 3-0 yenildiğin maçın rövanşında deli gibi asılıp takımı yormak mı mantıklı?

    iki takım için de hazırlık maçı havasında geçecek bir karşılaşma olacak. o değil de bu kabilesini siktiğim joshua king denen yavşak nerede? 9 maçtır ortalıkta yok sakat mı? sakatsa ne sakatlığı var? sezonun bitmesine 9 maç varken 18 maç kaçıracak adamı kadroya yazan ismail efendi ve yanındaki yardakçıları neden sus pus? peki ya asla oynatılmayan miha zajc? bu adamlar yüzünden emre mor, lincoln, crespo gibi adamlar gönderilirken kent ligde kadroya yazılamadı ve bu 2 adam oynatılamıyor. teknik heyetin muhteşem kadro mühendisliği, bravo.

  • 10 mart 2024 fenerbahçe pendikspor maçı

    fenerbahçe yönetimi ligde kalan tüm maçlarda fenerbahçe ve galatasaray'ın tüm maçlarının yabancı hakemler tarafından yönetilmesini teklif etsin, galatasaray da bu teklifi kabul etsin. beraber federasyona başvursunlar. hangi takım adil yönetilmeyi kabul ediyor, hep beraber bakalım.

  • efe akman

    yukarıda bir eleman "şu çocuğu çok acil ispanya'ya sürekli ilk 11 oynayabileceği bir yere kiralayın." yazmış. eleman galatasaray'ı mancester city, bizim ligi de premier lig sanıyor herhalde :)

  • 28 ocak 2024 fenerbahçe ankaragücü maçı

    "emre, takımın en iyisi olan morutan'ı çıkararak maçı fenere hediye etti."

    fenerbahçe
    %70 topla oynama
    600 pas
    22 şut
    43 defa rakip ceza sahasına girme

    oğlum bunlar kendini deliliğe mi vuruyor?

  • uğurcan çakır

    kendisi has galatasaraylıdır ve bugün sevdiğine kıyamamış elini kaldıramamıştır.

  • avrupa süper ligi

    galatasaray ve fenerbahçe'yi niye eklesinler? biri zaten yıllardır şampiyonlar ligine katılamıyor diğeri de gruplarda oynadığı son 35 maçta 5 galibiyet alıp şampiyonlar liginin san marinosu gibi takılıyor. adamlar zaten böyle takımlarla oynamamak için bu ligi kurmak istiyor.

  • 9 aralık 2023 beşiktaş fenerbahçe maçı

    3 bin küsür entry var
    maçtan sonra bir tane fenerbahçeli beşiktaşla hakaretvari dalga geçmemiş, bir tane beşiktaşlı fenerbahçe'nin kazanmasına hakaret etmemiş. hızlıca göz gezdirin, ya beşiktaşa ya da iki takıma küfür ve hakaret eden fetönün piçlerini rahatlıkla görebilirsiniz. bok çukuru = fetullahın piçleri

  • 30 kasım 2023 nordsjaelland fenerbahçe maçı

    alexander djiku, rodrigo becao, samet akaydin, serdar aziz, luan peres

    1 tanesi bile bugün kadroda yok, 4'ü sakat biri listede değil. koskoca fenerbahçe bir avrupa maçına 0 (yazıyla sıfır) stoperle çıkıyor. sonra takımın hocasına teknik ekip ve sağlık ekibi konusunda eleştiri yöneltilince "herkes işini çok iyi yapıyor." diyor. sikeyim sizin yapacağınız işi. ne sakatlanan adam geri dönebiliyor ne ileriye yönelik olarak düşünme becerisi var. serdar aziz'in ameliyat olacağı sezon başında belliyken onu avrupa listesine yazma fikrini hangi geri zekalı verdi? hesap soran yok nasılsa. fenerbahçe teknik ekibi ve sağlık ekibi, bu işten gram anlamayan vasat ve beceriksiz tonla adamdan oluşuyor. ve yönetim devre arasına kadar buraya müdahale edemezse, avrupadan teknik ekibi kuvvetlendirebilecek özel hocalar getiremezse merak etmeyin, takım sezon sonuna kadar sahaya çıkacak kalitede ve fiziğe sahip futbolcu bulamayacak. 1 milyar lira yatırım yapıyorsunuz, böyle bir rezillik olamaz arkadaş.

  • 30 aralık 2023 galatasaray fenerbahçe maçı

    türkiye'nin en büyük iki kulübünü cumhuriyetin 100. yılı olan 29 ekim 2023'te pazar günü türkiye'nin en büyük statlarından birinde oynatmak varken abuk subuk bir tarihte arap çöllerinde 25 bin kişilik bir statta oynatan tüm vatan haini orospu çocuklarına türk tarihi girsin.

  • galatasaray'da oynayabilecek fenerbahçeli

    aynen aynen gs kadrosunda hiçbir fenerli filan oynayamaz, galaksinin en büyük takımı, bakmayın her maçı göt zoruyla 1 farkla kazanabildiğine ya da köy takımı kopenhag'a 10 kişi kalmasa kendi sahasında rezil kepaze olup yenilmek üzere olduğuna falan. yoksa var ya bayern manu falan hikaye gs kadrosu alayını siker, hadi 31e devam gsli renktaşlarım.

  • cengiz ünder

    aga sen kalk daha 1 ay önce şampiyonlar ligi finali oynayan takımın forvetini al (dzeko) sonra git hem ajax'ın (tadic) hem de feyenoord'un (szymanski) 10 numarasını getir. brezilya milli takımından fred çek. sonra gel bu başlığın sahibi olan ve türkiye'nin en kaliteli topçularından biri olan cengiz'i al ve adam gelsin bu başlığa fenerbahçe bu sezon yine transfer yapmayı beceremedi yazsın. siktirin gidin pinpon topu izleyin.

  • 22 haziran 2023 dolar kuru

    tamı tamına 27 milyon tane gerizekalının bedelini çok ağır ödüyoruz. sizin ben olmayan beyninizi sikeyim yaktınız güzelim memleketi.

  • 15 ocak 2023 gaziantep fk fenerbahçe maçı

    yukarıda bir suser "arda'yı o fizikle sinek gibi ezerler" demiş. düşünsenize messi piyasaya ilk çıktığında fener altyapısında olsa bu gerizekalılar o fizikle topçu mu olur? derdi. işte öyle geri zekalılar yüzünden bu ülkede futbol gelişmiyor. aynı arda kiev deplasmanında 11 tane pehlivana karşı 1 gol 1 asistle hepsini sinek gibi ezdi, futbol fizikle değil akılla oynanıyor sayın geri zekalı.

  • 27 aralık 2022 fenerbahçe hatayspor maçı

    son 3 maçta üst üste 10 kişi bırakılmış fenerbahçe için "yine penaltı alıp rakibi 10 kişi bırakılır" diye entry girmek için ağır düzeyde geri zekalı olmak gerekiyor gerçekten.

  • lionel messi

    futbola yatkınlığınız varsa ve küçük yaşlarda bu işe başlarsanız üstün bir emek, gayret, çalışma ve azimle cristiano ronaldo olabilirsiniz. ancak 100 yıl götünüzü yırtsanız bile leo olamazsınız. onun gibisini bir daha izler miyiz? sanmıyorum.

  • 2 ekim 2022 beşiktaş fenerbahçe maçı

    "milli ara fenerbahçe için dezavantaj" görüşüne ben katılmıyorum. fenerbahçe sezon başındandır neredeyse 3 günde 1 maç yapıyor. diğer rakipleri gibi 7 8 günde maça çıkmıyor. kadrosunun geniş olması bu süreci kurtardı ancak sürekli bu maç trafiği bir süre sonra takımı yorar. bu ara en çok fenerbahçe'ye yaramıştır, göreceksiniz daha zinde daha çok basan, koşan bir 11 sahada olacak. bu maç pres savaşını kazanan rakibi ezer.

  • ismail yüksek

    yukarıda bir arkadaş ismail milli takım alt yaş kategorisinde hiç forma giymemiş, skaldal yazmış. ben size bir örnek vereyim. fenerbahçe'nin göztepe'ye kiraladığı (bkz: emir ortakaya) bu sene göztepe'nin tüm maçlarına çıktı ve şuan taraftarın en çok sevdiği oyunculardan. bugün tr u19 maçında yedek oturtuldu. hayatında hiç profesyonel maça çıkmayan ts'li ali şahin yılmaz ise ilk 11'deydi. çünkü u19 hocası eski ts altyapı hocası. milli takımların genç kategorileri böyle pislik, kokuşmuşluk ve rezilliklerle dolu. ne bekliyosunuz?