bunlarin hepsi ayri ayri olaylar14
profili

  • fatih terim fonu

    yukarıdaki müptezel gibilerin utanmazlık seviyesi;

    tanju çolak'ın mercedes kaçakçılığı ile başlar, ergun gürsoy'un teşvik primleriyle palazlanır,
    haluk ulusoy başkanlığında kendini gösterir,
    mehmet ağar'ın devreye girmesiyle yol yürür,
    vahap beyaz, ahmet çakar ile iyice olgunlaşır,
    9 futbolcu sümüklü mendil ile daha da büyür,
    kaçak efsaneyi posterden çıkartmayla durulur,
    kebapçıyı basmayla kaldığı yerden devam eder,
    silahla hastaneyi basmayla dört üst levele atlar,
    fonlarda birbirlerini gondiklemeyle fezaya çıkar.

    hagi hırsız der utanmazlar, sinan hepsi suriyeli der utanmazlar. malatyalı futbolcular itiraf eder, mesut bakkal kitaplarda yazar, eski başkanı adnan polat kendilerinin şike yapmadığına kefil olmaz, mevcut başkanı dursun özbek 13 milyon dolar alacağı için kulübü icraya verip parasını faiziyle alır ve yeniden başkan seçilir, üç kuruş daha fazla kazanmak için elin uruguaylısı bile yoldan çıkar ama utanmazlar.

    7 şampiyonlukta forma giyen arif erdem nerede dersin, cevap yok. 8 şampiyonlukta forma giyen hakan şükür niye abd'de dersin, yine cevap yok. liste uzaaar gider ve zamanla yine utanmayacak bir şeyler bulurlar, bulacaklar, zati dayanamazlar. 30 yıl önce haluk ulusoy'u savunuyorlardı, şimdi mehmet büyükekşi'yi. değişen hiçbir şey olamaz.

    olum bak bu ft, bu utanmazların gözlerinin önünde, bunların ciğerini de bildiği için canlı yayında aylık 1905 tl'ye imza atıp şovunu yaptı ve 2 saat sonra yıllık 3.5 milyon euro'ya anlaşıldığı açıklandı da ne oldu? utandılar mı? bizi niye aldatıyorsunuz ki amk diyen bir tane sevdalı gördünüz mü? göremezsiniz.

    30 yıldır dön dolaş gelinen nokta hep aynıdır hep..

    ne olursa olsun utanmayacaklar, burası çok net.

  • fethullah gülen'in gs'li futbolculara verdiği vaaz

  • 8. doz aşı randevularının açılması

    bir dozdur
    iki dozdur
    üç dozdur
    dört dozdur
    ondört dozdur
    bana bir dolar bozdur
    bu ne güzel virüstür haninna
    haninnaaa haninna

  • beşiktaş

    17 nisan 2005 fenerbahçe beşiktaş maçında;

    fenere 1 penaltı, beşiktaş'a penaltı yok, beşiktaş 76. dakikada 10 kişi, skor 3-4

    29 kasım 2020 fenerbahçe beşiktaş maçında;

    fenere 1 penaltı, beşiktaş'a penaltı yok, beşiktaş 50. dakikada 10 kişi, skor 3-4

    2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçında;

    fenere 2 penaltı, beşiktaş'a penaltı yok, beşiktaş 51. dakikada 10 kişi, skor 2-4

    üçü de kadıköy'de 50 bin kişinin önünde, her türlü hakem yardımına rağmen yaşandı.

    bakın ben 6 ocak 1990 fenerbahçe beşiktaş maçında kadıköy'de 5 attığımızı da dün gibi hatırlayanlardanım, 11 mayıs 1991 fenerbahçe beşiktaş maçında kadıköy'de 30 bin beşiktaş taraftarının önünde (evet kadıköy full siyah beyazdı) şampiyonluk turu attığımızı da unutmam mümkün değil. o zamanların fenerlileri zaten beşiktaş'ın özellikle kadıköy'deki maçlarına iddiaya bile girmezdi, bilen bilir. lakin yukarıda saydığım üç maç, olağanüstü hikayeleri olan ve kadıköy'de hakemlerin de etki etmesine rağmen değiştiremedikleri maçlar.

    demem o ki, hatta sergen'in de zamanında dediği gibi, böyle rekabet falan olmaz. bu rekabet bitmiştir.

    bu yaşanmışlıkların bir tanesini herhangi bir gs'li yaşasa, sevinçten sokağa donsuz çıkar donsuz. net.

  • saraçoğlu stadında 10 kişi kalan bjk

    ekstradan bonus olarak;

    * 2005'te rakibinin 1 penaltı kullanmasına izin vermiş ve 10 kişi kaldıktan sonra 1 gol daha atmıştır. (kalecisiz)

    * 2020'de rakibinin 1 penaltı kullanmasına izin vermiş ve 10 kişi kaldıktan sonra 2 gol daha atmıştır.

    * 2023'te rakibinin 2 penaltı kullanmasına izin vermiş ve 10 kişi kaldıktan sonra 4 gol atmıştır.

    türk futbolunda, saraçoğlu'nda, rakibine devamlı penaltı verilen ve kendisi devamlı 10 kişi bırakılan beşiktaş'tan daha korkutucu herhangi bir şey yoktur.

  • kemal kılıçdaroğlu

    imamoğlu'nu, yavaş'ı, akşener'i, babacan'ı, davutoğlu'nu ve karamollaoğlu'nu bizzat yanına almıştır.
    iyi parti, deva partisi, gelecek partisi, saadet partisi ve demokrat partinin içeriden desteğini almıştır.
    halkların demokratik partisi, türkiye işçi partisi gibi emek platformunun dışarıdan desteğini almıştır.
    memleket partisi ve zafer partisinden olası bir ikinci turda dolaylı yoldan da olsa desteğini almıştır.

    * akşener ile selahattin demirtaş'ın hep birlikte oy vereceği adaydır.
    * karamollaoğlu ile erkan baş'ın hep birlikte oy vereceği adaydır.
    * ümit özdağ ile barış atay'ın hep birlikte oy vereceği adaydır.

    bu bütünlüğü bu saatten sonra hiçbir güç yıkamaz ama tek adam rejimi işte böyle hep birlikte yıkılır.

    hep birlikte!

  • vincent aboubakar

    sarıdan sonra lacivert diye bağırabilen renklilerin beşiktaşlı duruşundan bahsettiği yaşayan kobra.

    kim bahsediyor bu duruştan? fenerli.

    bunlar mehmet topuz beşiktaş formasıyla canlı yayına çıkıp sülalem beşiktaşlı demesine rağmen transfer eden adamlar. bunlar gökhan gönül kartal dövmesiyle fenerde oynarken ve beşiktaş ile şampiyonluk mücadelesi verirken, gökhan'ın beşiktaş ile sözleşme yapmasını sindirip, dört sene sonra transfer eden adamlar. bunlar kadıköy'de, çarşı'nın önünde diz çöken caner erkin'i de dört sene sonra transfer eden adamlar. hepsini geç, gökhan ve caner transferine misilleme olarak fenere koy başı diye anıran ismail köybaşı'nı bile diklemesine yutabilen adamlar. ki o ismail bir ztk maçına kaptanlık pazubandıyla çıktı:)

    abuş bize ne yapmış? 6 milyon euro teklif gelince son 10 maç oynamamış. takım şampiyon olmuş mu? olmuş. peki abuş fenere mi gitmiş, cimboma mı gitmiş? yooo, gidip araplardan parayı cukkalamış işte.

    porto formasıyla inönü'de üçlü çektiren adam olum bu, herif manyak.

    neyse, duruş falan bir fenerlinin en son ağzına yakışan kelime güzel kardeşim. lakin dert belli, abuşun fenere koymadığı maç yok. çık adam gibi korkuyorum de, canımı ye. benim artığım batşuayi ile bana mı hava atacaksın, hayırdır?

  • önder karaveli

    hocam nazik, görgülü, bilgili adamsın. lakin benim ağzım biraz bozuk bu aralar.

    hayatın gençlere futbol öğretmekle geçip, gençlere şans vereceğiz dediğin halde kenan ve necip ile maça çıkıyorsan, senin lig sonuncusuna karşı çıkartacağın kadronun ta amına koyayım hocam.

    hadi selametle.

  • jean-claude billong

    kendisinin beşiktaş'a karşı oynadığı maçtan sonra ligin bitimine üç hafta vardı. o üç haftada beşiktaş, önce gs'ye sonra karagümrük'e mağlup olmuştu.

    hadi gs'ye mağlup olduk ama önümüzde iki maç daha vardı, dört puan matematiksel olarak yeterliydi. içeride oynadığımız karagümrük maçını da kaybettik ve bu kimsenin aklının ucuna gelmeyecek şekilde yaşandı. son haftaya da averaj hesabıyla girildi ve beşiktaş deplasmanda zar zor galip gelirken, gs'nin kendi sahasında iki fazladan gol atamaması sayesinde şampiyon oldu. buraya kadar sıkıntı yok sanırım.

    şimdi mevzu şu;

    bu herif için gündem yaratan adam kadir çetinçalı. attığı twit, beşiktaş hatay maçından 13 gün sonra, göztepe beşiktaş şampiyonluk maçından 1 gün önce. şampiyonluk sonrası bu arkadaş gs kulübüne baskı yapmaya devam etti ve dava açılmasını da istedi. beşiktaş'ın şampiyonluğundan 12 gün sonra da gs kulübü girişimlere başladı diye twit attı.

    o zaman soru gelsin;

    beşiktaş hatay maçında 13 gün sonra, göztepe beşiktaş maçından da 1 gün önce ortalığı karıştırmaya çalışarak gündem yarattınız, fos çıktı. beşiktaş şampiyon oldu. yetmedi, gs kulübü girişim mişirim adı altında hazmedemediğiniz gazınızı da aldı, o da fos çıktı. sonuç komple fos çıktı. belge nerede amk he?

    bakın gençler, ne zaman şeyhmuz gibi canlı yayına bağlanıp tofaş marka arabaları gs'den takım halinde aldıklarını itiraf eden bir futbolcu bulursunuz, o zaman anırın. ne zaman mesut bakkal gibi gs'den teşvik primi aldık diyen bir futbol adamı gördünüz, o zaman zıplayın. ne zaman yarım akıllı bir imamın sümüklü mendili saklayacak kadar kendinden geçen namussuzlara kral, adam, yarak, kürek demeyi bırakırsınız, işte o zaman sizin gibileri adam yerine koyup ciddiye alacak insanlarla muhatap olursunuz. hadi bakiim.

  • 2 temmuz 2021 fenerbahçe'nin pereira ile anlaşması

    10. hafta daum, 25. hafta ersun gelir. sezon sonu aykut ile anlaşırlar.

    kırklı yaşlardayım, akp de dahil olmak üzere fenerbahçe kadar saçma sapan bir oluşum görmedim.

    not: tiner

  • berat albayrak nerede

    bu sorunun cevabını yandaş medyadaki herkes biliyor ama haber yapmaları yasak.

    avrupa kıtasındaki bütün ülkelerde, amerika kıtasındaki hemen hemen her ülkede, rusya'da, ne bileyim çin'de, malezya'da, mogadişu'da, madagaskar'da 5 yıl boyunca ekonomi bakanı görevinde bulunmuş bir insanı instagram'dan istifa ettirip iki ay ortadan kaldıracaklar, yer yerinden oynar. bizimkilerse susuyor.

    sadece bu sorunun cevabını bilemiyor olmak bile nasıl saçma sapan yönetildiğimizin ispatı. deniyor ya hani ekonominin düzelmesi için reform meform lazım diye, hak hukuk adalet cart curt diye, hani gerçek enflasyon rakamlarını açıklayın falan diye bağırıyorlar ya, lan adamlar her gün televizyon karşısına geçip demeç veren bir bakanı saklıyorlar bakanı! bütün piyasaaların, bütün yatırımcıların yıllardır ağzının içine baktığı adamı saklıyorlar aloooooooooooo. rakam saklıyorlarmış, rakam ne olum rakam ne lan insan yok ortada insan..

  • 19 kasım 2020 merkez bankası faiz kararı

    ekonomi, adalet eğitim sağlık insan hakları düşünce özgürlüğü gibi kalemlerde gerçek anlamda reform olmadan düzelmez. rte'nin ağzının kenarıyla yaptığı demokrasi güzellemeleri, ancak ahmakları avutur.

    faiz artsa ne olur artmasa ne olur. mafya liderinin, 15 milyon oy almış bir partinin başkanını açık seçik tehdit edebildiği bir ülke türkiye. bunu dışarıya isteseniz de anlatamazsınız. şahlanış olacakmış, geçiniz.

  • zeytinin üzerine zeytinyağı döküp servis etmek

    ege'de zeytin'e zeytinyağı değil, zeytinyağına zeytin döküyoruz biz gençler. bilin istedim. hani damak tadı falan demişsiniz de, neyse sabah sabah ağzımı bozmayayım.

  • beşiktaş

    pandemi sonrası hiçbir iddiasının olmadığı yarışta;

    ersin, rıdvan, necip ve 45'lik atiba ile parasız pulsuz mücadele edip şampiyonlar ligi vizesini almak için efendi gibi beklemeye geçmiştir. her fırsatta bağıra çağıra ortalığı gerip, anıra anıra hak yemeyi adet edinen malum yapı kapatmalarına gereken dersi işini yaparak fazlasıyla veren, çok büyük bir camiadır.