grandleozz46
profili

  • galatasaray

    aynen kanka, hakan ve arif'i postere koyamıyormuş galatasaray eki eki. üstteki 2 entryi okursanız rakip taraftarın ne kadar gerizekalı olduğunu daha net görürsünüz. bu gerizekalılar bir araya gelince oturup ağlıyorlar "niye galatasaray gibi olamıyoruz, niye hep rezil oluyoruz" diye. zekanız bu kadar düşük olduğu için bebeğim. hadi hatırlayalım;

    şerefli türk subaylarını hapislerde çürüten savcılarla hemhal olan, dostluk maçı yapan aziz yıldırım,

    fetöcü savcılara rüşvet veren fb yöneticisi burak çağlan kızılhan,

    selim soydan'ın bir fetö projesi olarak tanımladığı, fetö olimpiyatlarının platin sponsoru ali koç,

    fetö ile sarmaş dolaş görüntüleri ortalıkta gezen ömer çavuşoğlu,

    fetö istanbul imamı ve kasası olduğu için kaçak durumda olan bjk yöneticisi ihsan kalkavan,

    by-lock kullanıcısı olduğu tespit edilince kaçan fb tv haber müdürü yasir kaya,

    fetö'ye yargısız infaz yapıldığını iddia eden ali şen,

    fb'de 2 milyon cemaatçi olduğunu itiraf eden nihat özdemir,

    fetö'yü evinde saklayan, fenerbahçe ülker'in büyük ortağı yıldız holding,

    fi tarihinden hakan ve arif öyle mi? fetö'nün darbe girişiminde aktif futbol oynayan ve fetöden tutuklanan zafer biryol, uğur boral, bekir irtegün.

    fetö itiraflarında ifşa edilen; alper potuk, mehmet topal, gökhan gönül, tuncay şanlı, serdar kulbilge, kerim zengin, ertuğrul taşkıran, orhan şam...

    fetö operasyon çekerken fb kaptanı ve sonrasında futbol direktörü olan imam emre belözoğlu,

    fetöden tutuklanan tam 26 fenerbahçeli,

    bu sıralar sesi fazla çıkmaya başlayan, "ben fethullah gülen'le bizzat görüştüm" diyen aziz yıldırım ve fetönün en güçlü zamanında 2002-2012 döneminde en parlak dönemini yaşayan, kaynağı belirsiz paralarla roberto carlos, anelka transferleri yapan, zaman gazetesi'ni sponsor alan, fetö bitince tamamen tükenen fenerbahçe.

    fenerbahçe bir milli güvenlik sorunudur. hep söylüyoruz..

    aynen kanka, hakan ve arif..

  • şu 6 erkekle evlenmeyin

    (bkz: hans)
    (bkz: sam)
    (bkz: tony)
    (bkz: johnny)
    (bkz: herkel)
    (bkz: frank)

  • 24 aralık 2023 fenerbahçe galatasaray maçı

    arda kardeşler yönetecekmiş karşılaşmayı.

    niye zahmet ettiniz ya, direkt ali koç yönetseydi..

  • kerem bürsin

    ya geçin bu "anadili bilmem ne ama yea" ayaklarını. hayatınızda edirne'den ötesini görmemişsiniz, akıl veriyorsunuz millete.

    bilingual tonla insanla çalışıyorum londra ofisindeki işlerim için, üstelik büyük bölümü hayatlarının tamamını ingiltere'de geçiriyor, bunun gibi istanbul bülbülü değil hiç biri. kimseden de bugüne kadar okeeey okeeey orraaayt gibi saçma sapan tepkiler duymadım.

    bu arkadaş düpedüz olmamış, olduramamış kendini yıllardır. oyunculuk desen vasat altı, yakışıklı diye pazarlamak için kıvanç'ın, burak özçivit'in falan yanına yazdılar bunun adını, onların da altında ezildi. ne yapsa olmuyor, bir süredir "ben amerigadayken" pozunda.

    televizyonda 3. sınıf dizilerde habire bunun gibi vasat altı tipleri gazlıyorlar ev kadını izleyiciye, bu da şampuan ödülü alınca elinde oscar heykelciği varmış gibi triplere giriyor. te allam ya..

  • abd'nin 4 kb ram ile aya ayak basması

    aynen paşam, ay'a iniş de ramle yapılıyor zaten. şu an uzay istasyonuna giden bilim insanları da ssd sayesinde ışınlanarak gidiyor. zekaya bak zekaya!

    ulan çin bile araç gönderdi ay'a, tonla çekim yaptı. yapılan çekimler, video görüntüleri ve fotoğraflar arasında abd'nin ay'a iniş yaptığı yer, kullanılan aracın tekerlek izleri ve bayrak direği, bırakılan eşyalar, ekipman falan var. benzer çekimleri rusya da yaptı bu arada..

    bunlar oraya gidip hiç bir şey olmadığını görseler dünya medyasını ayağa kaldırırlardı, hele ki bu konuyu milli mesele haline getiren ruslar. gel gelelim burada antarktika'ya inildiğini iddia edip millete salak falan diyen gerizekalı tipitipler var. buna inanan her şeye inanırmış bak amk, laflara bak. olmayan beyniyle akıl öğretiyor millete.

    hayır bir de düzdünyacı diyince bozuluyor bu tipler. lan fark yok, cidden yok. ispatı yapılmış, herkesin hakkındaki bilgilere kolaylıkla ulaşabildiği bir olay hakkında durmadan komplo teorisi üretmek, sonra da kendini savunmak için "ne var yea, tartışılsın böyle şeyler" diyecek kadar tartışma özürlü olmak bildiğin düzdünyacılık. zeka düzeyi aynı..

  • sinan oğan

    ben kendisine değil siyasi konjonktürü okumaktan aciz, avel seçmenine gülüyorum en çok.

    azerbaycan'ın tek türkçü ve atatürk sevdalısı başkanı ebulfez elçibey'i devirip azerbaycan'ı rus piyonu haline getiren kgb ajanı aliyev'in yarım akıllı oğlunun yandaşı olan sinan oğan'ı ciddi ciddi atatürkçü sanarak oy veren salak bir kitle var bu ülkede.

    şimdi de atatürk düşmanı bir oluşumun parçası olduğu için kafası kesilmiş tavuk gibi şaşkın şaşkın izliyorlar olan biteni.

  • 3 şubat 2023 beşiktaş'ın galatasaray'a yanıtı

    özet: birisi bizi de sikine taksın yea..

  • galatasaray'ın her şeye hükmetmesini sağlayan güç

    mesut yılmaz yazmış lan, ahaha haluk ulusoy yazmış gerizekalı.. biri siyasetten çekileli 20 sene olmuş, diğeri 20 sene önce tff başkanlığı yapmış. bu arada galatasaray avrupa'da alınabilen 3 kupanın 2'sini almış, hala bitmemiş acısı.

    galatasaray hiç bir zaman bu ülkede 3.büyük falan olmadı, kuşlar kendilerini inandırdıkları bu sikko yalanı kafalarından silsin önce. 1940'larda yabancı yazarlarca düzenlenen türkiye incelemelerinde bile galatasaray var. en büyük rakibi de karşı kıyının fenerbahçesi olarak gösteriliyor. bjk zaten yok ortalıkta.

    fb cumhuriyetin ilk yıllarından bu yana siyaset-asker çemberinden çıkamamış, her dönem iktidara oynamış bir kulüptür. bjk süleyman seba döneminde derin devletin kontrolüne girmiştir. galatasaray'ın tek gücü akademi ve iş dünyasındaki ağırlığıdır. sinan engin'in dediği gibi "mevcut iktidar fb ve bjk'de istediği ismi başkan yapabilir, galatasaray'da yapamaz"

    birinin stadında abdullah gül pankartı, diğerinde "adam gibi adam tayyip erdoğan" pankartı asılmış, galatasaray'ın stat açılışında rte yaka paça kovalanmıştır.

    bir güç arıyorsanız, güç budur..

  • mauro icardi

    takımında serdar aziz gibi bir canlıyı barındıran, birkaç sezon önce belöz emre'yi kaptan ve teknik direktör yapan malum takım taraftarını bir anda ahlak bekçisi yapan yıldız golcü.

    bir zamanlar atatürk'e suikastten yargılanan eski bir başkanı da vardır bu camianın. utanmadan atatürk sözleri paylaşıyorlar burada.

  • how i met your mother'ın en itici karakteri

    açık ara lilly. marshall gibi naif bir karaktere özel olarak işlenmiştir lilly. ortamlarda marshall gibi naif ve sakin görünse de, marshall'ın anne babasıyla kavga eder, babasının ölümüne kısa süre kala bile bir sürü olay çıkarır, herkesin işine karışır, gider zemini kayık saçma sapan bir ev aldırır, bir ara ressam olma hevesiyle marshall'ı terk edip san fransisco'ya yerleşir vs vs.

    gerizekalının önde gidenidir. ama marshall gibi bir gerizekalı ile evli olduğu için herif onca olaydan sonra bunu yine kabul eder..

  • ateistlerin herkesi ateist yapma isteği

    müslümanların götünden uydurduğu bir tespit.

    bana ne lan senin neye inandığından? meyhaneleri kapı kapı gezip tebliğ adı altında utanmadan insanları taciz eden, cumaya gitmeyen çalışanlarını işten çıkaran, alkol kullanan insanları hedef gösteren, kendi mezhebinden olmayanların evinin kapısına işaret koyan müslümanlar buraya gelmiş ateistlerin tebliğci olduğunu iddia ediyor.

    ahaha lan kimsenin umrunda değilsiniz.

  • yunan hava kuvvetlerinin türkiye temalı peç'i

    yahu teyitli bilgi mi ki bu hemen gaza geliyoruz? hiç bir silahlı kuvvetler yapılanmasının bu kadar gayriciddi bir peç hazırlayıp savaş pilotu gibi ayrıcalıklı bir sınıfa dağıtacağını sanmıyorum. üzerinde fesli hindi falan var lan, dahası kocaman bir türk bayrağı var..

    muhtemelen milliyetçi dangalakların birbirlerini gaza getirmek için hazırladığı bir üründür. görüldüğü üzere milliyetçiler her yerde dangalak ve mizah anlayışından yoksun bir güruhtur.

  • ceyda kasabalı

    sosyal medyada saatlerce kurgulandıktan sonra çekilip montajlanan kurgu videolar için "abi kadın çok rahat, çok hazır cevap, çok esprili yea" diyen yarım akıllıları görmemizi sağlayan kadın kişisi.

    evet canım ya; kadın çok hazır cevap, her hazır cevaplığında da kamera kayıtta oluyor tesadüfen. lan sosyal medyada her gördüğünüze atlayacak kadar mal olmayın..

  • togg üretim bandı

    prototip üretimi için kullanılan bir sistem, o problem değil ama işi bilen biri şunu görecektir; "yerli ve milli" diye üfürüp durulan aracın üretiminde kullanılan makinaların tümü yabancı orijinli. ve o makinaların çok daha kalitelisi, çok daha uygun fiyata ve servis kalitesiyle türkiye'de üretiliyor.

    işte yerli ve milli togg bu..

    edit: "yerli ve milli makine mi olur yea" diyen aşağıdaki arkadaşın otomotiv sektörüyle alakası muhtemelen çaycılık seviyesinde. otomotiv ana sanayi üreticisinin kullandığı makina ve ekipman ile araçta kullanılan komponentin menşeini karıştırmak için seviye bu olmalı. uygulama için git renault (oyak renault bursa fabrikası) ile görüşüp mevcut fransız makinaları farklı markalarla yenilemek istediğini veya fiat (tofaş bursa fabrikası) ile görüşüp italyan üretim hatlarının yerine farklı menşeli ürünler koymak istediğini söyle bakalım nereleriyle gülüyorlar sana. bilmediğin konularda iddialı olmayacaksın.

  • bülent ecevit'e yazar kasa atan adam

    yazar kasa atan adam değil, yazar kasa atması için meclise gönderilen adam.

    aynı hafta içinde yazar kasa atma, hastane raporları, rahmetli ecevit'in ayakta duramadığı, meclis basamaklarının ecevit çıkabilsin diye kısaltılacağı haberleri medya tarafından pompalanmıştı. bunu organize edenler; rte liderliğinde siyasal islamcıları iktidara hazırlayan abd (büyükelçi yrd. temsilciliğinde) ve o zamanlar -maalesef- hükümet ortağı olan mhp (tuğrul türkeş temsilciliğinde) idi. haberleri köpürten de doğan medya grubuydu (aydın doğan temsilciliğinde).

    sonra da abd ile iş tutan mhp her nasılsa başka mecraları abd'ci olmakla suçladı. rte'yi iktidara taşıyan aydın doğan da rte tarafından çöpe çıkarıldı.

  • almanların nazi almanyası hakkındaki düşünceleri

    türklerin bundan 20-30 yıl sonra anlatacağı hikayelerle paralellik kuracak olması açısından oldukça değerli olan düşüncelerdir. muhtemelen herkes çocuklarına "valla ben hiç oy vermedim onlara" diyecek..

  • millet bahçelerine 16 milyar tl harcanması

    bu esnada boston dynamics firması tüm patentleriyle birlikte hyundai tarafından 921 milyon dolara satın alındı.

    durma yuvarlan türkiyem..

  • satrancın en stratejik taşı

    50 sayfalık başlığın 20 sayfası "piyon" yazanlarla dolu. "benim satranca bakışım farklı üstadım"

    ahaha sizin farklı olma arzunuza çakayım kasaba entelleri sizi..

  • enver aysever'in alişan'ı kızdıran paylaşımı

    "binim dinimli iliy idimizsin"

    öncelikle ortada bir alay etme yok, eleştiri var. eleştiriye argümanla karşılık verilir. alişan adlı kapasitesiz fantezi müzik çığırtkanının verebileceği yanıt anca bu kadar olur.

    "haklı ama" diyenin de zekası en fazla alişan kadardır.

  • tüm zamanların en iyi 10 oyunculuk performansı