siyahlibeyazli10
profili

  • 17 mayıs 2023 roubini'nin türkiye ekonomisi tweeti

    amerika daha kotu durumda diyen tipler varken kime ne anlatiyoruz ki?

  • uçağın kanadına tutunup yere çakılan afgan

    tutturmuslar bir caresizlik diye gidiyor. ulan ne caresizligi bunların yaninda kadın yok kadın. nerede bunlarin annesi, esi, kardesi? bu mu caresizlik? taliban kılıçtan mı gecirecek bunları? erkek lan bunlar. en fazla namaz kılıp dururlar. caresiz olanlar kadınlar kadınlar! bu primatlar da kadınlarını talibana bırakıp "refah" icin kaçanlar!

    videolardan birinde ucaga oturanlarin arasinda el sallayan var?! adam el sallıyor kalanlara. biz gidiyoz diyo yani. ucagin yanında kosanlar da gülüyor onlarda da el sallayan var.

    neyine acıyacaksın bunların? bu zeka seviyesinin hele neyine? türkiye'ye sözde savaştan kaçıp gelen itlerin daha ikinci gunu yaptigi sey turk kadinlarinin videolarını cekip tiktok'a atmak. oraya buraya bayrak dikmek.

    başlarım sizin pempe götlü hümanizm safsatalarınıza.

  • kedisi köpeği olan mikroçip taktıracak

    daha geçen hafta sokakta yürürken yanımdan tasmasız pitbull köpeğiyle herifin biri geçti. sözde yasak ama millet rahat rahat pitbull gezdirebiliyor ve tamamen başıboş şekilde. bizim ülkede her şey kağıt üstünde geçerli. denetim diye bir şey yok. anca bir olay olduktan sonra cezası veriliyor. bu her konuda böyle.

  • 20 ekim 2020 ibb yeni taksi yönetim sistemi

    harika bir uyguluma.

    umarım en yakın zamanda faaliyete geçer. umarım birileri yüzünden geri adım atılmaz.

  • ateistler ölünce gidecekleri yer

    doğmadan önce ne halt yiyorsak oraya. hiçliğe.

    bu dünyada insanoğlu her pisliği yapmasına rağmen nedense sürekli kendini ulvi bir varlık sanma hastalığı var. mesela hayvanların gittiği bir yer yok ama kendileri cennette huri peşinde olacaklar. neden? diger canlılardan ne gibi bir üstünlüğün var? sadece beslenme piramidinin tepesindesin düşünme kabiliyeti geliştiğinden doğa sayesinde bu noktalara geldin.

    uçan canlılar var
    senden iyi yüzen var
    hem karada hem denizde yaşayabilen var
    volkanik ve zehirli yerlerde yaşayabilenler var
    senden güçlüler var
    senden iyi tırmananlar var
    senden iyi koşanlar var
    senden iyi zıplayanlar var
    senden iyi görenler var

    var oğlu var.

    sen de hepsinden iyi düşünebildiğinden bu özelliklerin gelişmemiş veya tamamen körelmiş ve geride kalmış evrim sayesinde ihtiyaç duymamaya başladığın için.

    ancak bu seni sadece piramidin tepesine çıkarır ulvi bir canlı yapmaz.

    bugün insanoğlu yok olsa doğa daha iyi şekilde devam eder ve canlı çeşitlerinde azalma olmaz.

    kendinizi bir şey sanmayın. daha önemlisi sizin inandığınız masallara inanmayan ve bilimi seçen insanlara hakaret etmeyin. komik oluyorsunuz.

  • survivor 2020 ünlüler-gönüllüler

    buraya yazanlar için mal diyerek hepsini engellediğini söyleyen yazarın entry girdiği başlıklara bakınca dumur oluyor insan:

    aşk-ı memnu
    babil
    çukur
    misyoner seks pozisyonu
    sevgilinin 44 kilo olması

    bir de kendi fotoğrafını koymuş ekşiye hahaha.

    size ne ulan kim ne izlemek isterse izler. zaten millet ücretli ücretsiz izinlerle evine kapanmış. size mi soracaktı ne izlemesi gerektiğini?

  • oytun erbaş

    hala türklere bulaşmaz demedi, uzakdoğululara daha çok bulaşır dedi deniyor. gayet de bizde ac2 yok bilmem ne bize bulaşmaz dedi. sonradan profesörlerden gelen tepkiler artınca bulaşmaz demedim az bulaşır dedime döndü iş. onun da cevabını malesef avrupa veriyor. uzakdoğuda yayıldığından daha hızlı yayılmakta.

  • 10 eylül 2019 burger king et rezaleti

    daha ilk sayfada. bakın ilk diyorum. ilk sayfada konu ile ilgili hem burger king'in açıklaması var hem de reddit kullanıcılarının vardığı sonuçlar ile de paralel doğrultuda.

    yersin yemezsin beni bağlamaz. burger king tercih etmem zaten aşırı zorda kalmadıysam. benim anlamadığım buraya yazar olmuşsunuz ama 10 sayfadır hala "ay o ne öyle öggh" yazıyorsunuz. açıklama gelsin! yazanlar falan da cabası. ulan sen daha yazdığın başlığın ilk 3-5 girdisini dahi okumuyorsun ki açıklamayı ne yapacaksın! okuma bilmeden yazar olmuşlar.

  • horizontal ile vertical'ı karıştırmak

    vertical limit yazmayanları siktikleri ile ilgili bir duyum alıp geldiğim başlık.

    vertical limit. oh. simdi uyuyabilirim.

  • 10 nisan 2019 ilk kara delik görüntüsü

    çok merak ediyorum,

    edison ampulü bulduğunda, "içinde patlasın ehi ehi" diyen,
    arşimet suyun kaldırma kuvvetini keşfettiğinde "benimkini de kaldırıyor mu ehi ehi"

    diyen sığırlar var mıydı? yoksa bu beyinsizler bize mi denk geldi? şuraya bilim ile ilgili 1-2 yorum okumaya giriyoruz ama nerede gerizekalı var espri kasmış, aralarından ayıklamak zorunda kalıyoruz.

    insanlık tarihinin en önemli olaylarından biri oldu. öyle popularscience kafası falan değil bu. matematik ile ispat edilmişti evet ama tamamen kanıtlanmış oldu. dünya tarihinde çekilen en önemli fotoğraflardan biri bu. ilerleyen yıllarda çok daha önemli keşifler olacak ve buna şahit olmak bile heyecan verici.