aydayasayanaslan8
profili

  • 34 plaka türkiye'de trafiğin kanseridir

    34 plaka kanserse 41 plaka verem eder süründürür. amele sümüğü gibidir peşine takıldı mı yapışır kurtulamazsın. ya haplanmıştır ya da damardan almıştır.

  • müge anlı ile tatlı sert

    şimdi köy enstitülerinin değerini daha iyi anlıyorsunuz değil mi bir kez daha. cahillik ve eğitimsizlik seçimlerde kimilerinin bolca işine yarıyorsa da türkiyenin ahlakını düşürüyor. ahlak din ve din baskısı ile değil eğitim ile kazanılıyor kim ne derse desin. boş gezenin boş muhabbeti memleketimde illa uçkur çözmek ile sonuçlanıyor kimin nereye çözdüğünün çok da önemi kalmamış. memleketçe bu haldeyiz üzgünüm. bu derya denilen şahıs az eğitim ile köyünü kalkındıracağına şimdi milletin şeyini kaldırmış ve bununla da gurur duymuş pes vallahi pes.

  • kanlı canlı iki neandertal ile yapılan röportaj

    karılarının merdiven silme parasını ellerinden alıp içmeye geldikleri o kadar belli ki. içmenin ağızla olmayanına ve ağzıyla konuşmayanına şahit oldum şu an

  • bebek mamalarının ücretsiz olması gerekliliği

    bebek mamalarını ücretsiz yapacaklarına önce prezervatifler bedava dağıtılsın. millet ağzından çorum leblebisi fırlatır gibi çocuk fırlatıyor bi tarafından sonra da yok bakamıyoruz yok devlet yardım etsin yok kaymakamlık para versin diye tırım tırım dolanıyor. aile planlaması çalışmalarını da bitirdiler. bakamayacağın çocuğu içeri koymayı bilirken kıt kıt mama alamayınca meeeee.

  • 11 haziran 2021 italya türkiye maçı skor tahmini

    pavarotti 3 - kıraç 0

  • kredi kartı geçmeyen işletme

    keş para sevdalısı çakal esnaf. satarken sıcak paradan başka birşey kabul etmez ama mal alırken uzun vadeli çek kesip itiraz edene de “haftaya artık sen getirme koçum başka tedarikçi mi yok “ deyip tatava yapar. tam soyulasıca denilen esnaf tipidir.

  • ankara metrosunda taciz iddiası

    bakmasını istediği ve bana bakıp taciz ediyor diyerek olay çıkartıp sosyal medya mağduresi olmaya can atan ama ' eh ne yapalım elimizdeki mağduriyet bu, bununla yetinelim bari, illa bir mağduriyet yaratılılır ki bundan' diyerek çekim yapan bir adet ağzına kürekle vurulasıca kişi beyanatı. sanane be kadın ister gözünü kapatır ister başka tarafını. özgürlük sana bakmak mı. adam özgürlüğünü kullanıp gözünü yummuş. seni darp mı edeydi a salak hanım kızım.

  • annelerin evde pizza yaptığı karanlık dönem

    canım annem. allah uzun ömürler versin sana. 70 li yılların daha başı. şöyle söyleyeyim münih olimpiyatları oynanıyor. ilkokuldayım. anneciğim okuldan döneceğimiz saatte fırına koyar bizlere sürpriz yapardı. nedense üzerinde hep peynir, yeşil biber ve haşlanmış patates olurdu, pizzanın öyle olduğunu sanırdık. hatta ekstra seçim olarak üzerine çörek otu, kekik ve karabiber serperdi (ekstra seçimi annem bulmuş bak ta o zamanlar). canım annem sen uzun yaşa inşallah.