kore gazisi yavuz dede14
profili

  • türkiye'nin ahlaken çöküyor olmasının nedeni

    uzatmayacam: siyasal islam'a yakınlaşan, ahlak ve adaletten uzaklaşır.

  • mermiye domuz yağı sürmek

    çeçenleri biraz tanıyorsam bunu ciddiye alacaklarına eminim. yani ukraynalı asker kardeşim aslında kendi içinde mantıklı düşünmüş.

  • bira bardakta mı yoksa şişede mi içilir sorunsalı

    fakirlikten 1 litrelik marmara gold içiyorum. bunu şişeden içecek tek kişi yüzüklerin efendisindeki gimli denen alkolik cüce amk. silkelettirmeyin şişenizi bana şu leş 1 litre bira 23 lira zaten insan gibi bardak kullanın

    tanım slx: aslında maddi bir sorunsal.

  • 792 liseden boğaziçi bildirisi

    genç dediğin eğlenir, gezer tozar, bira içer, sevişir, babasının arabasını kaçırıp tur atar. ders çalışır, favori üniversitesine girmeye çalışır. geldiğimiz noktada liseliler hükümet bildirisi yayınlar olmuş. elin alman liselisi, danimarkalı liselisi en güzel oyunları, telefonları, bilgisayarları içecekleri etleri sütleri en ucuza edinebilirken, dünyanın en rahat gezen gören saygı duyulan pasaportlarına sahipken bizimkiler ise bunları sorgulamayıp iktidar yandaşlığına soyunmuş. bre karpuz kafa, en yakın mağazaya git bakalım bir bilgisayar, bir uçak bileti kaç lira, bir avrupa vizesi almak kaç gün sürüyor, ödevde kullanacağın vikipedya kaç yıl kapalı kalmış... olmaz öyle saçma lise...

  • 50 adet maskenin 15 liraya kadar düşmesi

    mart ayında ankara'da eczane önünde kuyrukta bekleyip 4 tanesini 20 liraya almıştım. içerde eczacı kızın teki koliden elleriyle çıkarıp 4lü halde poşete sokuyor, paketi zımbalıyor ve satışa hazır hale getiriyordu. diğer vatandaş sikiş timi üyesi eczacı ortakları da satışları yapıyordu. nisan sonu bir kez 5 adet ptt kargo'dan beleş geldi, diğer taleplerimin hiçbirisi ne aileme ne bana geldi. sonraları migrostan 50lik kutular aldım ona da 50 verdik.

    bu arada, o dönemde maske&pandemi konusunda vatandaşı müthiş rahatlatan, kıskanç almanya'nın falan ağzına sıçan unutulmaz bir gelişme olmuştu: #105348806

  • 10 temmuz 2020 danıştay'ın ayasofya kararı

    dolar 1 adet 6.86 lira.
    kuzu kuşbaşı 1 kg 78,90 tl
    kuzu pirzola1 kg 105,90 tl
    dana kıyma (%14-%20 yağ) 1 kg 41,90 tl
    ceviz içi 1 kg 60,50 tl
    antep fıstığı 1 kg 109,90 tl
    kiraz 1 kg 8,75 tl
    kayısı 1 kg 8,95 tl
    muz ithal 1 kg 15,99 tl
    limon 1 kg 9,49 tl
    bira 1 adet 12 tl
    35lik rakı 1 adet 81 tl
    giriş seviyesi şayomi telefon 1500 tl
    sars-cov-2 50 adet maske 50 tl
    sars-cov-2 yüz koruyucu siperlik 1 adet 14,90 tl
    araç muayene fiyat 1 adet 342,20 tl
    kurşunsuz benzin 1 litre 6,41
    orijinal müzik cd 1 adet 70 tl
    wikipedia 1 adet yeni açıldı, geleceği belirsiz
    instagram 1 adet geleceği belirsiz
    youtube 1 adet geleceği belirsiz
    twitter 1 adet geleceği belirsiz
    facebook 1 adet geleceği belirsiz
    lgbt 1 adet extremely haram + geleceği belirsiz
    netflix 1 adet extremely haram + geleceği belirsiz

    unesco dünya mirası listesi, ayasofya'daki mozaiklere ne olacağı sorunsalı falan filan dinlemem kimse dünyanın en kıskanç ülkesi almanya gibi gündemi değiştirip bu kararı gölgelemeye kalkmasın.

  • instagram'daki korkunç satanist sayfası

    kız yüzüne louis vutton dövmesi yapmış. böyle satanist mi olur lan karpuz kafa. asıl satanizm bence giriş seviyesi şayomi telefonun 1500 liradan satılır hale gelmesi veya kuzu pirzolanın kilosunun 129 lira olmasıdır.

  • 10 gençten 6'sı yurtdışında yaşamak istiyor

    ucuz et ve bira. sansürsüz internet. ifade özgürlüğü. liyakat. uygun fiyata kaliteli binek otomobiller. ne isteyecek gençler konya mı isteyecek amk.

  • petrol bitince arapların ne yapacağı sorunsalı

    ne yapıcan arabı yağlayıp götüne mi sokacan? sen şimdiden batıyorsun halen arap marap neyin peşindesin. artık aynaya bakın. adam 2000 lira maaşla 10 saat çalışıyor burada aklı doktor,bekçi,öğretmen,polis maaşında bir de gelmiş arapları almanları falan tartışıyor sayfa sayfa. lan izmarit gerçek dünyaya dönmen için daha ne gerekli, geçen hafta 1000 lira olan kötü şayomi telefonlar 1500 oldu 2 günde kendi ülkende. dolar 7 yuro 8. tvlerde kadınlar 50 kişilik öldürme listem var diye gezer oldu. 1.5 aydır masken gelmemiş sağlık bakanı mavi maske mavi gömlekli kombin paylaşıyor tıvitirda. arapmış arabını silkeleyim jöle beyin yuvarlak pembe karpuz kafa seni.

  • 14 nisan 2020 infaz yasasının kabul edilmesi

    la daha benim maskem gelmedi hangi ara 90.000 haydutun salınması için işbirligi yaptınız da meclisten geçirdiniz. maske diyorum maske, hiç mi umrunuzda değiliz? vergi veren ve hapiste olmayan vatandaşı düşünen yok mu bu ülkede?

  • 3 nisan 2020 maske takma zorunluluğu getirilmesi

    markette poşeti parayla satıyordunuz, depositosuz. o zaman aylardır o poşet parasıyla kazandıklarınızla, market müşterisine bir adet maske ikram edersiniz sanırım şu zor günlerde sevgili cihan lideri almanya kıskandıran ekonomim.

  • soylu'nun saat satan afrikalılara dair açıklaması

    benim saat satan zenci kardeşim bu ülkenin renklerindendir. sayıları bellidir, yerleri bellidir. ha vergi vermiyorlar diyorsanız, ensar diye diye koynumuza soktuğunuz terörist mi satanist mi belli olmayan 5.000.000 kaçağa harcadıklarınıza sayın...

    #zencimedokunma

  • ssg'nin beyin yakan arapça tabela yorumu

    zırva yorum, yakıştıramadım. uzakta, başka bir kıtada, rahatken herşey pembiş tabi. tramp 5 milyon suriyeliyi yaşadığı eyalete şakkadanak sokuverse ve ensarız biz ensar! dese ne hisserdi ssg acaba....

    ama nasilsa yapmaz dimi? bu yuzden amerika, "amerika", san francisco, "san francisco". "suçlu tabela değil mülteci politikası" demek istiyorsan da bu flood komik, çekingen ve çok korkak. onu da ekleyim.

  • 16 mart 2019 migros %25 bira indirimi

    aylık stoğu çektik; teşekkürler migros. değerini bilin, yakında alkole indirim yasaktır diye haber çıkabilir; malum, elalemin çocuğu yurt dışında statta bira içen binlerce yetişkinle maç izlerken, o çocuğun ve gencin fiziksel, zihinsel, ruhsal ve ahlaki gelişimi bozulmuyor ama burada bir bira reklamı ya da promosyonu olunca bizim olmamış çocuklar hemen bozuluyor, rtük-hükümet falan kızıyor.

    dikkat etmek lazım... gerçi bu indirimde bile ecnebinin 3 bira aldığı paraya 1 tane alabildik ya neyse, bu günleri de ararız belki...