allasiz kozmonot13
profili

  • mauro icardi

    10 milyon euro da istese vereceksiniz kardeşim.. yok öyle bedavaya şampiyonluk. gomis 500 bin extra ücret istedi vermedik gomisin yerini doldurmak için abartısız 30-40 milyon euro harcadık (diagne ve falcao).. o nedenle denenmiş ve tutmuş bir futbolcu olarak istediği parayı vereceğiz. nokta.

  • mauro icardi

    bu sikikde ligimizi iyice uganda ligi belledi aq.. o nasıl penaltı lan at kafası??

  • emre taşdemir

    geraldo otobana çevirdi bunun kanadını. fatih terim kazıklarından bir bu kaldı. siktir edin şunu maçtan sonra gitsin 2. ligde oynasın..

  • fatih terim

    senin rotasyonlarını sikeyim rotasyonlarını.. senin maçın ilk yarılarını çıkardığın yanlış kadrolarla piç edişlerini sikeyim. senin daha 14. haftada şampiyonluğa veda edişini sikeyim.. senin gs kulüp başkanına hakaret etmeni sağlayan egona sıçayım. son olarak , sana olan nefretim gs a olan aşkım kadar..

  • younes belhanda

    aha hatrick yaptı bizim bedevi.. artık futbol hayatı bizde biter aq. siki tuttuk iyi mi:))

  • till lindemann'ın coronaya yakalanması

    till virüsü de siker:) manş ı yüzerek geçecek kadar sağlıklı biri bu virüsten ölürse herkesi rahat rahat öldürür bu virüs.

  • rabia naz vatan cinayeti

    bugün olayı araştırmak için eynesil e giden gazeteci ve belgeselci gözaltına alınmış.. (bkz: canan coşkun) belgeselci (bkz: kazım kızıl) valla bu tavırlar ile resmen rabia naz ı biz öldürdük diyorlar bence. er yada geç çözülecek bu dava ve siz hapsi boylayacaksınız.. rabia naz ın hakkını yedirmeyeceğiz size katil herifler!

  • mansur yavaş vs ekrem imamoğlu

    mansur yavaş net adam.. imamoğlu ise ortadan ve yuvarlak konuşuyor. hiç bir konu da net değil.. misal son deprem toplantısı olayında gasteci soruyor, davet edildiniz mi edilmediniz mi? net cvp yok. yahu cevap ver işte.. edildim yada edilmedim.. ne kasıyorsun? bu huyunu sevmiyorum.. yuvarlak konuşanları,net olmayanları genelde sevmiyorum zaten..

  • fatih terim

    bir gasteci sorsun bu yürüyen ego ya takımınız niye deplasmanlarda sik gibi oynuyor diye? niye yani? bir de maçlar 150 dk mı ki 75 i bekliyor değişiklik için?

  • duvarda duran kediyi felç eden yavşak

    dükkanının üzerindeki duvar kenarında kendi halinde duran kediyi habersizce deyneği ile vurarak yere düşüren ve felç eden 1 adet orospu çocuğu içeren video... yemin ediyorum şu sıralar şarjda ki pil gibi doluyorum bildiğin. bir gün bu tarz bir şiddet olayı bana denk gelicek ve bende film kopacak. döve döve komalık edeceğim o kişiyi! yetti lan artık! https://twitter.com/…luk/status/1090616105012482050

  • internetin dinlerin sonunu getireceği gerçeği

    en fazla 50 yıl sonra deist ve ateist insan sayısı tüm dinlilerin toplamından fazla olacak bence.

  • rock ve metal müzik seven sözlükçüler

    amq çok bilmişlerde damlamış hemen... metal müzik rock müzik türü imiş, heavy metal müzik rock müziğin alt türü imiş filan fiş mekan... sikimin kurma kollarına bak yaaa! birazdan kanıtlayan belgelerde paylaşırlar aq... olm, rock ve metal ve türevlerini dinliyorum de geç işte ne kasıyosunuz aq?

  • 140journos'un penis haritası videosu

    hahahasiktirsinler ordan dediğim video. ulan demokratik kongo mu burası 17,18 cm ler havada uçuşuyor. ülkenin ortalaması zaten 11-12 cm aq:)