mr and mrs brown17
profili

  • futboldan galatasaray'ı çıkarsak ne olur sorunsalı

    türk futbol tarihini arnavutluk seviyesine indirmiş olursun.

    türk futbolunda başarıların %90’ı galatasaray’a ait, rakiplerinin kompleksinin sebebi de bu, figüranlar ve figüran olmaya devam edecekler.

    edit: yine tarih bilmezin teki damlamış, ancak hikaye anlatırlar, verileri koydun mu sesleri çıkmaz bunların.

    son 25 sene demiş, tarihlere iyi bak bakalım sadece son 25 sene mi, her sene mi?

    62-63 aşkk çeyrek finali
    63-64 aşkk son 16
    69-70 aşkk çeyrek finali
    88-89 aşkk yarı finali
    93-94 cl çeyrek finali
    99-00 uefa kupası
    99-00 uefa süper kupası
    00-01 cl çeyrek finali
    01-02 cl son 16
    12-13 cl çeyrek finali
    13-14 cl son 16

    buna karşılık rakiplerinden hem bjk hem fb cl’de 1er kez son 16’ya kalmış 1er kere de çeyrek final oynamış. anlayacağınız ikisini toplasan 3 ile çarpsan gs etmiyor.

    not: gs hem kupa sayısı hem de avrupa başarısıyla her dönem en büyük kulüptü, aksini iddia edenler kompleksli ergenlerdir.

    edit2: başlık altında arabesk soslu hikayeleri okuyabilirsiniz.

    siz hikaye uydurmaya mecbursunuz, çünkü ortaya somut bir şey koyduğunuzda galatasarayın karşısında eziliyorsunuz, aşağılık kompleksinizi tatmin etmenizin tek yolu da mağdur edebiyatıyla süslediğiniz hikayeler, bir nevi ego mastürbasyonu yapıyorsunuz.

    işte son yıllarda düştüğünüz, başkanınızın sizi düşürdüğü aciz durum da bu aslında, kupa kazanmış kazanamamıştan daha önemli.

    edit4: 85-86 sonrasında fetö geldi demiş, gelen biri vardı, fetonun almamya imamı mı bilmiyorum kendisi, jupp derwall, peki bu adam ne yapmış ona da bakalım.

    geldiğinde 2 adamı yetiştirdi, biri mustafa denizli, diğeri fatih terim, gs türk futbol tarihinin en büyük başarısı olan 88-89 yarı finalini oynadığında başında jupp derwall’in öğrencisi mustafa denizli vardı, arkadaş için balkan kupası kadar önemli midir bu başarı tabi bilmiyorum, ona göre balkan kupası daha büyük başarı olabilir.

    96 yılında tarihimizde ilk kez avrupa şampiyonasına katılma hakkı kazandık, bunu 5. torba takımı olarak yaptık bu arada, yani arnavutluk, letonya, faroe adaları seviyesi, başımızda derwall’in öğrencisi fatih terim vardı.

    fatih terim’in gs’de kurduğu kadronun iskeletini oluşturduğu milli takımı mustafa denizli yönetiyordu ve euro2000’de çeyrek final oynadık. ilk 11’de 7 galatasaray oyuncusu vardı.

    fatih terim’in gs’de kurduğu milli takım dünya kupasında 3. oldu, bu kadronun 8 oyuncusu galatasaray oyuncularıydı.

    derwall’in yetiştirdiği fatih terim’in yönettiği milli takım euro 2008’de yarı final oynadı. ilk 11’in 5 oyuncusu galatasaray oyuncularıydı.

    85 senesinde biri geldi dediğin doğru da gerisi yine senin mastürbasyonuna kalmış.

  • 7 ekim 2023 hamas'ın israil'e çıkarma yapması

    türkiye ve israil’in benzer hiçbir tarafı yok.

    sen kürtleri gidip ufacık bir toprağa sıkışmaya mı zorluyorsun?

    sen kürtleri sağlık, gıda, her türlü haktan mahrum mu bırakıyorsun?

    senin ülkende kürtler elektrikli tellerle çevrili alanlarda mı yaşıyor?

    senin ülkende kürtlerin belli bölgelere girmesi yasak mı?

    sen kürt çocuklar sahilde uçurtma uçururken onları jetlerle bombalıyor musun?

    kürtler evlerini boş bıraktıklarında oraya türkler gelip artık burası benim diyebiliyor mu?

    kürdüm, neyle neyi kıyaslıyorsunuz , zerre bilginiz olmadan konuşuyorsunuz.

    gazze dünyanın en büyük hapishanesi, israil ve türkiye arasında da dağlar kadar fark var.

    türkiye’nin bu işe karışmasını asla istemiyorum çünkü doğu akdeniz’de israille ortak hareket etmemizin bize yararı olduğunu düşünüyorum fakat bu gerçekleri söylememe engel değil.

    bol bol sivil katliamı yapılan çıkarmadır, birini bir örgüt yaparken diğerini ise bir devlet yapmaktadır.

  • wilfried zaha

    hiç öyle transfer çalımı meraklısı değilim, beni çok tatmin de etmiyor ama adamın başlığında 10 entri varsa 9’unu fenerliler yazmış, kalanını da bazen galatasaraylılar bazen diğer takım taraftarları.

    zaniolo konusunda da benzerini yapmışlardı da bu seferki bir başka, değişik bir etki bırakmış bu adam bunlarda.

    neyse icardi’ye laf ettiler üzüldüler, zaniolo’ya laf ettiler etmez olaydık dediler şimdi de zaha üzmesin sizi.

    henüz hazır olmayan, fiziğiyle etkili olduğu için de ekim sonuna kadar tam performansını gösteremeyecek oyuncu.

  • uefa avrupa konferans ligi

    galatasaraylıyım, anlatılmak istenilen şu, eskiden kupa galipleri kupası vardı, o zamanlar kupa 2 bu kupa galipler kupası iken kupa 3 uefa kupasıydı, daha sonra 90’ların sonunda, tam yılını hatırlamıyorum, bu kupa kaldırıldı ve uefa kupası ile birleştirildi, uefa kupası kupa 2 oldu, yani galatasaray’ın aldığı da kupa 2’dir çünkü o yıllarda 2 kupa birleştirilmişti ve evet bu kupa uefa kupası’nın birleştirmeden önceki eşdeğeriyken galatasaray’ın kazandığı uefa kupası’nın eş değeri değildir tabiki.

    sadece 2 avrupa kupasının geldiği ülkede küçümsenmemesi gereken kupa. sanki premier league takımıyız da kupa küçümsüyoruz.

    edit: başlığa damlayan beyin özürlü yüzünden yazdığıma pişman oldum, ne diyim şimdi yok süt kupası falan dandik takımların oynadığı kupa mı desem amk, ruh hastaları ya.

    edit2: bu alttaki mağdur edebiyatı bağımlısı dangalaktan dolayı yazmayacaktım ama vazgeçtim, bu gibi ruh hastaları her takımda var ne yazık ki.

    hatırlamadığım yıl 99'muş, galatasaray yeni statüde kupa 2'yi kazanan ilk takım oluyor.

    konferans kupası kupa 3'tür bu kupanın değersiz olduğunu göstermiyor, oldukça değerli, 1 aşkk, 2 uefa kupası sahibi feyenoord, daha önce şampiyonlar ligini kazanan marsilya, aşkk ve uefa şampiyonu psv bu kupayı sallıyorken bizim şımarıkça küçümseme lüksümüz yok.

  • avrasya tüneli sırasında kaynak yapan sürücüler

    aynı zamanda trafiğin en büyük sebebi olan sürücülerdir, halbuki herkes şeridinde gitse trafik daha rahat akacak ama onun yerine sağdan kaynak yaparak hangi şerit akıyorsa oradan oraya geçerek zor akan trafiği daha da zora sokuyoruz.

  • lucas torreira

    ilk 20 dakikada adamı gömenlerle burada övgü manyağı yapanların zerre farkı yok, zaten genelde aynı adamlar çıkıyor bunlar, adamların ortası yok, ya uçup kaçıyoruz ya batıyoruz.

    daha ilk defa 11 oynuyor, hele bir durun, izleyin, görün yahu.

    ilk maçında iyi bir performans sergileyen 6 numara.

  • survivor 2022 all-star

    arkadaşa madalya verelim bu programı bir kez bile izlemediği için gurur duyuyormuş.

    adamın gurur kaynağına bak amk.

    izlemeyip bu başlığa bunu yazma ihtiyacı hisseden ilgi budalalarına “muhteşemsin cool çocuk” yazılı madalya takılması gereken yarışma.

  • fırat aydınus

    beşiktaş galatasaray derbisinin hakemi olarak açıklanmıştır.

    bizi doğrayacak, hayır hayır bizi daha çok doğrayacak diye ağlama şenlikleri başlasın.

    not: en iyi hakemlerden biridir, oyunu gereksiz durdurmaz, gördüğünü çalar ama buna rağmen türk futbol taraftarının paranoyak olmasından dolayı takdir edilmez.

    edit: 60-70 yazar ağlamış, şimdiye kadar bu kadar az ağlanmış olması çok ilginç, ilerleme var.

  • 1996-2000 arası lig maçlarının incelemeye alınması

    bir galatasaraylı olarak sonuna kadar desteklediğim kampanya.

    galatasarayın o dönemki başarısından zerre şüphem yok ne varsa incelenebilir fakat tek bir şartım var, karşılığında fener ve bjk 2011 ile ilgili cas'a tazminat davası açacak, bakın sizin için win win, galatasaray'ın şikeci olduğunu sizin de şikeci olmadığınızı kanıtlama şansınız var.

    hadi kulüplerinize baskı yapın da bu ikisi de yapılsın.

    edit: bayılıyorum bu trolle ya, adam dünyanın gelmiş geçmiş en büyük kulübü real madrid'i franco'ya bağladı, bilgili troll seni, he ya franco olmayaydı real madrid şuan osasuna gibiydi. franco örneğinin en benzeri şükrü saraçoğlu'dur aslında ama yine saçmalamış.

  • 24 aralık 2020 galatasaray'ın şike kumpası itirafı

    bravo ince görümüşsün dahi çocuk, şimdi hemen bunu al ve cas’a namus davasını açmaya git.

    sonucundan haber edersin bizi.

    hem yargıtay kararını bekliyordunuz o da çıktı, artık kimse sizi tutamaz.

    bahane bula bula bugünlere gelen fenerin hala ders almadığını gösteren başlık.

    edit: bu müptezeller hala cas’a dava açacaklarını sanıyorlar, önce yargıtay kararını bekliyorduk diyorlar şimdi de kumpas davasının sonucu bekliyorlarmış, kumpas davası da sonuçlanınca kumpas davasının yargıtay kararını beklemeye başlarlar, o da sonuçlanınca yeni başka bir sonucu beklemeye başlarlar.

    arkadaşlar ben acı gerçeği söyliyeyim, o dava açılmayacak, yemeyecek, açarsanız rezil olacağınızı yöneticileriniz adları gibi biliyor ondan dolayı sürekli bahane üretiyorlar.

  • adalet yoksa galatasaray var

    adalet varsa galatasaray yok demiş bir arkadaş.

    bu arkadaşların daha önceki söylemleri fetö bitti galatasaray bitti idi daha sonra var geldi galatasaray bitti dediler, bu lafların hepsini yedirdik çok şükür.

    şaibeli şampiyonluk diyen arkadaş inönü’deki bjk maçımızı izlesin, kadıköy’deki fb maçımıza baksın, ilk yarıda oynadığımız rize ve konya maçlarına baksın, o zamanlar hakemler iyiydi ne oldu da kötü oldu lan bu hakemler.

    edit: alttaki yalancı arkadaşa da iki çift laf edelim, denizli maçıymış, hangi sene şu anelka’nın smaçla gol attığı, fanatik fenerli aykut’un bile isyan ettiği, federasyonun fener lehine yapılan hatalara engel olamıyoruz dediği sene mi?

    edit2: alttaki arkadaşın mantalitesine göre 2000 uefa kupasını fenerbahçe kazanmalıydı çünkü fener bizi o sene yendi, aynı zamanda galatasaray real madrid’i yendiği senelerde la liga şampiyonu sayılmalı, o sene cl’yi kazanan real’i yendiği için de galatasaray cl şampiyonu olmalı.

    senin kimi yenip yenmediğine göre belirlenmiyor şampiyonluk senin kaç puan topladığına göre belirleniyor, o zaman gidip denizli’yi yenseydin, maç 1-0’dı son 16 dakika uzatmaya girerken, onu da yanlış biliyor yaşı küçük belli, uzatmada skoru 1-1 yaptın hatta denizli’nin küme düşmemesi kesinleşti uzatma sırasında ve ali ipek’e göre düşmediniz maçı bırakın bile demişsiniz.

    hakem konusuna gelirsek o sene samsun maçında samsun kalecisi kerem nobre’ye dokunmadan penaltı ve kırmızı kart görmüştü hatta tff utanıp adama ceza veremedi. beşiktaş fb maçı sonrası maçın hakemi tümer metin’e gidip aslında itirazında haklıydın bile dedi.

    o sene fanatik fenerli aykut kocaman’ın konya fener maçı sonrası açıklamaları;

    “bıktığım bu düzen ve bu sistem, düzelmek için bir kurban istiyor. bu maçla futbol yaşantımı noktalıyorum.”

  • radamel falcao garcia

    madem hakemler şampiyon yapacak sizin takımlar neden transfer yapıyor. gidin başkanlarınızı dava edin paranızı çöpe atıyorlar, transfer ihtiyacınız yokki.

    tineri çekip çekip kederlenenleri gösteren başlık.

    edit: üstteki arkadaş editleyip aklınca üste çıkmaya çalışmış ama daha da sıçıp batırmış.

    dediğine göre fikret orman, ali koç vs. hepsi bu tezgahın içinde ve bu arkadaş bunları açığa çıkartıyor e madem öyle sen neden galatasaray başlıklarından çıkmıyorsun, neden her gün benzer şeyleri yazıp algı yapmaya çalışıyorsun, madem öyle neden bir takım tutuyorsun, neden bu ligi takip ediyorsun. kimse takım tutmak, futbolu takip etmek zorunda değil, bu kadar kirli olduğunu düşündüğün bir organizasyona neden katkıda bulunuyorsun, salak mısın evladım?

    edit2: tane tane yine anlatacağız ama ne demişler, sen ne kadarsan anlat anlattığın karşındakinin anladığı kadardır.

    nerede içinde demişsin, demene gerek yokki taraftar tepkisinden çekiniyorlar ondan transfer yapıyorlar yoksa almazlar demeye getiriyorsun, bu onların bu gerçeği bilmelerine rağmen senin paranı çöpe attıklarını gösterir.

    verdiğin bakınızı kaç gündür verdiğini, başlığı uplamaya çalıştığını biliyorum sevgili troll kardeşim, ha bu arada yazdığınla tam bir zeka abidesi olduğunu da kanıtlamışsın, çöp bir başlık açmışsın.

    fikstürün numarayla çekildiğini bilmeyen bir cahilsin, yani takımlar aslında numara çekiyor takım çekmiyor ve bu son 20 yıldır uygulanıyor. fikstürle ilgili bir problemin varsa yine başkanına gidersin, ne demişti başkanın, fikstürü birlikte yapıyoruz demişti, yani başkanın yine işin içinde. gerçi tam tersi, ilk yarı deplasmanda oynasanız bu sefer ona kulp bulacaksınız, yapmadığınız iş mi? gs milli maçlarından sonra evinde oynuyor fikstür ayarlı deyip şampiyonlar ligi maçlarından sonra deplasmana gitmesine bile avantaj diyen zavallılarsınız.

    gs sizi hakemle yenmiş, şu komediye hastayım, aman allahım halbuki bjk ne top oynamıştı o maçta öyle, sağlı sollu akın akın geldi kalemize.

    ne yaptı hakem, ceza sahasının dibinde belin alt hizasında oynanan topa ayakla müdahale eden oyuncunuz aleyhine serbest vuruş mu verdi, bu serbest vuruştan gs penaltı mı kazandı, galatasaray’ın uzun sarı saçlı stoperi santraforunuzu ceza sahasında makasa alıp indirdi hakem penaltınızı mı vermedi? hakem sadece hala kimden çıktığı belli olmayan kalenize 70metre mesafede olan bir topa gs lehine taç verdi, bu kadar mı zavallısınız, 70 metre mesafedeki hatalı bir taçla yenilecek kadar aciz misiniz?

    gs 26 maçta şu kadar galibiyet alabilmişmiş, hayır bunu diyen adamlar galatasaray’ı fetoculukla suçlayan, uefa kupasını, süper kupayı kazandığı, şampiyonlar liginde çeyrek final oynadığı senelerdeki şampiyonluklarını bile fetoya, hakeme bağlayan adamlar, yani gs avrupa’da kazansa bunları demeyecek misiniz, yine diyeceksiniz. bahane göt gibidir, herkeste bulunur.

    mesele adalet değil çünkü, mesele omurganızın çok esnek oluşu, bir bu yana bir o yana çok rahat sallayabiliyor olabilmeniz.

    son olarak aynı şeyi tekrarlıyorum, futbol zorunluluk değil bir hobidir, eğer kirli olduğunu düşünüyorsan takım tutmazsın, desteklemezsin, futbolu takip edip futbol ekonomisine katkıda bulunmazsın, bu kadar kirli olduğunu düşünmene rağmen hala bunları yapıyorsan çok ama çok net bir enayisin, kerizsin.

  • fenerbahçe'nin 2014'ten beri kupa alamaması

    maalesef fetö telekinezi ile kumpas kurup robin van persie’yi, nani’yi, markovic’i, krasic’i, bruno alves’i, kameni’yi, diego’yu, slimani’yi, ayew’i, benzia’yı frey’i, reyes’i fenerbahçe’ye aldırmış bu transferlerle fenerbahçe’nin başarısını engellemişti.

    bahane göt gibidir herkeste bulunur.

    ha bu arada şampiyonlar ligi gelirine haksız yere el konulduysa gidersin cas’a dava açarsın, namus davam deyip bundan vazgeçmezsin.

  • fenerbahçe'ye gelen en kötü yabancı oyuncu

    viorel moldovan yazılmış, yuh amk, galatasaray'ın o dönemdeki efsane kadrosunda görmek istediğim tek adamdı moldovan, marcio yerine moldovan gibi bir oyuncumuzun olmasını isterdim hep.

    beklentileri karşılayamaması olarak düşünürsek guiza, josico, krasic, slimani, ayew, maldonado arasından seçilebilir.

  • mustafa cengiz

    yıllardır şampiyon olamayan, 11 yıldır şampiyonalar ligi’ne gidemeyen, başarısızlıklarına rağmen sırf galatasaray’ın elinden oyuncu aldığı için sevinen ve tura bile çıkmayı düşünen, amatör şampiyonlukları profesyonel şampiyonluklarla toplayıp 28 şampiyonluğumuz var diye kendini avutan, sene başından beri aynı seviyeye çıkamadığı bir takım hakkında sürekli konuşan, hatayı kendinde aramak yerine hep başkalarını boklayan takım taraftarlarına göre galatasaraylıları uyutuyormuş.

    uyutulan birileri olduğu doğru ama bunlar sizce galatasaraylı mı yoksa başka takımı mı tutuyor?

  • aleviler yüzünden oğluma özgürce isim koyamıyorum

    ali'yi sevmeyen ve müslüman olduğunu iddia eden troll sıçmığı.

  • volkan demirel'in galatasaray'a küfür etmesi

    volkan gibi küfür bilmeyen, küfürden rahatsız olup milli maçı bırakan efendi bir çocuğa yakıştıramadığım hareket.