13 şubat 2020 tff'nin alenen delil karartması

  • maçın olduğu gün bu senaryoyu söylemiştim. hakem ben göztepeli oyuncu topa dokundu gördüm o yüzden topu göztepeye verdim diyecek ve olay kural hatası olmaktan çıkıp hakem hatadına dönüp maç tekrarlanmayacak demiştim ki maçın böyle bir olay yüzünden kural hatası denilip tekrarlanması çok saçma olurdu.
    holiganlığı bırakıp bir düşünün. hemen her hafta ligde çok daha ağır bir sürü hakem hatası yapılıyor. bariz penaltılar, kırmızı kartlar verilmiyor ya da olmayan kartlar uyduruluyor. var sistemi olmasına rağmen halen hakemler hücumun bitmesini beklemeden ofsayt verip atağı piç ediyor. onca şeyde hakem hatalı yanlı diye yaygara yaparken ortasahada hakem atışı ya da tac yanlış takıma verildi diye maç tekrarı istemek çok saçma.

    bu kural hatası denilen şeyin tanımı çok net ve keskin bir şekilde yapılmalı biran önce. böyle basit şeyler kural hatası olmaktan çıkarılmalı. hakem bir maçta 5 hatalı penaltı kararı verse hakem hatası olur öyle arada devam, ortasahada hakem atışını yanlış takıma verince isyan maç tekrarı istiyoruz çok abes.