devlet bahçeli

  • zamanında rahmetli ecevit'e yaptıkları aklıma geldi.

    başbakan hasta, rahşan ona bakamiyor, altı bezleniyor, ülke yanıyor diye koalisyonun gencecik iki ortağı, sapasağlam cumhurbaşkanı olmasına rağmen, ekonomik tedbir sonuç verip kriz atlatilmişken, acele seçime gidip ülke sahipsiz kalmış, tek kurtuluş yolu akp'ymis gibi göstererek bu günlerimizi hazırladı.

    şimdi ülke kaynıyor, bu adam ortalarda yok. tabii ki bir gün helvani yiyecegiz, arkandan iyi bilmezdik diyeceğiz ama dileğim kolay ölememesi.

    altında bezin var mı şuan bilmiyorum ama etme bulma dünyası, kinadigin başına gelmeden ölmezsin. siz soydaslari için tüm dünyadan ambargo yemeyi göze alacak kadar cesaretli aynı zamanda karısı için şiirler yazacak kadar naif bir insanla ilgili her şeyi söyleyebilirlerken, şimdi yenikapi mitingine kadar fetö aleyhinde bir tek söz bile söylememiş bu adam için çıkan soylentileri susup dinleyeceksiniz!

    senin rahşan'in da yok, eminim ecevit huzurla gözlerini kapattı, sen ülkemi ortadoğu batakligina saplanmış, selefi terör örgütleri yüzünden bir tane dostu kalmamış, içerde dışarda hainlerin yönettiği, herkesin umutsuz olduğu, beş parasız bir halde bıraktın.

    umarım bir daha iki dünyada da huzur bulamazsin.