bir erkek olarak yaşanılan en büyük kız tacizi

  • psikolojik baskıları anlatsam?

    1- sevgiliyiz, yazışıyoruz, sonra beraberiz ani bir üniversite yüzünden ayrı şehirlere gitme ve o an aldatılmalar, sonra yediğim tehditler...

    2- nudeleri ifşalanmış eski flörtümün, bu durumu benden bilmesi ve ifşalanan nudeler yüzünden beni suçlaması ancak o nudeleri bana atmadığını aylar sonra hatırlaması...

    3- yolda yürürken bir türk kızının beni mi takip ediyorsun diye dönüp bana saldırması ve aynı tepkiyi verince çevrenin linç etmeye çalışması.

    4- başka birine benzeterek hepiniz aynı boksunuz sonuçta diyerek yediğim sözlü taciz.

    5- seks sırasında bugün sana vermeyecektim resmen bana tecavüz ettin diye kalkıp gitmesi ve bunu tacizden sayıp ayrılması. ülkeyi terk ettikten sonra bana dönmeye çalışması (ben de salaktım zaten senle evlenip seni o ülkeden kurtaracaktım)

    6- kadın o anlayışlı ol diyerek iş bilmez bir kadının maaş almasına göz yummak zorunda kalmam ve meğersem patronla fuckbuddy olmaları yüzünden tepeme çıkması.

    7- türbanlı bir kadının yanına oturduğum an ay ben bi erkekle oturmam diye kalkması ve sen nefsine hakim olamıyor musun diye laf sokmam vs...

    basit şeyler ve derdini sikeyim diyebilirsiniz ancak cidden sinir bozucu durumlardı.

    ---

    edit: gece uykusuz kalınca başlığı gördüm ve aklıma gelenleri o anlık his ile yazdım.

    çoğumuzun başına benzer olaylar gelmiş fakat ben takıntılı olduğum için bi anda yazdım. hiç ummadığım şekilde empati kuran kadınlar bile var. özellikle @herseyemayanoz 'a çok teşekkür ederim.

    yine sen kesin tecavüz etmişsindir, birileri gene kadın nefreti kusmuş, kıyamam sana türk erkeği gibi yazanlar da ve üstüne suçlamaya devam edenler var. özellikle profilin ve yazdıkların efsane türk kızı @binmuhtesem1 - yazdığın mesaja öpücük attım. umarım tarafımca tacize ve tecavüze uğramamışsındır. :)

    lakin bu gibi durumlar maalesef ki türk kızı düşmanlığı da yaratmadı değil. bu kadınları da bu hale getiren bizleriz bir bakımdan. yani türk erkekleri olarak... bu yüzden naif bir şekilde karşılarına çıkınca kibar insanı ezme, iyi niyeti su istimal edip gücüm onlara yetiyor diye saldırıya geçebiliyorlar. kaldı ki kıyamam sana türk erkeği derken, kadın düşmanı derken tecavüze, saldırıya uğrayan kadınlara "orda ne işi varmış onun, sen kesin göt sallamışsındır" diyen zihniyet ile farkın olmuyor canım benim.

    bu ülkede kadına yönelik şiddet ve taciz varsa, erkeğe de var ama kadına olanlar kadar baskın değil sadece.