2020-2021 sezonu galatasaray futbol formaları

  • “möthiş egonomi”miz yabancı sitelere de düşmüş.

    https://www.footyheadlines.com/…-in-turkey.html?m=1

    bu sene yalnızca, orijinal olmayan, dandik ve kalitesiz malzemeden üretilen formalar satılacak. işin komik yanı geçen sezon düşük kalitedeki formalar 179 tl, daha iyi kalitedeki formalar 249 tl den satılıyordu. bu sene en dandik versiyonun fiyatı 279 tl olacakmış. bir de bu sene orijinal kaliteli halleri satılsaydı kim bilir kaç lira olurdu? soran olursa egonomi uçuyor dersiniz.

    edit: 279 tl bir çok kişi için ulaşılması zor bir fiyatken, dolar bazında dünyadaki en ucuz formaların türkiye'de satılıyor olması ne kadar boka battığımızı gösterir durumda.

    https://1.bp.blogspot.com/…-here-is-why+%284%29.jpg

    formaların düşük gelir grubu hedeflendiğindeki hali bile uçuk fiyatlı. nike fiyatları kısa kısa anca bu seviyede tutabılıyor. örneğin geçen seneki gs fromaları tr'de 24 eurodan satılırken, aynı forma almanyada 85 eurodan satılıyordu.

    “ there are two main reasons why football kits are cheaper in turkey - first, people from turkey are not as rich and so nike has decided to make the jerseys a bit cheaper than in other countries, especially the kits of the turkish national team and turkish clubs.

    second, the turkish lira has been falling since a few years now, and nike can not increase prices as much in order to lose not too many sales”

    detaylı bilgi için: https://www.footyheadlines.com/…ld-here-is-why.html

    https://www.footyheadlines.com/…d-of-the-price.html

    ek olarak, herkes nike neden tasarımları umursamıyor diyor da, dünyaya kıyasla neredeyse yok pahasına sattığı formaların neden diğer takımlar kadar üzerinde dursun?tr’den ne kazanıyor ki detaylı uğraşsın? bu fiyata forma satmayı kabul ettiklerine bile şükretmek gerek.