essegin onde gideni14
profili

  • sergen yalçın

    entryler cok net degil korona testi pozitif çıkmış mı? 60 defa daha yazildigi takdirde korona testinin pozitif çıktığını anlayacağımiz teknik direktör. buyuk gecmis olsun.

  • charles leclerc

    mercedesler tam gececekken hata yaptığı için şanslı denilmiş ferrari pilotu.

    5 dünya şampiyonu viraj alamadı , 10 yıllık pilot şikanı dönemedi , 21 yaşında çocuk tek hata yapmadı ama şanslı. ne gözler var çok enteresan.

  • sabah sabah işe starbucks kahvesiyle gelen kız

    chicago'da siradan bir sabah ;
    mary, bank of america'da orta duzey bi yonetici , yurttaslari yaklasik 100 yildir sabah filtre kahve iciyorlar.mary evinin altindaki ismi cok onemli olmayan coffee shop'tan donut ile kahvesini alip ofisine gidiyor.

    ızmir'de siradan bir sabah;
    sevda çorumlu , orta duzey bir isletmede sekreter , instagramda moda paylasimlari yapiyor, erkeklerden sikayetci cunku evlenecek adam yok , yurttaslari 200 yildir lokumla turk kahvesi iciyor fal bakiyor...sevda sabah nescafe yapip starbucks termosuna koyuyor kosedeki firindan simitini alip maasinin yarisi ile aldigi cantasina koyuyor.

    sevda cool... ben sirt cantam ve elde simit posetimle servise binerken tipsize bak der gibi suratima igrenerek bakis atiyor.

    sahi sevda niye boyle yapiyor?

  • belirli sayıda dua okuyarak istek gerçekleştirmek

    öncelikle bilipte söylemeyen herkese kırgınım.ben bunu 30 yaşında öğrenerek büyük bir aydınlanma yaşadım.benim gibi bilmeyen arkadaşları da aydınlatmak istiyorum.

    bugün 450 kere bişeyler çekerek darbe durduran öğretmeni okuduktan sonra dedim ki; öyle şey oluyor mu ya? bizim de var 1-2 ufak isteğimiz bunlar içinde bir rakam varsa okuyalım.afedersiniz anamız bellendi çalışmaktan.

    sonra internette ufak bir araştırmayla ev , araba , servet , eş , çocuk , fuckbuddy v.b gibi istediğin herşeye sahip olmak için hangi duayı kaç kere okuman gerektiğini öğrendim.şimdi bu akşamdan itibaren okumaya başlıyorum.kendime uzun bir istek listesi çıkardım.sonuçları editleyerek bildireceğim.

    ama kafama takılan sorular var ve dini bilgim sıfırın altında , küçük hatipoğlu kardeşlerim beni aydınlatırlarsa onlar içinde 4444 kere birşeyler okurum.

    öncelikle ;
    hızlandırma yöntemi bulsak olur mu? yanlış anlamayın ben istatistikçi olduğum için kendimce bir hesaplama yaptım. mesela abi demiş ki 333 kere şu duayı okuyun. test ettim kelimeleri sırayla 333 defa tekrarlarsam bu bana toplamda 10 dk gibi bir süre kazandırıyor. o arayada 21 kere başka birşey sokarak ps4 alabiliyorum. bu konuda yardıma ihtiyacım var böyle okusak olur mu?

    diğer sorum ise mesela bir yerde hocam demiş ki 1 hafta içinde 4bin defa şunu okursan ev ve iş sahibi olabiliyorsun. peki ben bunu oldu ya sıkıldım 3bin de bıraktım kirada bir indirim oluyor mu? yoksa tam rakam mı önemli?

    son sorum ise şu ;
    bu yukarda bir sayaç ile mi tutuluyor. yoksa manuel mi sayılıyor? ben garantici bir insanımda şimdi tam mı okumalıyım yoksa gözden kaçana karşılık 1-2 stepne bırakıyımmı o da önemli?

    şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

    son olarak tavsiyem ; ev , araba , karı , kızdan önce 2 gr akıl isteyin , inanın insan çok rahat ediyor.ben bugüne kadar yaşamamışım abi oluyorsunuz.

    ha yok ben böyle rahatım diyorsanız da , avrupalı da ciplere biniyor yeaa demeyin adamlar belli ki 3milyon kere subanallah çekmiş.

    kedim bile 2 senede mamayı miyavlayarak değilde sevecen davranarak alacağını öğrendi.siz 1500 senede bi siki öğrenemediniz.

    iyigünler.

  • ölen dizi oyuncusunu geri getirme yöntemleri

    polat alemdar

    dayım her bölümü polat öldümü diye izliyor söylediğine göre 16 kere vurulmuş ölmüş ama elektroşokla geri gelmiş.hatta birkere de tam ölmüş ama aslında ölmemiş yüzünü falan değiştirmişler. dayı senaristler var onlar yazıyor polat ölmez bekleme dedim.nasıl ölmez oda şehadeti tadacak dedi.
    her bölümde şehit olmak istediğini söylüyor dedi.

    peki dedim.

  • artık şehitlere ağlamayan halk

    30 yil once gazeteler 1 hafta sehitleri yazardi.20 yil once isimleri okullara , ustgecitlere verilirdi.10 yil evvel 1 gun konusulurdu.bugun geldigimiz noktada trafik kazasi haberinden hemen once verilip isimleri bile okunmuyor. bombasiz gune sasiriyoruz.ne diyelm mustehak...

  • ayda 962 bin 500 lira kazanıp millete kırgın olmak

    sayın imparator sevgili fatih terim avrupa şampiyonası sonrasında yapılan eleştiriler ve duyduğu hakaretler için az önce kırgın olduğunu ifade etti.tam hayret edicektim ki sonra dedim ki dur yahu manyakmısın sen ? 24 takım arasında en çok primi alan futbolcusuda maçı bırakmıştı.

    vallahi oturduğum yerden bir gülme aldı beni.

    ülkenin yarısından fazlası açlık sınırının altında , çalışma şartları 3.dünya ülkesi seviyesinde , insanlar yapamadıkları iş için aşağılanıyor , dayak yiyor hatta kurşun yiyor bu ülkede.dünyanın hangi ülkesinde yıllık 3.5 milyon avro alan bir teknik direktörün halka kırıldığını gördünüz?

    bu nedir yahu ? bizim suçumuz ne ? bir tane yahu bir tane empati sahibi alçakgönüllü bir adam yokmu bir kurumun başında?

    bu hayatta adalet olduğuna inan varsa lütfen yeşillendirsin benide inandırsın.

    terim'in maaşı

  • adnan oktar'ın silivri'deki köşkü

    şuraya kocaman bir entry döşeyecektim.sonra dedim ki 3 dakika önce kredi kartını ödemek için krediye başvurdun , sanki borcun yokmuş gibi bu ayda maaşın yarısını sokakta bulduğun kedi kör olmasın diye harcadın.şu adamın hayatına yazdığın yazı kadar git kendine vakit ayır. boşver adam almış yürümüş zaten.

    yani ne iş yaptığını bilmediğim adam kediciklerini beslesin diye adını koyamadığım bir sarayımsı yaptırıyor.ben , eşim ve kediciklerimizde ayın son 2 günü hesap peşinde koşuyoruz.

    dayanamadım editi : adaletini sikeyim dünya.

  • fikret orman

    önce menemen yedik üzüldük
    sonra q7'yi gönderdin dövündük
    tüpçüden sonra yine mi öldük?
    meğer bir bildiğin varmış fikret başkan

    demba ba ile forvet gördük
    sudan ucuz oğuzhanla renklileri gömdük
    slaveni yolladın üzüldük
    meğer bir bildiğin varmış fikret başkan

    demba'yı gönderdin delirdik
    mario'yu getirdin yok artık ali sami dedik
    renklileri çok pis belledik
    meğer bir bildiğin varmış fikret başkan

    sosa'ya ağıtlar yaktım
    bugün nasri'yi gördüm ağladım
    annem 2 liralık domatese pazarlık yapardı utanırdım
    meğer bir bildiğin varmış fikret başkan

  • ypg'nin fıratın doğusuna çekilmeyeceğiz açıklaması

    ya bu ypg hangisi pyd hangisi pkk hangisi ydgh hangisi bunların örgütleri de kendileri gibi mitoz çoğalıyor.

    ayrıca çekilmeyin zaten tam orada durun birşey deneyecekler.

  • 24 ağustos 2016 ilk bomba nerede patlar anketi

    (bkz: yapacağınız anketi sikeyim) (bkz: inşallah içinde patlar)

    edit: anketi açanın içinde patladı heralde birden yok olmuş darısı tüm trollerin başına.

  • joe biden'ı vali yardımcısının karşılaması

    bir daha ki amerika ziyaretinde cumbabamız beyaz saraya havaşla geçebilir hazırlıklı olalım.

  • evde tekken yemek yeme şekli

  • ilhan irem'in kasım 1999 tarihli fetö yazısı

    adam 17 sene evvel bilezik gibi gecirmis sorsan yobazlara ilhan irem'i asagilarlar ulan yillardir gotunu yirtti bu insanlar.siz de utanmadan elele verip ulkenin anasini bellediniz.

    ılhan reisin efsane yazisi

    link