fikirmuhendisifikri17
profili

  • 13 ocak 2021 fahrettin koca'nın aşı olması

    (bkz: hangi aşı)

  • ozan tufan

    montero ile ceza sahamızda girdiği mücadele esnasında kendisine en ufak bir temas olmamasına rağmen sniper kurşunu yemiş gibi kendini yere attığı yetmiyormuş gibi bir de üzerine çığlıkları ile stadı inletmiştir. asdkjf komedi lan resmen. hayreti mucip.

  • koronavirüs basit bir soğuk algınlığı virüsü

    ülkenin en büyük sorunu her boku bildiğini sanan cahil kitle. ulan adam alanında profesör olmuş senin vasfın ne? götü kırık ekşi sözlük kullanıcısı. alana hakimiyetin var mı? yok. ama gelip buraya ben o prof'un aq yazabiliyorsun. cehaletinden öl amınakoyim ya. hayreti mucip.

  • çifte vatandaş hekimlerin mağduriyeti

    zamanında vatandaşlıktan çıkıp yabancı öğrenci olarak tıp kazananların ağlaması. yabancı olarak tıp fakültelerine girmek daha sonra da hekim olmak çok kolay. işimiz gücümüz yok şimdi bunlar için mi duyar kasacağız? türk vatandaşlığından çıkıp tekrar giren zevatın yol açtığı bu hak gasbını ösym'nin engellemesi gerekirken adamlar bir de mağdur olduk diye ağlıyor. gerçekten çok ilginç. hayreti mucip.

  • halil umut meler

    iki tane sarı kart çıkardı medel'e rezalet kelimesi bile tanımlamaya yetmez. yusuf namoğlu kesin ödüllendirir bu maçın ardından. her fener maçı öncesi beşiktaşa çekilen operasyon bitmiyor. maça da ali palabıyık veya cüneyt çakır'ı verin. zaten utanmanız kalmadı artık. her şeyi aleni yapıyorsunuz. hayreti mucip.

  • cennete girilen ilk an

    kendime bu dünyanın aynısından ama sorunsuzundan istememle devam edecek hadise. evet.

  • giyilmiskulot.com

    lan o değil de bu siteleri ne ararken buluyorsunuz ya? dur lan internete bi giyilmiş kadın donu yazayım mı diyorsunuz bilmiyorum ki. hayreti mucip.

  • igor tudor

    maçı bıraktı kenarda dama oynuyor. akdhkadhaksjd. evet.

  • 6 kasım 2016 beşiktaş jk basın açıklaması

    bilezik gibi geçirmiştir. evet.

    şampiyonlar ligi ve türkiye süper ligi’nde namağlup yoluna devam eden beşiktaşımız, geçtiğimiz yıldan itibaren aynı seviyede devam eden güzel futbol ve sürdürülebilir başarısıyla sadece beşiktaşlıların değil tüm futbolseverlerin saygısını kazanmıştır.

    beşiktaş, türkiye süper ligi’nin en az faul yapan ve en çok faul yapılan takımı olarak, sadece futbol oynayarak hem türkiye ligi'nde hem de şampiyonlar ligi'nde başarısını devam ettirmektedir.

    bütün bu gerçekliğe karşın “taraftar" duruşlarını "gazeteci" kimliklerine tercih eden bazı yayın organları, takım yöneticileri ve teknik kadrolarının beşiktaş’ın saha içinde saygı duyulan oyunu ve efendi duruşunu çirkin iftiralarla lekeleme çabalarını görüyor ve esefle kınıyoruz.

    dün oynanan beşiktaş- trabzonspor maçı sonrası da benzer algı operasyonları ile beşiktaş’ın sahadaki üstünlüğünün sorgulanmaya çalışıldığını görüyoruz.

    şampiyonlar ligi ve türkiye ligi'nde namağlup devam eden beşiktaş’ın hiç bir hakem hatasına ihtiyacı yoktur!

    türkiye’de hakem hatalarından en çok kayba uğradığı dostun ve rakiplerin kabul ettiği bir geçmişe sahip olan beşiktaş yıllardır hakemlerin maçlarda kötü yönetimlerinden yakınmakta ve bunu sadece beşiktaş özelinde değil, rakipleri için de savunmaktadır.

    tüm kamuoyunca bilinen bu gerçeklere rağmen, beşiktaş’ın başarısını hakemlerle izah etme çabası gülünç ama bir o kadar da vahim ve manidardır. zira bu çabanın arka planında doğru ve gerçekten yana gazetecilik anlayışı değil, çıkar ve taraftarlıkla izah edilebilecek bir zihniyet olduğu malumumuzdur.

    hal böyle olunca kamuoyuna açıkça ilan ederiz ki; beşiktaş’a yönelik bütün bu algı operasyonları ve gelecekte hakemler üzerinden beşiktaş’ın baskı altına alınma çabalarına asla izin vermeyeceğiz. beşiktaş bugüne kadar olduğu gibi baskılı futboluyla, bundan sonra da şerefiyle oynayıp hakkıyla kazanacaktır. beşiktaş’ın büyük beşiktaş taraftarından başka kimseye ihtiyacı yoktur.

    beşiktaş’ın değerlerinden biri de kartal duruşu’dur. beşiktaş’a ve beşiktaşlılara ait olan bu duruşu manşetinde saygısız ve alaycı bir şekilde kullanan fotomaç gazetesi’ne beşiktaş tesisleri yasaklanmıştır. bundan sonra da aynı algı operasyonunlarına alet olacak basın kuruluşları da beşiktaş duruşumuza yapılacak benzer saygısızlık karşısında aynı muameleyi görecektir.

    kamuoyuna saygı ile duyururuz.

    beşiktaş jk

    http://www.bjk.com.tr/…/67870/kamuoyuna_duyuru.html

  • dönemsel olarak trend olan ayakkabı markaları

    yüksek lisans ve üstü: (bkz: columbia). evet.

  • 4 ekim 2016 ekonomik programın açıklanması

    ben size hemen şurada bi kalkınma modeli çıkarayım;

    1- tarımı destekle. büyük oranda tarım ülkesiyiz. hatta bazı konularda dünyada lideriz. mesela fındık. senelik sattığın fındığın ülkeye getirisi nutellanın marka değerinin yanına yaklaşamıyor.

    2- eğitim sistemini ortak akılla yeniden dizayn et. dünyadaki gelişmeleri yakalayacağız diye saçma sapan modellere girme. eğitimi ülke insanın yapısına göre millileştir üzerine sonradan gelişmeler doğrultusunda eklemeler yaparsın. mesela en basiti niye fetöcülerden aldığın tüm okulları imam hatip yaptın? ihtiyaç varsa amenna yoksa bi rövanş alayım diye onbinlerce öğrenciyi niye kalabalık sınıflara mahkum ettin?

    3- yol köprü yapıyorsun eyvallah. destekliyoruz da ama şunun ücretlerini makul seviyeye getir. mesela osman gazi köprüsü ile feribot ücreti aynı olsun. niye bu kadar zorluyorsun. ayrıca ülkenin her yeri deniz doğru düzgün deniz ulaşımı yok. demiryolu ağı var yıllardır yatırım yapılmıyor. dünya petrole bağımlılığı azaltacak çözümler arıyor biz sürekli petrole bağlıyoruz kendimizi.

    4- teknoloji geliştirebilecek insanları yetiştirip beyin göçüyle kaçırıyoruz. adamlar yetişmiş elemanı alıp gidiyorlar biz kalakalıyoruz. teşvik ver. tavuk çiftliği kuran adama hibe para veriyorsun ama teknoloji geliştirmek isteyene destek sıfır. tubitak havlu seccade işinde manifaturacı gibi takılıyor. olmaz.

    5- en önemlisi; liyakat. insanların yaşam şekli, giyimi, saçı sakalı, dünya görüşü başkasına dikte etmediği sürece kimseyi ilgilendirmez. insanları liyakatları ölçüsünde istihdam et.

    oy sorunun yok. sürekli birinci partisin. kurulurken yoksulluğa, yolsuzluğa karşıyım dedin. dediğini yap. ülkenin hali hal değil. evet.

  • beşiktaş'ın taraftarlara tazminat davası açması

    fikret orman tarafından gerçekleştirilecek muazzam hadise. eğer taraftarlar kurallara aykırı(küfür, hakaret, yabancı madde atma vs) gibi sebeplerle beşiktaş'ın ceza almasına sebep olursa alınan ceza için bu eylemi gerçekletiren taraftarlara tazminat davası açıkacakmış. eğer gerçekse bu haber muazzam bi şey olur.

    ayrıca başkasının kartını kullananlar, kendisine ait koltukta oturmayanların da kombinesi iptal edilecekmiş. bravo fikret orman. tüpçünün bedava bilet dağıttığı günlerden kulübü bu noktaya getirmiş olman büyük başarı. evet.

  • 6 hollandalıyı tek başına döven türk

    ulan bu avrupalılar da amma vitaminsiz ha. biraz ekmek yiyin amk. adam elinin yarısıyla vuruyor yere düşüp 10 dakka göt üstü oturuyor. sanayi cücüğü müsünüz amk. hayreti mucip.

  • fikret orman

    valla hakkında beton bloğu gibi entry döşemeye gerek yok. hataları var mı? var. iyi yanları var mı? var. peki bu ikisinden hangisi daha ağır basıyor? iyi yanları. konuşma bitmiştir. herkes işinin başına dönsün.

    reyizdir. fiko reyiz. evet.

  • türkiye-rusya yakınlaşması

    financal times'da bunun üzerine bi makale yayınlanmıştı. türk rus yakınlaşması avrupayı tedirgin ediyor diye. aslında o avrupa değil amerika da işte yersen. yakınlaşınlar amk. iyice sokulsunlar birbirilerine. ab'den de abd'den de bize hayır yok. bi de bunu deneyelim kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. evet.

  • ülkenin 3. partisinin dışlandığı demokrasi mitingi

    işine gelince kürdistan'ın sesi olan parti, işine gelmeyince ülkenin partisi. o da güzelmiş. evet.

  • caner erkin

    ya oğlum ne adamsın ya. sen kalk türkiye'den italya'ya git sonra şükran ovalı diye bi türk kızı ile sevgili ol. ulan bizim futbolcularda vizyon hakikaten sıfır. evet.