kunduramin akisina olurum turkiyem11
profili

  • zabıtanın ıhlamurlarını elinden aldığı yaşlı amca

    şimdi benim merak ettiğim bu başlığa yazanların kaçı akp-mhp ye oy verdi, verecek. beyler bayanlar sizin eseriniz biliyosunuz dimi?

    yani burda duygulanmaya pek hakkınız yok söylemek istedim. olsun yol yabdı. almanya bizi kıskanıyor.

    olum şu doğal felaketler bi bu ülkeyi vurmaz. gelsin artık şu büyük istanbul depremi suçlusu suçsuzu ölsün bitsin şu ülke. insanlığa zaten bir faydamız yok hiç değilse her gün insanlık için utanılacak yeni bir haber üretmeyi durdururuz

    edit: bazı gerizekalılar da başlamış hemen biz açıkta bırakmayız diye. abi gerçekten salaksınız bari belli etmeyin ulan. birader bunun yolu başına kötü iş gelen kişiye yardım etmek değildir. o kişinin yardıma ihtiyacı olacak duruma gelmesine engel olmaktır. yani zabıta ıhlamurunu almasa ne olacaktı. umrunuzda olacakmıydı? 80 yaşında ne güzel çalışıyor diyip geçecektiniz. ulan o amcanın şimdiye emekliliğinin tadını çıkarıyor olması lazımdı.

    sizide sikeyim vicdan mastürbasyonunuzuda. iğrençsiniz lan. zabıtadan daha iğrençsiniz. gidin para verin. ee sonra? kendinizi iyi hissedin. ne güzel. haberini alamadığımız bi dünya insanı ne yapıcaz. ama siktir et onların vidyosunu izleyip kötü hissetmedin nede olsa değil mi. yaşamınızı siksinler sizin.

  • almanya'daki çöpünü buraya at mehmet yazısı

    (bkz: mehmet onu okuyamıyor ki)

    15 yıldır almanyadayuk çok şükür 1 kelime almanca öğrenmedik kafasındaki 'alamancılara' pek bir faydası olacağını sanmadığım uygulama

  • sözlükçülerin karşılaştığı efsane yobazlıklar

    yıl 2015 eskişehirde barda çalışıyorum. barın sahiplerinden biri akpli. ben atatürkü sevmiyorum diyor. akp geldi ülke çok iyi oldu diyor. bunu diyen adam devletten vergi kaçırabilmek için binbir takla atıyor.

    ben müslümanım elhamdürillah diyor. her gün bize seks hikayelerini anlatıyor. sonra ama onlar başka karım başka diyor. birisi karısına kocan seni aldatıyor demiş. o adamı bulup öldürücem diyor.

    bizim über müslüman abi durmuyor, her akşam iş çıkışı kumar oynamaya gidiyor. her gün ulan yine 500 lira kaybettim ama az daha kazanıyordum bu sefer diyor. iki saat sonra hiç kar edemiyoruz diye üzülüyor.

    her gün biz burda bir aileyiz geyiği yapıyor. çalışanıyla yatıyor. sonra çalışanı kovuyor.

    bu arada bunun bar munasebetiyle tanıştığı bir adam geliyor. benim ateist olduğumu öğreniyor. diyor ki, senin elinden su bile içilmez. bunu diyen adam efes pilsende çalışıyor. über müslüman olan bu abimiz de ara ara beni kitleyip seks hikayelerini anlatıyor. o da elhamdürillah müslüman.

    2 ay sonra battılar zaten

  • caner taslaman hoca celal şengör'e meydan okuyor

    jeoloji üzerinden dini tartışmak?

    bak bu dağları allah yaratmadıysa kim yarattı?

  • eşcinsel çiftlerin evlat edinme hakları

    abi lütfen artık bu kadar davar olmayın lan. yani nerede bir eşcinsel başlığı açılsa 'yarrak delisi ipneler' geyiği dönüyor. ulan bu kadar mı salaksınız. benim anlamadığım bu sığırların niye bir tanesi çıkıp iki anneli aile mi olur am delisi kadın falan demiyor.

    eşcinsel denince neden akla hemen homoseksüel erkek geliyor.

    yani çok net söylüyorum bu davarlar kendi ailerine bir baksalar görecekler bir anne bir baba olunca herşey mükemmel olmuyor. bak senin bir anne bir baban var ama sonuç sen. düşün yani. keramet bir anne bir baba formülünde olsa sonuç sen olur muydun?

  • ergen olmuş bireyin çocuk olmadığı gerçeği

    batının bilmemezlikten geldiği gerçek falan değildir. doğrudur ergen olmuş birey çocuk değildir. zaten ergenlik-çocukluk'un yaşla falanda pek alakası yoktur. olay bireyin biyolojik olarak üreyebilme yetisi kazanmasıdır.

    ancak iplerin koptuğu nokta bireye biyolojik bir objenin yanında zihinsel bir yönününde olduğunu fark ederek bakıldığında ortaya çıkar. tamam adet gördü kadın oldu hadi bunu birisiyle evlendirelim bakışı yanlış, evet adet gördü üreyebilir ama biyolojik evriminin yanı sıra kültürel zihinsel bir şeyler barındıran bu varlığı bu yaşta böyle bir eyleme sokarsak bu eylemin bu canlının yaşamı boyunca etkileri olacaktır diye düşünmek doğru düşünmedir.

    18 yaş saçmalığı da kısmen buradan gelmektedir. 18ine kadar bireyin muhakeme yeteneğine tam olarak kavuşup eylemlerinin sebeplerini ve sonuçlarını özellikle sonuçlarını kestirebileceği varsayılır. ha diyosan ki ben davar gibi yaşarım istediğimi yaparım yaptığımın sonucunuda düşünmem o zaman 'vallah kader mahkumuyuz beyim' diye zırlarsın.

    ama bak yine iyisin ki o bok attığın batı sayesinde-belki de yüzünden- doğal seleksiyon sonucu silinip gitmek yerine hala nefes almaya devam ediyosun

    -edit: hemen düzelteyim giri biraz bir kişiye yönelik- bu durumda başlık sahibine- gibi yazılmış şekilde anlaşılmasın lütfen. davar gibi yaşarım, zırlarsın ifadeleri parmakla gösterici ifadeler gibi algılanabilir olsada bu giri hiçkimseye yönelik değildir. kalpler kırılmasın

  • 3. dünya savaşının resmi müziği

    sadece 3. dünya savaşının değil tüm dünya savaşlarının resmi müziği olarak parsellemiştir gönlümü

    hell march

  • cumhurbaşkanı hostesinin polisi tartaklaması

    polis memurunun fetöcü çıkmasıyla sonuçlanacak olaylar dizisinin başlangıcıdır.

  • narlıdere belediyesi'nin yeşil doğa anlayışı

    türkiyenin içinde bulunduğu durumun sebebinin herhangi bir partinin tekeline yüklenemeyeceği gerçeğini gösterir. problem bir partinin seçmen kitlesinde değildir bir ülkenin halk kitlesindedir.

  • rock konserlerinde kızları hiç taciz etmiyorlar mı

    hiç rock konserine gitmemiş birinin soracağı soru.

    giden herkes bilir ki, konser sonrası herkes konserin verildiği alanda toplanır ışıklar kısıldıktan sonra bakire keçi kanı içilip hardcore orgy yapılır. bu yüzdendir ki rock konserlerinde taciz olmaz

  • 30 temmuz 2016 istanbul depremi

    (bkz: götünde sismograf olmak)

    daha kandillinin haberi yok lan.