boga4
profili

  • pkk terör örgütü değil şiddet örgütüdür

    “valla bizimki de orospu oldu ama ben senin kadar güzel anlatamıyorum.” kıvamında bir beyan.

  • football manager 2016

    her maç 500 şut çekip gol atamıyorsanız sorunu oyunda değil de gol beklediğiniz oyuncularınızda arasanız daha iyi edersiniz.

    bu durum ayda yılda bir oluyorsa da bir zahmet sonucu kabullenin. gerçek hayatta saçma sapan maçlar izlememiş gibi davranmayın. iyi oynadığınız her maçı kazanacak değilsiniz. bunun yanında yarrak gibi top oynadığınız maçları da kazanacaksınız bazen. oyun lan bu.

    siz ne istiyorsunuz ben anlamıyorum. 2005 şampiyonlar ligi finalini bu oyunda yaşasanız oyunun yüzüne bakmazsınız, 3-2'lik çek cumhuriyeti maçını yaşasanız twitter'da miles jacobson'ın sülalesini sikersiniz, kaleciniz kornerden gol yese ya patch diye ağlarsınız ya da oynamayı bırakırsınız, kaleciniz bu sezonun başındaki muslera'ya dönüşse save'i silersiniz.

    ben bir türlü şampiyon olamadığı 9 sezonun ardından 10. sezonunda ligin puan rekorunu kırmasına rağmen yine şampiyon olamamış adamım, siz neyin yaygarasını koparıyosunuz ya? 35 milyon euro saydığım muhteşem stoperim bonservissiz gitti, kaybettiğim finallerin haddi hesabı yok. 116'da bulduğum golle şampiyonlar ligi finali oynayacakken 119'da gol yedim elendim lan ben.

    bu oyun böyle oynanır. zaferlerinizi anlamlı kılan yenilgilerinizdir. oyuncularım sakatlanmasın, tüm kupaları kazanayım, bütün transferlerim mükemmel olsun. böyle iş mi olur amına kodum yamyamları. bunun neresi zevkli?

    hazır taktik arayanlar, forumlardan vs. wonderkid kovalayanlar, save-load yapanlar, ca/pa değerlerine göz atanlar ve aklıma gelmeyen daha niceleri. sizin ben amınıza koyim ya. oynadığınız oyunu sikeyim.

    sizler internetten bulduğunuz sudan ucuz şopar forvetlerinizi 5 sezon sonra 50 milyon euro'ya satarken ben 4 milyon euro'ya aldığım john guidetti'nin 3-4 sezon kulübeden aslanlar gibi geldikten sonra 10-12'ye yuvadan ayrılışını izlerken gururlanarak göz yaşları dökerim ve tüm stada alkışlatırım. çünkü benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.

    buradan tüm gerçek football manager emekçilerine iyi günler diliyorum. başkandan izin verilen scout sayısını arttırmasını isterken aklınıza ben geleyim.

  • carlo ancelotti

    dünyanın en pahalı futbolcularını yönetmişsin, hepsi sana saygı duymuş, en büyük kulüplerin akıllarına gelen ilk isimlerdensin, 3 kere şampiyonlar ligi'ni almışsın ama hoca olamamışsın ancelotti efendi. biz bunları yemeyiz.

  • oxford üniversitesinin şeriatın gelmesi

    (bkz: oxford üniversitesinin türkçe gelmemesi)

    edit: başlık başa kuzgun leşe