seescreen8
profili

  • taksi uzun sürünce iyi bagajı çabuk alırız demek

    basligi 10 kere okudum bi bok anlamadim. aciklayanda olmamis. bu entry, basligi anlayinca guncellenecektir.

    edit: ozelden mesaja boguldum. aciklamislar cok sagolsunlar.

    taksi den kasti ucagin taksi yapmasi. wiki linkini suraya birakiyorum.

    ha ucagin taksi yapmasi uzun surunce neden valiz erken aliniyor orasi ayri sacmalik.

    "ucak rotar yapinca, iyi o zaman daha az ucariz" demek gibi birsey bu.

  • ekonomik krizi hsbc ve deutsche bank çıkardı

    koca bi ulkeyi 2 banka batirabiliyorsa bence geri donup ulkenin ne kadar balondan bir ekonomisi olduğunu farketmemiz gerekiyor

  • diş telinin kadınlara ekstra seksilik katması

    filipinler'e gidin o zaman. telli kiz kayniyo

  • uçak inince alkışlamak

    valla benim bir tek turklerde gordugum davranis. bir gun emirates ile singapur dubai arasi 1 saat boyunca dubaiye inemedik. hatta 1 sefer tam inis yapiyodu, belki dokunmasina 30 metre falan kaldi cat diye ucagi geri kaldirdi adam. hasiktir oldum. o ucak inince kimse bi bok yapmadi.

    bu sefer los angeles seattle ucusum. hayatimda boyle bir inis yasamadim. zaten o yilin en buyuk firtinasiymis. ucak sallandi da sallandi. bi yukari dusuyo bi uste cikiyo bi saga gidiyo bi sola gidiyo. sagdan soldan yiyoruz g leri. ben tabi bilincliyim lan 5000 ft den bi bok olmaz en fazla 1000 ft duseriz pilot gerisini kurtarir diyodum. bakiyorum ucak aynen inmeye devam ediyor. sallanmaya da. 3000 olunca bende bi hasiktir oldu, lan kaptan cakilcaz diyorum. sagima soluma baktim herkes tedirgin. kimse sogukkanli degil. 1000 ft den sonra dedim cakilcaz heralde ucak sag sol tutturamiyo duz bile gidemiyodu en son artik yol gorundu bakiyorum hala ucak bi saga gidiyo bi sola. dedim ucak 5 dereceylen girecek en kotu lastikler patlar kanat falan kirilir ama ineriz. o anda koltuga yapistim poziyonu aldim. bir sekilde normal indik. etrafima baktim herkeste bir anglo kulturden gelen meh adamin gorevi bu bakisi vardi. alkisi birak gulen yoktu amk.

  • kadının yattığı erkek sayısını tespit etme yolları

    gecen meraktan sordum. bilmiyorum dedi. tahmin yurut dedim, 5 mi; yok dedi daha fazla. 20 mi dedim, yok daha az dedi; 10 falan mi dedim evet dedi.

    simdi bunu 3 ile mi carpiyoz?

  • 5 km'den kısa mesafelere arabayla gidilmemeli

    neden gitmeyeyim? alisveris yapicam, gotume mi sokayim posetleri?

  • çok sonra keşfedilen araç fonksiyonları

    premium volkswagenim sagolsun hic birseyi sonradan kesfetmedim. yok ki hic bi opsiyon amk.

  • 18 temmuz 2016 wikileaks açıklaması

    erdoganin e-maillerini bulmuslarmis.

    ulan adam milyar dolarlari bilale erit elinden diye telefonda soyluyor. millet dinliyor bunu, helal olsun, caliyor ama calisiyor diyor. sen bu vakitten sonra erdogan, su su kisilerle cinsel iliskide bulundu bunlarin su kadari da anneydi desen millet helal olsun sikiyor ama calisiyor der. hatta bazisi, sanane lan, senin anani mi sikiyor, bizim anamizi sikiyor helal olsun bile der yani.