adistaktos1
profili

  • suriyeli sığınmacılar

    suriye televizyon kanallarında esat'ın; kurtulduk! açıklamalarına maruz kalan insanlardır.

    elin esat'ı, suriye kanallarına çıkıp sürekli bu açıklamaları yapıyor. ülkemizi temizledik, pisliklerden kurtulduk. tüm kötü insanları, suçluları, katilleri aileleri ile birlikte türkiye'ye gönderdik hayırlı olsun! artık daha laik bir suriye için önümüz açık diye açıklama yapıyor. laik diyor laik!

    zaten adam ülkeyi laik yönettiği din istismarı ile yönetmediği için amerika tarafından al aşağı edilmek isteniyor. arabistan, kuvyet vb. ülkerler din ile yönetildiği için her türlü işini istismar ile yaptırıyor o ülkelerin yöneticilerine. ama esat dişli çıktı direniyor.

    akrabam var suriye de, türk vatandaşı. çocukları da türk vatandaşı ama hiç biri türkiye'ye geri dönmek istemiyor. o da söylüyor size gelen insanlar buranın pkk sıydı zaten diyor ve ekliyor; allah ülkemizin(türkiye'nin) yardımcısı olsun!

    toplama kamplarından yetişen insanlar, çocuklar genellikle terörist oluyor. afrika kamplarında, orta doğu kamplarında yetişen insanların neredeyse hepsi terörist gruplara katıldı. bizimkiler de oyle olacak. zaten buraya gelirlerken de öyleydiler. şimdiden başladılar bıçak, taş, sopa kullanmaya türk halkına haberlerde hep görüyoruz, karşılaşıyoruz. yakında silahlanacaklar da. bizim de silahlanmamız gerekecek belki de canımızı, namusumuzu korumak için.

    bir de bu insanlar türk vatandaşı olacak ve bizimle aynı haklara sahip olacaklar.

    vay halimize vay!

    proje tıkır tıkır işliyor vallahi halkımız sağ olsun.