rigolettooo9
profili

  • eyeliner rimel göz kalemi farkını bilen erkek

    olay göz çevresinde geçiyor. bildim mi?

  • çocukken yapılmış küçük iş girişimleri

    -ilki yaş 7-8 civarı. özcan sakızı satmıştım yaz tatilinde. elimde bir kutu şekersiz sakızla şehrin ana caddesini gezmiştim tüm gün. pek de satamamıştım. eve döndüğümde moral olsun diye komşu kadınlar almıştı bol bol. ipek de almıştı.

    -su satmıştım pazarda haymanalıların yavşak olduğunu anlamıştım.evden getirdiğim buzlu suları içip içip parasını vermemişlerdi.

    -yazın kuaförde "çırak aranıyor" ilanını görmüştüm aylak aylak gezerken yaz sıcağında.
    içeri girip konuştum , tamam git babandan izin al yarın gel başla dedi adam. (kuaför yaşar) akşam babama söyledim. kim? nerde? dedikten sonra. iyi git bakalım dedi.
    sabah kalkıp gittim. kuaför yaşar ,40 yaşlarında kısa boylu ,ince sarkık bıyıkları, saçının önleri dökülmüş, bol gömlek giyen bir adam. yanında çalışan iki tane genç çocuk.birini adı mehmet kıvırcık saçlı esmer diğerinin adı süleyman sarışın, saçları jöleli, adeta yerel behlül gibi bir havası var. bunlar saç kesiyor bizde yanlarında fön makinasını tutuyoruz. şunu getir diyo getiriyoruz , sigaramı tut diyo tutuyoruz. kadınlara acayip laflar tabi , ilk defa tanık oluyorum kendinden büyük kadınla cilveleşmesini. sonra müşteri gidince kadını nasıl siktiğini anlatıyor herkese. pis pis gülmeler. "olum sen kocasıyla da iyi anlaşıyosun bunun, az orospu çocuğu değilsin ha"diyorlar, süleymanın koltuğu kabaryor. benim dünyam kararıyor bunları duydukça daha 12 yaşımdayım. sonra bu süleyman " gel lan benimle" diyo, dükkanın alt katına iniyoruz (yok aklınıza gelen değil)
    alt kata iner inmez dayanılmaz bir koku. bu katta kadınların saçı boyanıyor. ve boyaların hazırlandığı kapları gösteriyor muhteşem süleyman
    - bunları yıkayacaksın,hepsini! en az 30 tane kap var ve koku dayanılmaz.ilk defa duyuyorum bu kokuyu.
    tamam diyorum eve yemeğe gidicem şimdi dönüşte yıkarım diyorum. gidiş o gidiş bir daha döner miyim ? dönmem. annemin hazırladığı yemeği yiyorum anne ben gitmiycem diyorum,gitme oğlum boş ver diyor, yaptığı sütlacı çıkarıyor buzdolabından.annemi daha çok seviyorum o an. kaybolup annesinin yanına geri dönen yavru kedinin huzuru gibi bir şey hissettiğim.aklıma süleyman geliyor.
    isüleymana küfür ediyorum. dışarıya top oynamaya çıkıyorum.
    akşam babam eve geliyor, "ee naptın nasıl geçti?" dedi,
    "bıraktım yapılacak iş değil "dedim.
    güldük.

  • 6.850.000 dolar'lık evdeki babaanne tepsisi

    o eve bir hafta kapatilsam , cildirmak uzereyken o tepsiye sarilabilirim.

    bu zevksizlige bizde bir isim bulmaliyiz. estetik fakirligini öneriyorum.

  • rakının yurtdışında tutmamasının sebebi

    adamlar üşengeç hocam , yemegi bile aceleye getiriyorlar, rakinin yanina meze mi yapacaklar.bir de adamlar ne dinleyecek raki icerken , bir zeki murenleri , neset ertaslari mi var? belki adele olabilir ama.

  • ekşi itiraf

    tek başıma yaşadığım halde , gece uyumadan önce parfüm sıkıyorum

  • ne dediği anlaşılmayan türbanlı kadın

    britanya kraliyeti kral aday adayi 3. richard ( weesex kontunun oglu ) birmingam 2. bolge milletvekili aday adayi

  • kızların sevgili olmak istediği erkekte aradıkları

    sevim koş yeni liste açiklanmiş

  • mesaj atan ilk kadın suseri yemeğe çıkarmak

    istanbul için iftar vakti... meşazını aldım sen de var mısın behiye?

  • milf denince akla gelenler

    anan