quelle horreur1
profili

  • jose ernesto sosa

    stephen curry bu sene 12 milyon dolar alacak. enes kanter'den 5 milyon dolar daha az kazanacak. nba'de bu tarz maas dengesizlikleri cok fazla oluyor ama ben daha idmana cikmayani gormedim. ne demek la benim maasim az oynamiyorum. o kontrat neden yapildi o zaman. eger bu kadar kendine guveniyosan 1 yillik kontrat yap. hersene yenile. sakatlaninca aliyosun maasi. 3 yil kontrat yapayim gotu saglama alayim, biraz iyi top oynayinca huzursuzluk cikartirim, takimda aman tadimiz kacmasin sabri bey deyip oyuncunun istedigini yapsin. oh ne guzel amk.

    yani demem o ki besiktas mustafa pektemek'e pasa pasa odeyecek o maasi eger elinden cikaramiyorsa. sosa'da pasa pasa oynayacak eger makul bir talibi yoksa. kimse de is ahlaki yok amk.

    bu arada sosa iyi futbok oynadi ama besiktas'tan once neredeydi. kharkiv'e kadar dustu. gomez neredeydi, fiorentina aman gitsin diye bedavaya kiraladi. atiba antalya'ya gidiyordu. bu futbolcularin performansini arttiran besiktas oldu. futbolcularin fanboylugunu yapmaya gerek yok. besiktas olmasa kharkiv'den anca estudiantes'e giderdi es dost tanidik vasitasiyla. eger milan istiyorsa sosa'yi sebebi besiktastir.