vakai vakvakiye6
profili

  • 13 ekim 2018 berkay'ın arda turan için açıklaması

    burası türkiye cumhuriyeti hukuk devleti kısmını en baştan yazsaydı da okumaktan vazgeçseydim dedirten açıklamadır.

  • honda türkiye a.ş.

    öyle mit ya da georgia tech bitirenlerin iş bulamayacağı şirkettir.

  • 30 bin liraya alınacak en iyi ikinci el araba

    hangi araba olur emin değilim ama burada yazılanların birçoğunu alamazsınız.

    2007 model astra dizellere 40000 lira isteniyor bugün bu ülkede, 2009 corsa'ya da minimum 33 bin falan istiyorlar. fiesta, c3, i20 vb. b segment araçlarda da durum farklı değil.

    ocakta 34 bin tl'ye 2011 corsa cdti aldım, daha geçen gün 38 bin tl önerdiler, normalde hemen satmam lazımdı ama elime geçen parayla pek de farklı bir araç alamayacağım hiç oralı olmadım.

    arkadaşıma ve babama tam da başlığa konu olan meblağda araç bakıyoruz iki haftadır. yok yok yok. ikinci el araç piyasası sıfır araçlardan daha insafsız ve saçma bir hale gelmiş. bence şu an en zor şey 25-40 bin aralığında tatmin edecek araba bulabilmek.

  • 30 yeni büyükşehir belediyesi kurulacak

    bir tane bile büyükşehir belediyesi olmayan almanya tarafından fena halde kıskanılacak hadisedir.

  • erhan afyoncu

    tarihin arka odası'nın bir bölümünde ilber ortaylı'yı iğnelemek için "hocam milletvekili adayı olacak mısınız?" demişti erhan afyoncu, hoca da cevaben "sen de bu aralar çok ortalardasın bakan olacaksın galiba" diye golü atmıştı. haberi gördüğümde aklıma ilk gelen bu diyalog oldu.

  • tim duncan

    20 yıllık spurs kariyerinde küçük market takımından dev bir marka yaratılmasında baş rolü oynayıp franchise player olmak ne demektir bugünün yüzükçü bebelerine ve nba alemine göstermiş efsanedir. geleceğin hall of famer'i.