holalulu7
profili

  • yılbaşı için evine çam ağacı alan türk

    buna laf edip başörtülü hanımlarınız babeshower partileri yapıyor. sosyal medyada paylaşıyor. türk adeti mi bu hayır. bayağı amerikan adeti. niye kutluyorsunuz o zaman babeshower partisiyle. sen babeshower yapıyorsun öbürü de yılbaşını kutluyor. ben arada bir fark göremedim.

  • kadınların çok açık giyinmesi

    çekici ve seksi olmak için tenini olabildiğince çok açan kadınlar kadın bedenini, müstehcence teşhir ettikleri için, cinsel obje haline getirerek metalaştırırlar.

    aynı şey çarşaf giyip peçe takanlar için de geçerlidir. bu kadınlar; ben o kadar tehlikeli bir cinsel objeyim ki yüzümü/ gözümü bile görseniz yolda çıkarsınız mesaji verir. bu kadınlar da kadın vücudunu cinsel obje haline getirmektedir.

    her ikisi de mustehcen bir şekilde teşhir de yüzü dahi göstermeden örtünmek de kadın vücudunu metalaştırıp seks objesi haline getirerek kadın haklarına zarar verir. biz kadının cinsel obje olarak algılanması için değil "insan" olarak algılanması için mücadele veriyoruz.

  • evlenecek kadın bulamamak

    had bilecek sözünü okuduktan sonra ağzı gözü dağıtılmış kadın hayalinin gözümün önüne gelmesini sağlayan entry. bunla evlenene yazık.

  • ben evlenince kirada oturamam

    herkesin haklı olarak kınadığı düşünce. yalnız kazın ayağı öyle değil. bu memlekette istekleri çok olan, talepkâr, kaprisli kadınlara daha çok değer veriliyor. onlar daha mutlu. sessiz, sakin kanaatkar, düşünceli kadınlar etrafındaki kişilerce eziliyor. kıymetleri bilinmiyor.

  • boşandıktan sonra çocuğuyla ilgilenmeyen baba

    anne babalık evlilikle bağlantılı olmadığı için çocuğuyla ilgilenmek zorundadır. ona zorunda değil buna zorunda değil diye diye insanın ahlakı olmadığında sadece akılla hayvandan hallice olacağını unutmamak gerekir. kişi çocuğuyla her koşul altında ilgilenmeyecekse, baba olmayı sikinin keyfine bir durum olarak görüyorsa o zaman hiç bir şekilde baba olmamalıdır.

  • yazarların iğrendiği insan tipleri

    kendi bilinçaltındaki yükleri size aktaran, ön yargılı, kibirli, ukala, öfke kontrolü problemi olan, laf çakıp büyük bir şey yaptığını zannedenler. durumları çok acıklı.

  • öğretmenlerin tatili düşürülsün kampanyası

    yaz tatili üzerinden öğretmene laf edlien başlık. yaz tatili esasen öğrenciye verilir. öğretmen de öğrenci yokken haliyle okula gitmez.

    ayrıca öğretmenin tatiline laf edenlere bir soru yöneltmek lazım. üniversite tercihi yaparken neden eğitim fakültelerini ya da öğretmen olabileceğiniz bir bölümü tercih etmediniz? yoksa biri başınıza silah dayayıp hayır öğretmenlik tercih edemezsin mi dedi? veyahut fakülte önünde nöbet tutup öğretmen olmanızı engellediler mi?

    burun büküp beğenmeyip yazmadıysanız, şimdi çalıştığınız şirkette çok yoruluyorsanız bundan öğretmene ne? baştan böyle olsun istediniz ve istediğinizi elde ettiniz. tercihlerinizin sonucuna katlanacaksınız. yetişkin ve sorumluluk sahibi insan olmak böyle olur.