maskesiz bane7
profili

  • 12 ekim 2022 magnum türkiye çekiliş rezaleti

    bu ülkeye güvenenleri üzen rezalet.
    görmüşsünüzdür magnum aylardır maserati verecez de verecez diye reklamın dibine vuruyor televizyonlarda orada burada.
    garibana maserati hayalini basıyor gariban da tanesi 15-20 liradan alıyor 1-2 magnum.

    milli piyango demirören tarafından satın alındığından beri eurovision yanında eski türkiye’deki en büyük keyfim olan yılbaşı çekilişine katılmıyorum.
    koskoca unilever’in sahip olduğu magnum’un bugünki çekilişini instagram’da gördüm.

    çekiliş şu şekilde gerçekleşiyor:
    8 tane küre var önce içini gösteriyorlar bakın boş valla boş diye.
    sonra rakamlardan oluşan topları atıyorlar içlerine.
    8 küredeki 8 topu 8 hostes aynı anda çekiyor, çıkan sayı “birinin çekilişe katılış sırası sayısıymış”
    anonsçu okuyor “bir milyon üç yüz elli bin” diye laptop başında ekranını görmediğimiz bir kadın isim soyisim söylüyor ve kazanan o oluyor. istiklal marşı ve kapanış.

    duyduğuma göre 15 milyon katılım olmuş ciddi ciddi çubuktaki şifreyi yazıp göndermiş magnum’a insanlar, yapılan çekilişe bak. yeni türkiye’ye yakışmış ne diyelim katılan özellikle garibanlara geçmiş olsun.

    https://youtu.be/tz1crzq3-js

    ne dediğimi tam anlamak isteyenler, 11:35-12:15 arasını 30 saniye izlemeleri yeterli olacaktır.

    edit: çok akıllı arkadaşlar madem tertemizdi çok şeffaf çekilişti, o zaman bulun söyleyin bana 705.345. sıradaki kişinin ismini soyismini? bir kadın isim soyisim söylüyor laptopuna bakıp diyorum ekranı görmüyoruz biz diyorum deli taklidi yapmayın.

    bazı şirketler ekşi sözlükte savunmaya geçecek adam tutuyor mu diye düşündürmeye başlamıştır beni bu başlık.

    edit2: son kez söylüyorum, çekilen numaralar çubuktaki numara değil. çubuktaki şifre numara ce harften oluşuyor. bu çekilen sayı sadece kendilerinin görebildiği bir sıra sayısı ne sen biliyorsun ne ben biliyorum.

    edit: instagram ve youtube’da çekilişle ilgili gönderilerini yoruma kaptan magnum türkiye’den açıklama bekliyoruz. bir markanın yanına türkiye ismi gelince çok vurdumduymaz bir tavıra dönüyor bu markalar, hesap sorulmadıkça hesap vermemeye iyi alıştınız.

  • 9 şubat 2017 pfdk kararları

    van persie'ye 3 maclik tatil verilen kararlar. asil suan ondan mutlusu yoktur...

  • bir kürt olarak t.c'de yaşamanın çok kolay olması

    bir kürt olarak 25 senede yaşadığım ve hissettiğim kolaylıktır.

    doğdum, ilkokula gittim, türküm doğruyum çalışkanım... her pazartesi bağıra bağıra bunu söylemek çok keyif veriyordu. çünkü kürt olduğum gibi bi topraklarda doğduğum için türktüm, doğruydum ve çalışkandım. türk olmasam bile yüzyıllardır onuruyla ayakta kalmış bir milletten olduğumu söylemekten asla gocunmadım. gurur duydum bunu bir kompleks haline getirmedim.

    liseye geçtim arkadaşlarım kürt olduğumu biliyorlardı, hiç bir farklı davranış görmedim onlardan. pkk askerlerimizi şehit edince okula haberi gelince hep beraber üzülüyorduk, bunu gören ülkücü arkadaşlarım oldu ve hepsiyle çok yakındım, beni çok severlerdi çünkü samimiydim. hep sohbet ederdik topraklarımızın bütünlüğü hakkında ne kadar önemli olduğu hakkında.

    üniversiteye geçtim, her gün duş alıyordum, belimdeki kılları bile alıyordum, deodorant sürmeden dişimi fırçalamadan dışarı çıkmıyordum ve kimse bana maymun muamelesi yapmadı hafif esmerim diye.
    hiç kimsenin toprağına (özellikle doğduğumuz devletin sahip olduğu toprağı) göz dikmedim. orda bir devlet kursakta ben de oraya gitsem elektrik ucuza gelsin 6 çocuk yapayım gibi aç gözlü isteklerim olmadı.

    şimdi siz pyd,pkk,ypg her ne boksa, bu toprakların güvenliğine kast eden örgütler kürtlerin hakkını savunuyor diyorsanız, siz aç gözlüsünüz, doyumsuzsunuz, eşitlik değil ezicilik istiyorsunuz, üstte olmak istiyorsunuz.

    çok iyi biliyorsunuz siz kimsenin toprağına kast etmezseniz, eşitlik içinde sorun çıkarmadan yaşarsanız size kimse bok yedirmez.

    üniversitede aklımı "kardeşim dedelerimize bok yedirdiler gel halay çekelim" diyerek yoklayan çok bölücü gördüm. hepsine cevabım eğer bu ülkeyi, kardeşçe yaşamaya çalıştığımız ülkeyi bölmeye çalıştılarsa tasması sahibinin elindeyken o boku yemeyi çok güzel hak etmiştir oldu.

    çok iyi biliyorsunuz, halaya, teröre gerek olmadığını, saçı kıvırcık pis kızların kürtçe slogan atmasına gerek olmadığını. doğduğumuz topraklarda kendine pay çıkarmak için uğraşan dedelerimizin saçma intikamını almaya çalışmazsak kimsenin bize bok yedirmeyeceğini. asit kuyularına atmayacaklarını biliyorsunuz cidden amacımız barış olursa.

    son olarak şunu herkese söylemek isterim, sana, bana burs veren her sabah kuşlara allah için, hayvan sevgisi için yem veren o güzel müslüman amcayla, suriye'de kız çocuğu gömüp kafa kesen ışid'li müslümanın aynı dine mensup olmadığını bilmek çok kolay.

    doğduğu topraklara saygı duyan, aç gözlü olmayan kürt bir insan ile, dağa çıkmış 20 tane çocuk yapabilmek için, uyuşturucu kaçakçılığıyla devlet geçindirebileceğini zanneden maymun kürtün aynı ırktan olmadığını bilmekte o kadar kolay olacaktır. kürtleri ve teröristleri ayırın birbirinden her zaman.

  • 5 ekim 2016 t.c hukuk açığını bulmam rezaleti

    taksirle adam öldürme suçunun çok ciddi bir suç olduğunu sanan bendenizin aslında saf olmamı yüzüme vurmuş olan rezalet ve buluş.

    özellikle sokak aralarında alkolsüz, full konsantre bir şekilde, önüme çocuk çıkar insan çıkar diye saatte 10km/h'de giden saf bendenizin araba kullanmamda büyük değişiklikler yaratacak buluştur.

    şimdi anlatıyorum, özellikle aşıklar toplanın...

    şimdi siz bir kadını seviyorsunuz ona aşık oldunuz. ama olur ya... kadın evli. kadınla görüşmeye başlıyorsunuz, kadın size karşılık vermeye başlıyor, o da tutuluyor size.

    ama kadın çok iyi biliyor, kocası hayatta olduğu sürece bu ilişkinin mümkünatı yok. hem toplum ne der, ailesi ne der başka bir adam için kocasından ayrılırsa...

    yapılacak iş inanılmaz kolay oysa...
    yasak aşk yaşadığınız kadınla anlaşıyorsunuz. aşık olduğunuz kadının kocasının iş çıkış saatinde bindiği arabasına, hız sınırı 80 olan bölgede 200le çarpıyorsunuz. adamcağız oracıkta ölüyor ve karısı (sevdiceğiniz) sizden şikayette bulunmuyor.
    ve kadınla hayatınız boyunca mutlu mesut yaşıyorsunuz, hayatınız boyunca aranıza girecek kişiyi ceza almadan başka dünyaya yolladınız çoktan ohhhhh...

    ve daha en iyisini duymadınız...
    bu olayın hepsini, sevdiceğinizle harika bir rakı keyfi sonrası yapabilirsiniz zira alkollü taksirle adam öldürmekte aynı şekilde çok kolay ve cezasız.

    not: teşekkür mesajlarınızı gelen kutusuna değilde entry olarak atınız aşıklar...

  • tolga zengin'i kalede istemiyoruz kampanyası

    (bkz: 26 ağustos 2016 atiker konyaspor beşiktaş) maçı sonrası başlattığım kampanya.

    forvette oynasın mı eheheheh diyecekler kampanyadan uzak dursun.

    şaka kaldıracak durumda bile değilim renksizdaşlar.
    biliyorum hepiniz haykırarak soruyorsunuz "neden tolga beşiktaş'ın kalesinde" bu inanılmaz basit bir soru ama cevabı bizlere niye verilmiyor.

    ya hadi iki sene avrupa'dan elenmemize sebebiyet verdi onu şöyle böyle geçirdiniz nasıl bilmiyorum.

    ama bu kampanyayla en azından şu soruya cevabı istiyorum.

    tolga neden oynuyor ve şuan fabricio oynamıyor? neden? haykırıyorum neden?

    şenol güneş bu soruya cevap vermek zorundasın, fabricio'yu oynatmak zorunda değilsin ama tolga şu şu sebeple hala bu amına kodumun kalesinde demek zorundasın.

    artık bir cevap bekliyoruz en azından belli çünkü o kale öyle boş kalacak.

    son not: eğer bu kampanya başarıya ulaşmazsa şampiyonlar ligi grubumuzda tolga'nın kaleden çıkamaması yüzünden gol yiyeceğimizi ve her şeyin batacağıni biliyorsunuz hepiniz, sahip çıkın bu kampanyaya.

    edit: desteklerinizi buraya entry girerek ve twitter'da #tolgakulübeye yazarak gösterebilirsiniz. nevzat demir'e mektup mu yollarsınız ne yaparsınız bilmiyorum ama destek olun.

    edit2: adamın ekmeği size mi kaldı diyen renkli ajanlara cevap vermiş bir arkadaş (bkz: #62591698)

  • akp'ye oy veren her aile ferdi için bir suriyeli

    bugün itibariyle başlattığım kampanya.
    madem benim götümden kan alır gibi vergi alınıp benim yararıma değil de araplara yedirilecek harcanacak, bari bir kampanya başlatma hakkım olsun.

    bir referandumla genel seçim oylamaların açık oylama yapılmasını istiyorum ve sistemi destekleyen tek parti olan ak parti'ye oy verecek her aile ferdi için bir suriyeli eve alma, besleme zorunluluğu getirilmesini istiyorum. ancak bu şekilde ekonomimizin onları doyurmaya, onlara ev sahipliği yapmaya yeterli olup olmadığını görmüş oluruz. ancak bu şekilde ak parti'ye oy verenlerin ne kadar müslüman, ne kadar nefsinden arınmış olduğunu görürüz.

    bir hayalim var, bir kahve dayısı, bir taksicinin, bir konya esnafının ailesinden ak parti'ye çıkan her oy için evine bir suriyeli girmesiyle ilgili.

    kampanyamız hayırlı uğurlu olsun.

  • hiroshima'ya atılan bombanın soykırım sayılmaması

    ben böyle yüzsüzlük görmedim denilen adaletsizlik.

    ulan atom bombası yapılıyor utanmadan şehrin ortasına atılıyor, 140bin kişi yanarak kül oluyor, çoluk çocuk ne varsa ölüyor.

    yetmiyor nagazaki'ye fırlatılıyor bir tane. ulan işin içinden askeri yer sanıyodum diye çıkmaya çalışsan o zaman naziler de der ki biz yahudileri asker sanıyoduk. savaştaydık, savaşıyorduk desen anasını satayım nazilerde savaştaydık demesini bilir, aynı savaş bir de.

    valla büyük ibnelik okullarda hayat bilgisi dersinden itibaren okutulmalı japon soykırımı diye.
    yüzsüz ibneler onun meclisine bunun meclisine burnunu sokup şuna tazminat ver buna tazminat ver diye diğer ülkelere akıl veriyor utanmadan.

    ah ulan united states ne ibnelik varsa ordasın he

    edit: hararetle yazarken eklemeyi unutmuşum, bir de soykırımı geçtim adamlar o soyun geleceğinin topal beş bacaklı kalmasını sağlayacak bir bomba atmış ama hala ermeni soykırım rerörerörö