e811
profili

  • valilik yasakları kabul edilemez

    bu yeni lider iyi muhalefet yapıyor. her yerde hakkımızı savunuyor. bu şekilde muhalefet yapmaya devam ederse bir dahaki seçimde kendisine oy verebilirim.

  • 26 mayıs 2023 orc araştırma seçim anketi sonucu

    suriyeli ve afgan seçmenler işin içine katılmadığında sonuç gerçekten bu olabilir ama benim tahminimce en az yüzde 3-4 oranında bu tür seçmen mevcut, bunları ekleyince rte 52'yi bulur yine. kaderimiz afganlar'ın elinde, züpper oldu bu durum.

  • 22 aralık 2021 erdoğan'ın erken seçim açıklaması

    erdoğan bir şeyi ısrarla söylüyorsa dediğine inanmamak gerektiğini artık herkesin anlamış olması lazım. demek ki en geç bu yaz seçim var, herkes ona göre hazırlansın.

  • döviz bozdurup ev almak

    türkiye gibi enflasyonu yüksek bir ülkede yaşıyorsan kenardaki varlığını dolar, altın vb. yerel para birimi dışında tutup yerel para birimiyle uzun vadeli borçlanacaksın. kenarda dolar mı var? o duracak, gidip uzun vadeli kredi çekip evi öyle alacaksın. faiz şu an yüksek olabilir, ülke iyiye gider de faizler düşerse krediyi yapılandırıp daha da kara geçersin; ülke kötüye giderse elindeki dolar değerini korur ama ödeyeceğin kredi dolar karşısında kuşa döner. bizim gibi ülkelerde yerel para birimine bağlı olmayan varlıklar bozdurulup yerel parayla alınacak ürünlere aktarılmaz.

  • bitcoin

    bu piyasada olup da "anaparamı çektim sadece karla devam ediyorum" demeyen kimseye rastlamadım, demek ki içerde kimsenin parası yok sadece karlar var, şalvarbank gibi mübarek.

  • yakın o evi diyen kadının gözaltına alınması

    ulan kadın "yakın o evi" diye katliama azmettiriyor, bir diğeri kafam kadar taşları arabalara atıp cinayete teşebbüs ediyor. bir dangalak da çıkıp bunların tutuklanmasına cadı avı diyor. cadı avı masum insanların bok yoluna gittiği durumlarda kullanılır, masum mu şimdi bunlar?

  • dekontlar para gönderilmediğini ispat ediyor

    (bkz: çiftdüşün)

  • 8 nisan 2017 suriye'de fosfor bombası kullanılması

    benim bu haberden anladığım sarin gazı iddiasının da yalan olduğu. adam köşeye sıkışmışken kullanmadığı kimyasalları tam da zafer kazanıyorken kullanıyor öyle mi? saddam'ın da kimyasalları vardı, kabataş videosu gibi o da hala ortaya çıkamadı.

    ne güzel amk, saldırmak için geçerli neden bulamayınca sal ortaya kimyasal dedikodusunu hemen ülkeyi işgal et. kimyasal kullandın diyen de savaş neredeyse bitmişken sırf test etmek için iki şehri atom bombasıyla yok etmiş bir ülke. hassiktir diyorum, hassiktir.

  • beşşar esed

    bu adamı desteklemek kansızlık diyenlerin yakında esad'ı övmek için sıraya gireceğini hepimiz biliyoruz.

    "biliyorsunuz esad kardeşime de diktatör demek suretiyle bizi kandırdılar. halbuki esad kardeşim bu coğrafyada bağımsızlığın ve özgürlüğün sembolü olmuştur. esad kardeşim bizi affetsin, oyuna getirildik, kandırıldık."

  • deaş'a suikast planlayan pkk evindeki fetö kitabı

  • saldırı dünyanın başka bir şehrinde de olabilirdi

    "ama ben ülkeyi bataklığa sapladığım için hep burada oluyor"