oziloz11
profili

  • 17 eylül 2023 trabzonspor beşiktaş maçı

    şenol güneş'in "rakibi boğun" taktiğini yanlış anlayan beşiktaşlı futbolcular; eren ve bakasetas'ı boğmaya çalıştı. tercümanlar gözden geçirilsin.

  • 14 ocak 2023 trabzonspor başakşehir maçı

    daha önceki maçlarda da rastladım burada da yazan bir kaç salak var. başlığa girilen entry sayısına göre kafalarında bir şeylere inanıyorlar. yani bunların mantığına göre 46 sayfa yazılan ajdar anık, 32 sayfa yazılan aşık mahzuni'den daha iyi bir sanatçı.

  • 2 ekim 2022 beşiktaş fenerbahçe maçı

    hiçbir siki beğenmeyen ekşiciler manchester derbisi 0-0 bitse bu maç 6-3 bitse bu maçı halı saha maçı olarak değerlendirip modern futbolun artık strateji olduğunu ve 0-0'ın çok doğru ve güzel bir skor olduğunu söylerlerdi.

    bu maç çok güzeldi demiyorum ama şu aşağılık kompleksi can sıkıcı. nerde bir fırsat olsa da kendimizi aşağılasak diye fırsat kolluyoruz. 9 gol atılan savunmaların, kalecilerin kevgirden hallice olduğu maçları övüyoruz.

  • altay bayındır

    4 gün önce uğurcan çakır için girilen entryler:

    (bkz: #143023029)
    (bkz: #143025981)
    (bkz: #143027345)

    bugün altay için girilen entryler:

    (bkz: #143144299)
    (bkz: #143147496)

    kendi takımının kalecisi olunca ne kadar mantıklı, rasyonel açıklamalar yapıyor. rakip takımın kalecisi olunca kovacan, kalecisiz çıksak oluyor. çünkü bu tip kafalar 7/24 lig mantığı ile çalışıyor. milli takım bunlar için önemsiz. biz bu tip fanatiklerden kurtulmadıkça her kötü oynayan futbolcuyu yeriz. hata yapmaları da gerekmiyor.

    bugün altay ikinci golü, 4 gün önce de uğurcan ilk golü yememeliydi. hatta bence uğurcan 4 gün önceki maçta hatalı olmasa da hiç bir golü yememeliydi. sonuç olarak ikisi de şu an formsuz. ikisi de milli takım kalecisi. teknik direktör oyna diyor oynuyor. kötü oynuyor, iyi oynuyor. ikisi de eleştirilmeleri doğru olsa da bu muameleyi hak etmiyor.

  • serdar dursun

    futbolculuğu ayrı bir konu ama ilginç bir psikolojisi var. yalnız kaldığında aynanın karşısına geçip kendi kendine ne kadar güzel adamım dediğini düşünüyorum.

  • 15 ocak 2022 sivasspor trabzonspor maçı

    bir çok kişiyi üzen gol geldi maalesef. asist vitor hugo

  • 27 eylül 2021 trabzonspor-aytemiz alanyaspor maçı

    yine ince inceci tayfa geldi. bunlar nasıl bir örgütse rakip takım başlıklarına gidip ince ince doğranıyor, ince ince kıyılıyor falan yazıyor. ininizi bulacağım.

  • covid19'dan günlük 216 kişi ölürken okulları açmak

    3-4 aydır her yer açık, cafeler lokantalar dolu, tatil yerlerinde, şehir meydanlarında adım atmaya yer yok, sıra okullara geldi mi kapansın. bunu düşünen kişi kötü niyetlidir, kötü bir insandır. başka da sözüm yok.

  • penisin küçükmüş demenin kibarcası

    "içerde misin?"

  • pokemon go

    bu oyunla ilgili hilecilerden daha irrite edici birileri varsa onlar da oynayanlara hayat tavsiyesi verenler. lütfen arkadaşım klişe tavsiyelerini kendine sakla. konsere git ve dağ bayır gez. niye zamanını ekran başında harcıyorsun.

  • 25 haziran 2016 shaqiri'nin polonya'ya attığı gol

    https://streamable.com/fcrb