ruwenzori 320
profili

  • güven yalçın

    an itibariyle attığı golle kariyerinin zirvesine ulaşan ve zirvede bırakmak adına maç sonu emekliliğini açıklaması gereken futbolcu.

  • 11 nisan 2021 beşiktaş'ı yine üzmemeleri

    cenk elle oynadıktan sonra top erzurum'a geçiyor, gol kararı doğru.

    tanım: var olmayan "üzmeme" aktivitesidir.

    edit: opridon uyardı, "var'ın devreye girmemesi doğru karar" şeklinde düzeltelim.

  • şenol güneş

    dahiyane taktikleri arasında lig 17.'sine karşı 1-0'a yatmak için forvet çıkarıp, stoper almak, gol yiyince oyuna tekrar forvet sokmak ve kapanan rakibi uzun toplarla açmaya çalışmak olan teknik direktör.

  • atatürk'e hakaret eden üniversite öğrencisi

    ablam akp'ye update geldi, siz atatürkçüsünüz artık, reis öyle diyor.

  • amazon türkiye'nin kurulması

    yönetici kadrosu ve personeli türklerden meydana getirildikten sonra kurumsal anlayış, profesyonellik, müşteri hizmetleri, kargo kalitesi vs. açısından hepsiburada.com'dan hiçbir farkı olmayacaktır, boşuna kendilerini yorup, bir de amazon'un türkiye'deki itibarını da sikip atmasınlar. türkiye'den yetişme olup da küçük hesap peşine düşmeyen, müşteri memnuniyeti odaklı çalışan, iyi-kötü vizyon sahibi ve gelecek planlaması yapabilen insanlar zaten anında soluğu yurtdışında alıyor.

    amazon'un kurucusu jeff bezos, aynı zamanda uzay ve havacılık şirketi blue origin'in de kurucusu ve sahibi, uzay kapsülü ve roket teknolojileri üzerinde çalışıyorlar; bu yüzyılın ortalarına kadar kurulmak istenen mars kolonisi ile ilgili çalışmalarda söz sahibi olmak istiyorlar. işte amazon'un yönetim kurulu bu herifle birebir iletişimi olan, bir anlamda bu adam tarafından seçilen ve onun vizyonunu paylaşan insanlardan oluşuyor. amazon türkiye'nin başına bilkent işletme mezunu, ürün fiyatlarını amazon.com'a değil de, türkiye'deki diğer online alışveriş sitelerine paralel olarak belirleyecek, kısa dönemli kazanç uğruna "ne geçirirsek kardır" kafasıyla hareket eden, eğitimini aldığı dal harici konularda hiçbir bilgisi olmayan tek yönlü bir gerizekalıyı getirirsen o iş olmaz, olmayacak da.

    bu karamsarlık falan değil, türkiye'de büyük-küçük bütün şirketlerin başında böyle tipler var; 80 milyonluk ülkeden bir tane yenilikçi, dünyanın akışına etki edecek fikir çıkmıyor lan, neden? çünkü 5000 lira maaş alıp 10 birim iş üretecek adam yerine, 2000 lira maaş alıp 1 birim iş üretecek adam çalıştırma veya çalışanla 500 liranın pazarlığını yapma kafasında herkes; adam o güne kadar çalıştığı sektörde ne gördüyse bütün iş ondan ibaret zannediyor, o noktadan ötesini herifin aklı hayali almıyor, neler kaçırdığından haberi bile yok. hal böyleyken türkiye'ye girmiş bir amazon'dan farklı bir şey beklemek hayal olur.

  • 26 ağustos 2017 beşiktaş bursaspor maçı

    şenol güneş'in negredo'ya verdiği süreler artıyor, bu gidişle önümüzdeki sezonun ortalarına doğru 90 dakika oynamaya başlar.

  • üç yıldızlı beşiktaş forması

    galatasaray ve fenerbahçe üçüncü yıldızı bizden önce taktığı için sevinmemeliymişiz, şampiyonluk sayımız onlarınkini yakalayana kadar şampiyonluklara da sevinmeyelim o zaman, hey allaam ya :)

  • 3 aralık 2016 fenerbahçe beşiktaş maçı

  • fatih terim

    orta saha oynaması gereken oyunculardan mehmet topal'ı stoperde, oğuzhan'ı forvet arkasında; forvet arkası oynaması gereken hakan çalhanoğlu'nu kanatta oynatan ve bu şekilde selçuk ve ozan'dan oluşan hem beyinsiz, hem de dirençsiz bir orta saha ortaya çıkarırken, aynı zamanda da potansiyelli hücum hattını tamamen işlevsiz kılıp oğuzhan'ın, hakan'ın, cenk'in, ve hatta götünü kaldırmaktan aciz arda'nın yeteneklerini de piç eden taktik deha.

  • 19 nisan 2016 real madrid fenerbahçe maçındaki kız

    litvanya takımlarının maçlarına bunun makyajsızından kamyonla getiriyorlar.

  • beşiktaş

    fenerbahçe'yle herhangi bir transfer rekabetine girmeyen, aziz yıldırım'ın egosu nedeniyle sırf "onların istediği oyuncuyu biz aldık" diyebilmek adına, kendisinin sistemine uygun olduğu için transfer etmeye çalıştığı oyuncuları, sistem falan gözetmeden sadece ismi nedeniyle ederinden çok daha fazlasını vererek alması üzerine, "başka adam mı kalmadı amk" diyerek diğer adaylara yönelen ve başarılı olan takımdır.

    bugün sosa ve gomez yerine, diego ve van persie beşiktaş'ta olsa asist ve gol krallığı sıralamalarının tepesinde onların adı olur, fenerliler de sosa ve gomez'e küfrederlerdi.

  • ersan adem gülüm

    gidişiyle oluşan ceza sahasında çalım yedikten sonra rakibin arkasından mal mal bakan oyuncu eksikliği alexis tarafından doldurulduğu için kendisi herhangi bir şekilde aranmamaktadır. 7 milyon euro'ya ersan'ı satmazsan döverler.

  • vodafone arena vs türk telekom arena

    adam 49 yıl sonra ikisi de hazineye devredilecek diyor... 49 yıl sonra... 49 yıl... 49...

    hani tüm dünyanın füzyon reaktörleri sayesinde temiz enerjiye kavuştuğu, mars'ta kalıcı insan yerleşimlerinin kurulduğu, geleceğe dair tüm olasılıkların kuantum bilgisayarlar tarafından hesaplandığı ve yapay zekanın gezegen üzerindeki etkisinin belki de insanlardan daha fazla olacağı zaman...

    ve bu adam hazine diyor, gsgm diyor, devlet diyor...

  • fikret orman

    işi gücü beşiktaş'la ilgili karalama haber yapmak olan habertürk'e dayanılarak dedikodusu yapılan kulüp başkanı.

  • samir handanovic

    arsenal'in ikinci kalecisini vermediği ortamda alınacağı söylenen kaleci. bayern münih'te neuer diye bir çocuk var, bence onu alalım.

  • bilimin açıklayamadığı şeyler

    doğrusu şudur;

    (bkz: bilimin henüz açıklayamadığı şeyler)

  • kariyerinde düşüşe geçen yabancı futbolcuların

  • pablo aimar

    yanına da mendieta alınırsa, galatasaray orta sahasını uçuracak olan oyuncu.

  • yüzüklerin efendisi saçmalığı

  • ekşi sözlük hangi dine mensupsunuz anketi

    (bkz: hangi dine mensupsunuz)
    (bkz: din)
    (bkz: ateizm)

    http://i.imgur.com/cqcurkh.jpg