melssawyer9
profili

  • türk sinema tarihindeki en efsanevi replik

    sevgi de yetmiyormuş, çok eskiden rastlaşacaktık.
    (bkz: vesikalı yarim)

  • ürünün fiyatından çok işçilik isteyen esnaf

    ben de geçen gün nalburdan aspiratör için akordeon boru aldım ve fırına yetişmeyen hortuma biraz ek yaptırdım. hepsi hepsi 10 dakika süren işlem için 120 tl para talep etti nalburcu, baştan fiyat almayarak hata yaptığımı düşünüp biraz pazarlıkla 100 tl verdim. işlemi kolaylıkla kendi başıma yapabilirdim kız halimle.

    geçen gün sifon düğmesi bozulmuş, söktüm herşeyi sorunu buldum ve geri taktım yerli yerine. biraz bakınca çözüyorsun aslında. onun için de çağırsaydım birini en az 50 kağıt giderdi.

    hayır hiç almasınlar demiyorum ama hepi topu 10 dakikalık bir iş için 120 tl talep etmesinler, insanın içi gidiyor.

    neyse en yakın zamanda kendime bir alet çantası alacağım ve artık bütün tamir işlerini ben yapacağım.

  • doktor sevgilisi olmak

    +aşkım ishal oldum doktora gideyim mi?
    -git aşkım tabi ben kalp cerrahıyım ishale bir şey yapamam.

  • türkçeye en iyi çevrilen yabancı film isimleri

    (bkz: no country for old men)
    (bkz: ihtiyarlara yer yok)

  • sevgiliye kızıp telefonu duvara fırlatmak

    akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle tarihe karışmıştır. yeni nesil hiç bilemeyecek bu artistliğin tadını.

  • #pınarürünleriboykot

    bugün aşırı susuzlukla bir bakkala girdim, sadece pınar marka su olduğunu gördüm ve bir şey demeden çıktım. aynı sırada başka bakkala girdim yine pınar su vardı "pınar dışında su var mı?" diye sordum. yokmuş, yol aldım.

    aşırı susuzluğumla daha aşağıdaki bakkala gittim orada da pınar su vardı ama altta birkaç tane de munzur su vardı. munzur marka suyumu alıp gönül rahatlığıyla susuzluğumu giderdim.

    hem bilinçlilik, hem algı işte elim artık pınar markalı hiçbir ürüne gitmiyor.

  • gezi'den beterini yapabileceğimizi öğrenecekler

    (bkz: çekerim emaneti sikerim adaleti)
    ben artık gülüyorum bunlara cidden.

  • 18 aralık 2016 socialmom13 rezaleti

    rezalet gibi rezalet değil belki ama ülkemiz kadınlarını, annelerini ilgilendirecek bir konu. instagramda @socialmomm adıyla paylaşımlar yapan çağla düvenci sönmez hakkında, @instamomsavar profilinde sahte diploma ile danışmanlık yaptığı konuşuluyor. profiline girerseniz bio kısmına da sosyoloji - psikoloji mezunu olduğunu yazmış. bilgi üniversitesi öğrenci işleri müdür yardımcısı yasemin mut'tan alınan bilgiye göre çağla düvenci 01/2010 yılında bilgi üniversitesi sosyoloji bölümünden mezun olmuş. kendi beyanı, psikoloji - sosyoloji çift anadal mezunu olduğu yönünde. bir psikoloğa yakışmayacak kadar bozuk ağzıyla insanlara şişko, şizofren gibi hakaretler ederek kışkırtmakta. ayrıca sayfasına yapılan herhangi bir eleştiride sizi saniyesinde engellemektedir. firmalarla iş birliği yaparak psikolog kimliğiyle ürün tanıtımı da yapmaktadır. instagram kullanan anneler bu kadına doktormuş, bilirkişiymiş gibi sorular sormaktadır.
    kendisini bimere şikayet ettik, birkaç gazeteci ile iletişim kurduk ama geri dönüş alamadık. bu ve bunun gibi sözde psikolog ve instagramde doktorculuk oynayan annelere karşı durmak istiyoruz.

    http://i.hizliresim.com/5ll9aj.png
    http://i.hizliresim.com/qjj915.png
    http://i.hizliresim.com/9ggvxk.png
    http://i.hizliresim.com/m44qqr.png

    www.instagram.com/instamomsavar

  • eşin ağır bir hastalık geçirse ona bakar mısın

    annem geçen senelerde 2 ay hastanede kalmıştı ve refakatçisi ben olmuştum. yürüyemiyordu bile dolayısıyla bütün özel bakımını ben yapıyordum. yemeğini yediriyor, tuvalete götürüp getiriyor, yıkayıp saçlarını tarıyordum. birgün annemi banyodan çıkardım üstünü giydirirken yan yataktaki hasta sordu "kaynana da böyle bakar mısın" diye ben "size bile bakarım" dedim. evet tanımadığım bir insana da bakarım bakıma ihtiyacı varsa. yani eşime de bakarım ve bunu ekstra bir şey olarak görmüyorum. bir hayatı paylaşıyorsan hele, hastalıkta sağlıkta diye söz veriyorsan bakmalısın.