cemvscem4
profili

  • musul operasyonu yeni harita çizmek içindir

    ortadoğu'nun gariban sünni halkı sözünden sonra okumadığım hezeyan. acem uşakları söyleminin ötesine gidemeyen bu ideolojik sefalete üzülebilsem üzüleceğim de, sayelerinde cümbür cemaat güme gidiyoruz.

  • yanlışlıkla basılan madeni altın 1 liralar

    görüntülerini izledim, maalesef doğru olan iddiadır.

    kapalıçarşı'da kuyumcu olan arkadaşım 1 liranın arkasındaki türkiye cumhuriyeti yazısını 15 saniye ispirto ateşine tutup videoya çekmiş, yazının değiştiği görüntülerde ayan beyan ortaya çıkıyor. dediğine göre sadece 22 ayar altın kullanılırsa böyle bir şey çıkıyormuş.

    yazı sonunda neye dönüştü biliyor musunuz?

    imam hatipler kapatılsın.

    ibret aldım, hemen toplamaya başladım. aklınız varsa paranızı bozdurun, 1 liraya yatırım yapın.

  • can dündar ağır bedel ödeyecek öyle bırakmam onu

    bir mafya reisinin bir gazeteciye salladığı tehdit. tehditinin gereğini de gazetecinin karısını rehin alarak göstermiş, ne kadar aşağılık olduğunu bir kez daha ilan etmiştir.

  • hakkı devrim

    küskün ve kırgın ölmüştür. gazetedeki köşesi kapatılmış, mürtecilerin gazabına uğrayıp, "bu yaştan sonra bunlarla mı uğraşacağım" diyerek köşesine çekilmişti. türkiye'de ansiklopedi yayıncılığının öncülerinden biriydi, yıllarca bu nedenle gazetecilik dürtülerini bastırdı. önü açılınca neler yapabileceğini kriz türkiyesinde berrin cankat adıyla yazdığı ufacık sütunla kıyametler koparışı açıklayabilir.

    bab-ı ali'nin son temsilcilerinden biriydi. ne zaman bir iş hanı daha altın varaklı butik otele dönüşse, anlıyorum ki bir gazeteci daha ölmüştür.

    #17950048 nolu entry'e binaen badem göz notu: kendisi sıkı bir menderesçiydi, bab-ı ali'nin dp destekçisi en büyük gazetesi olan yeni sabah'ı seneler senesi yönetmiş, 212 sayılı kanuna karşı duruşu yüzünden gazeteciler tarafından ismi hiç de hayırla yad edilmeyen safa kılıçlıoğlu ile ömrünün sonuna dek ortak çalışmıştır. sağcıydı, devletçiydi, bunu da hiç saklamazdı. yine de doğan grubunda doğan hızlan gibi bir gerçek varken ali bayramoğlu'nun kendisine atfettiği ideolojik zaptiyelik, "devlet elden gidiyor" yakınmalarından öteye gidemezdi. öyle bir gücü olsaydı önce kendi grupta yıllar yılı eğreti bir pozisyonda tutulmazdı.