skytiret14
profili

  • perinaz mahpeyker yaman

    bu kadın, kemal kılıçdaroğlu''nun yeni danismaniymis. eski twitlerinde sabah akşam atatürk, chp, ismet inönü ve kılıçdaroğlu'nun kendisine hakaretler savusturmus ve henüz o twitleri silmemis.

    kemal senin allah bin belanı versin ölene kadar gün yüzü görme atatürk'ün partisini ne hallere soktun ahlaksız yalancı herif.

    https://twitter.com/…?t=k5yruzimaenqye45zg0rsq&s=19

    https://twitter.com/…?t=bofhpvb2hy8n2nvbb41dlg&s=19

    https://twitter.com/…?t=2b79xp_xdrbdvtxyzf5_kw&s=19

    https://twitter.com/…?t=qmjmwbpyjvb5_ceqbdo06g&s=19

    deştikçe neler çıkıyor neler....

    https://twitter.com/…?t=1l3ccoecuqvav3naa996pg&s=19

  • 23 mayıs 2021 tolga ağar'ın ikinci tweet'i

    baktı ilk tweet yetmemis bu sefer de,
    "biz vatan, devlet, bayrak, namus ve şeref için ölmeyi göze alanların torunlarıyız, çocuklarıyız. varsa aynı şerefte aynı yürekte olan hodri meydan... #erdoğanlabirlikteyiz"

    şeklinde yeni twit atmış. şunu bilin ki kim vatan namus bayrak ezan vs yazıyorsa bir boklar yemiştir. ayrıca neden erdoğan'la birlikteyiz yazma gereği duymuş düşündürücü...

    edit: mentionlara kapalı olan bu twitine avukat ali aktaş askerliği birlikte yaptıklarını ve torpille bu aslan parçasının kendisini ankara'da merkezi bir yere aldirttigini belirtmiş. tabii ki şaşırmadık.

    ikici edit. adam hızı aldı, bu sefer twitin altına erdoğan'ın, "topunuz gelin" videosu koydu. ama bunda da mentionlar kapalı. endüstri meslek lisesi nin çıkışına mı gelsinler vatan millet bayrak sevdalısı koç?

  • sergen yalçın

    rizespor maçının ardından aşırı motive olmuş şekilde resmen meydan okuyarak kendine ve takımına olan güvenini ortaya koymuştur. tam bir challenger oyunculuk zamanında da böyleydi.

    hatay'ın hocasına bu şekilde biraz atarlı bir meydan okumak için gerçekten sağlam göt gerekir, tüm riskleri aldı cumartesi günü maç saatine kadar nasıl vakit geçireceğiz bilmiyorum ama ben beşiktaş'ta oyuncu olsam ve hocam yayıncı kuruluşa bu şekilde çok iddialı bir demeç verse o maçta yarınlar yokmuş gibi mücadele edip elimden gelenin fazlasını veririm. eminim ki beşiktaş'ın karakterli oyuncuları da aynı karakteri gösterecektir.

    son olarak yönetimden ricam bu adamı üzmesinler, hevesini kacirmasinlar.

  • bülent ecevit

    son 60 yilin tek yerli ve milli basbakanidir. ruhu sad olsun.

  • akp tarihinin en itici milletvekili

    (bkz: secim yapmak guc)

  • ekşi itiraf

    bu entry'mi genç arkadaşlara bir nebze faydam olması için yazıyorum normalde çoktan uyumam gerekiyordu ama bir aylık sıkı çalışmanın ardından bugün kendimi tamamen keyfe ve kafamı toparlayıp aklı selim düşünmeye verdiğim için bu satırları yazma kararı aldım.

    genç arkadaşlar, özellikle erkekler. biliyorum bu yazdıklarımi pek çoğunuz okumayacak, okuyanların da çoğu umursamayacak ama bu söylediklerimden bir nebze olsun ders çıkarıp daha karakterli bir tavır almak isteyen olursa ne mutlu bana.

    konu malumunuz aşk - meşk. biliyorum kadını erkeği hepiniz kendinizce haklısınız, yani ne yazarsak yazalım hep almış olduğunuz tavırların şahsınızca meşru olduğunu, akıllı donelerle ispatlayacaksınız, lakin her iki tarafın da kendince meşru savunmaları sizi mutluluğa sevk etmeyecek. bunu lütfen unutmayın haklı olmak mutlu olmak değildir.

    orta yaşın başında bulunan bir abiniz olarak bugüne kadar sayısını unuttuğum ilişkim oldu. bu bir marifet değil, sizlerin yaşındayken amacım skor arttırmak dışında bir şey değildi. bunu başarmaya çalışırken istem dışı aşık olup boyumun ölçüsünü aldığım ve kafamda bir prototip belirleyip bunu etrafında arayışlarımın süreklilik kazandığı oldu bugüne kadar. siz sakın bunu yapmayın çünkü tek tip bir kadına aşık olacaksınız diye kesinlikle bir şey yok.

    aşk acısı çeken her canlı gibi ben de karşı tarafın canını yakmaya giriştim. bunu utanarak söylüyorum çünkü bundan daha insanı kötü hissettirecek bir tutum yok. siz siz olun kesinlikle böyle bir şey yapmayın çünkü o canınızı yaktığınız kişilerden birisinin hayatınızın eşi olabileceği olasılığını asla unutmayın. kaldı ki size hiçbir şekilde uygun olmasa bile sırf sizin tatmin duygunuz sebebiyle karşınızdakinin acı çekmesi size tanınmış bir hak değildir.

    birisini sevdiniz veya takıntı haline getirdiniz ve o kişi sizin hislerinize karşılık vermedi; bu demek değildir ki karşınızdaki tu kaka veya bu sizin eksikliğiniz, kimse kimseyi sevmek veya etkisinde kalmak mecburiyetinde değildir.

    sadete gelirsek eğer asıl önemli konuya geliyoruz. benim en son çok aşırı ilgi duyduğum kişi hislerime karşılık vermedi. ilkin kendimde bir eksiklik ve hata gördüm, nerede yanlış yaptım? neyi atladım, beni nasıl beğenmez! o kim ki? daha sonraları demek ki beni beğenmediyse kendimi değiştirmeliyim, kilo vereyim, daha bakımlı olayım, tamam kültürlüyüm ama daha çoğu lazım. tüm bunlar sizin hüsnü kuruntunuz, elbette daha bakımlı olun, temiz olun, kendinize bakın arkadaşlar, sağlıklı yaşamayı ilke edininiz ama o kişi için değil kendiniz için. sizin bir eksiğiniz yoktu, kafanızda takıntı yaptığınız kişi sizi istemek zorunda değil, kadınlar bu ülkede siz ne kadar yakışıklı be çekici olursanız olun bilin ki sizden daha çok talibi vardır. benim yıllardır hissetmediğim duyguları yaşamama neden olan kişi benim açımdan pek çok noktada ilgimi uyandıran kişiydi, ve aslında ona asıl ilgimi canlandıran şey çok karakterli olmasıydı neden bunu söylüyorum çünkü istese beni parmağında oynatacakken hep dürüst ve açık davrandı, beni bir kenarda yedek bekleterek oyalamadı. bu çok önemli bir şey kendisine ne kadar teşekkür etsem, ne kadar minnet duysam yeterli gelmez, beni yıllar sonra tekrar insani duyguları yaşamama sebep oldu, robottan farksız olduğumu hissettirdi, daha bakımlı daha fit daha kendime yatırım yapmama sebep oldu ama benim ilkin hatam bunu kendisi için yapmamdı halbuki kendisi olsun veya olmasın normalde yapmam gereken şeylerdi. bir ay gibi kısa bir sürede 9 kilo verdim, inanılmaz sağlıklı yaşamaya başladım, fiziğim çok büyük bir şekilde değişti, öz güvenim yerime geldi. iş yerindeki astlarım, normal şartlar altında olması gereken saygının üzerine çıktılar. yolda yürürken veya trafikte veya toplu taşımada özellikle karşı cinsin daha çok ilgiyle bana baktıklarını farkettim halbuki amacım "o"nun ilgisini çekmekti. her ne kadar bunları yapmamın karşı tarafta bir etkisinin olamayacağını anlasam da bundan sonra ilişkilerimde bana pozitif bir etki yaratacağı aşikardı. yani bu ne demek? karşı taraf için değili kendiniz için yatırım yapın hem fiziksel hem de kültürel olarak.

    kadınları düşman bellemeyin, siz ne kadar yaralıysanız belki de onlar sizden daha yaralılar, karakterinizden ödün vermeyin asla, sizi siz yapan şey karakteriniz. size ahkam kesip çok bilmiş beylik laflar söyleyen kişileri umursamayın. onların zamanındaki başarısızlığı sizinle endeksli değil. kaliteli ve vicdanlı kişilerle birlikte olun ve beyefendiliğinizi asla terk etmeyin.

    şahsım adına en son yaşadığım hisler de dahil olmak üzere hep çok kaliteli insanlara ilgi duydum. asla oyun oynamadılar hep açık oldular ve bu yüzden çok mutluyum. hepsinin yolu açık olsun ve hepsine de minnettarım. siz de buna paralel bir hayat yaşayın inanın kendinizi her daim iyi hissedeceksiniz.

  • beşiktaş'ın bayern'i 6-0 yenme ihtimali

    chp'nin tek basina iktidar olmasi ihtimali kadardir.

    yok lan dusundum de besiktas belki 6-0 yapabilir.

  • yazarların hayatını özetleyen şarkı

    (bkz: the four seasons)

    (bkz: vivaldi)

    her şey var yani.

  • geceye bir underrated film tavsiyesi bırak

    abiler, kardeşler durun yanlış yapıyorsunuz. başlığı açan sığırın suçu bunlar adam gibi underrated değil de değeri anlaşılamamış filmler başlığı açılsaydı belki bu kadar hata yapılmazdı. başlık underrated ama bakıyorum adam imdb puanı 8.6 olan kült filmleri koyuyorsunuz. yapmayın kalbinizi kırmak istemiyorum.

    hayırlı forumlar.

  • canan kaftancıoğlu'nun sakine cansız tweet'i

    bu kadının görüşü solculuk değil şunu bir kere anlamamız lazım. kadının 50 bin tane yamuk twitini gördük, bir tane dahi işçi emekçi ile ilgili bir paylaşımını görmedim ben. varsa yoksa ülke bütünlüğünü bölücü unsurlara güzellemeler var ayrıca çingene mahallesi kadını ağzıyla yazıyor twitlerini bu nasıl doktor anlamadım.

    ayrıca sikerim böyle işi git ödp'de yap il başkanlığı, git parti kur marjinal sol liberal parti diye orda ne bol yiyeceksen ye. sen bu şekilde halk malk olmuyorsun.

    ne domuz yemen umrumda ne de 12 yaşındaki çocuğuna içki içirmen ve bunu marifet gibi yayınlaman. senin gibi insanın chp'de işi yok. 3 nesilden bu yana chp'li bir aileden geliyorum, eğer ki chp de bu soytarılığa devam edecekse cümle alem siksin beni bir daha oy atarsam ve bu konuda yalnız olduğumu düşünmüyorum.

  • erdoğan bayraktar

    hungur hungur aglattigi kanser hastasi kiz bugun vefat etmis. kendisi 65 milyon lira maliyeti olan bir cami yaptiriyormus. degil 65 milyon, 650 milyarlik cami yaptirsan ne olur. asla vicdanin rahatlamayacak.

    simdi istedigin kadar camii yaptirt vicdansiz...

  • 30 aralık 2017 dentistanbul rezaleti

    yazar hatasindan dondugu icin ben de yazdiklarimi siliyorum. umarim tekrardan bu rezalet olayini silmez.

    umarim yazar arkadasimiz bundan sonra daha duyarli olur.

  • ahmet hamdi çamlı

    sözlük jargonunda tam bir harun abi.

    hatun twitter hesabı alıp oradan twitler atarken yakalanmış. bu adam halkın vekili ve uğraştığı şeyler bakar mısınız lütfen. bu adamın oyuyla referandum kabul edilecek.

  • italya milli futbol takımı

    şampiyon olan yunanistan ile uzaktan yakından alakası yoktur, ergenliğin de bir sınırı var amk. bugüne kadar dünya ve avrupa kupaları başta olmak üzere milli takım seviyesinde bir çok başarıları olan ülkeyi sidikli sirtakicilere benzetmekte epey ağır bir mallık olsa gerek.