rev d wayne love27
profili

  • boşanmış çocuklu kadın

    agabeyimin müstakbel eşi. seviyorum kendisini. hayatta ne istedigini bilen, bilmeyene de tahammülü olmayan kadın ayrica. kizini da yerim, iyi ki boşanmış bana yenge geliyor, +1 yeğen geliyor. hakkında ileri geri konusturtmam, lafinizi ağzınıza tikarim. dedikoducular sizi. hadi dağılın.

  • bartu küçükçağlayan'ın sahnede etek giymesi

    asıl vahim olan bunu kendine dert edinip ter ter tepinen insanların varlığıdır. normalleştirmeyin ne olur diye yalvarıyor bir de. normalleşse ne olur? ne olur yani? en fazla, en kötü sonuç daha çok erkek bacağı görmemiz olur. yani ne bileyim, dert skalama erkek bacağı görmek giremiyor, yer yok, kontenjan dolu.
    bir adam bir yerde etek giydi diye hiç bir toplum yıkılmadı ve yıkılmaz arkadaşlar. ama bir adam bir yerde birine etek giydirmeyebiliyorsa işte orada çok büyük sorun var.

  • evlenen kadının sadece kendi soyadını kullanması

    çok ilginç ya, kadınların özünde kendilerini ilgilendiren bir durumla ilgili gelişme kaydediliyor, bir sürü adam yana yakıla evlenmiyorum vazgeçtim diye bağırarak üstünü başını parçalamaya başlıyor. e yavrum sana evlen diyen mi oldu? bu konu seninle ilgili değil ki. "kadınların kendi soyadını koruması ve her kadının bir an önce evlendirilmesi" falan diye bir karar çıksa anlayacağım, ama sizin yeriniz bu başlık değil ki. gidin "erkeklerin evlenmek istememesi" diye bir başlık bulun ona yazın "kadınlar kendi soyadını koruduğu için" falan diye. yeminle kendi aramızda iki kelam ettirmediniz ya salonda sürekli annee annee diye bağıran şımarık çocuklar gibi. az öteye gidin ya.
    ayrıca soy anneden geçtiğine göre biri diğerinin soyadını alacaksa bu tabii ki kadının soyadı olmalıdır hmshshsjjj, hadi şimdi gidin ötede oynayın.

  • çalışmayan bir kadınla evlenmek

    bilhassa kadının yerinin erkeğin yamacı olduğuna inananlarin her nedense sürekli hayret ettiği ve kafalarında endişe kaynağı olarak taşıdıkları bir olgu. her sabah kendilerine sürprizmiscesine buna şaşırarak uyaniyorlar, akşamına hipergami tartışıyorlar ilginç.

    bu sabah twitter'da bir yazışma gördüm, gençler hakikaten beni ürkütüyor. iki tane geleneksel değerlere bağlı olduğunu iddia eden tip flortlesiyorlar efendim. amerikanlar zannımca. adam diyor ki benim için çocuklarımı büyütecek aileme bakacak, evini çekip çevirecek kadın önemlidir. kadın da diyor ki ben de evimi çekip çevirmek çocuklarımı büyütmek istiyorum, bunu çalışarak yapamam, ben bir ev kadını olmalıyım. adam diyor ki hayır sen gold diggersin ben nasıl gecindireyim tek başına aileyi, nasıl ev alayım, sen para için evlilik peşinde koşuyorsun. kadın diyor ki ben nasıl hem full time çalışayım hem eve bakayım hem çocuk buyuteyim hem yemek yapayım mümkün değil ki. adam diyor ki siktir git irispu kendine sugardaddy arıyorsun sen. kadın diyor ki oh paşam hem bakıcı hem temizlikçi hem de kiraya ortak ev arkadaşı mi ariyorsun dümbük? adam diyor ki a***** k**** s***o***!!!! kadın diyor ki y***b***a***i****. sonra adam başka bir gün mesaj atıyor "hey wassup"
    şimdi ben bu ne istediğini bilmeyen oğlancığa ne diyeyim? en azından "geleneksel değerler önemli ağğbiii" diyen kişinin bal gibi yapması gereken şey bu.

  • kadınların %95'inin mesleğe baktığı gerçeği

    (bkz: çakallar)
    istiyorsunuz ki biri de çıkıp "hay kadinlar s*kesin sizi" desin ama yemezler, pışşık.

    bu savı doğrulayan bilimsel bir çalışmayı yarın sabah masamda istiyorum. o zamana kadar mesleğinize değil g*tünüze bakmaya devam.

    tanım: ispata muhtaç bir teori, iyi bir teori değil, ama nihayetinde bir teori.

  • çok güzel bir kadın çok zeki olabilir mi sorunsalı

    olamaz arkadaşlar. siz bilmezsiniz, ama kadınların tâbi olduğu görsel ayar dairesi diye bir kurum vardır, muhtarlıktan sevk edilirsiniz. kafadan iki haneli iki sayıyı çarpabiliyorsanız bir adam gelir, eğer güzelseniz ağzınızı burnunuzu kırar fight club'daki barmen gibi çıkarsınız kapıdan.

  • düşün ki dayın bunu okuyor

    dayicim, birincisi çok gıcık bir adamsın. ikincisi de aileme yalan soyleyip sevgilimle tatile kaçarken bindigimiz otobüse harem'den bindigin için sana yakalanmamak için kılık değiştirip topcular'da inmemiz ve sonrasında başımıza gelenler yirmi yıl sonra hala yaşadığım en komik şeylerden biri, sağolasın.

  • 40 yaşına gelmiş çocuksuz insan

    +2, ben ve bey

    olmuyor falan değil, istemedik. neden istemedik? sizi hiiiiiiç ilgilendirmez. şimdi s*ktirin gidin, dedikoducu işsizler sizi.

  • 9/10'luk cahil kız vs 7/10'luk eğitimli kız

    her ikisi de maalesef kadın puanlayan denyolar oldugunuz gerçeği karşısında careyi sizden kaçmakta bulacaktır. hoşgeldin incel bebek.

  • kadınların gittikçe erkekleşmesi

    (bkz: #156731168)
    yine her yerinden eksik analiz akan, kavram kaymaları, hatalı neden sonuç ilişkileri ile dolu bir yazı, uzun ve ikna edici görünen bir dille yazıldığı için debeye sokulmuş kritik düşünme kabiliyeti bir kenara bırakılarak.
    ama içindeki en acayip kısımlardan biri bu:
    "kariyerinize odaklanın, güçlü olun, çocuğu da kendiniz yetiştirebilirsiniz şeklinde bir propaganda yaparak erkeği denklemden çıkartmaya çalıştı. özetle buna erkekleşme diyoruz."
    yoo, demiyoruz, en fazla erkeksizlesme denebilir belki, çünkü cümlede zaten erkek rolüne dair bir beklentinin devreden çıkarılmasından bahsediliyor, ama toplumsal cinsiyet rolünün tanımladığı kadın erkek ilişkilerine bu kadar yaslanıp da ("erkek kişisel olarak geliştiğinde birçok kadına ulaşırken, kadın için bu durum geçerli değildir çünkü tarafların cinsel stratejileri farklıdır." demiş mesela, evet bir süs biberi olarak kadın daha değerli diyor) ondan sonra başka bir paragrafta "feminist düşünce ise biyolojiyi yok sayarak tamamen toplumsal olduğu yönündeki algıyı yıllarca güçlendirmeye çalıştı" diye bir eleştiri getiriyor mesela. hahah bu arada şu anki feminist tartışmaları bilenler için bu tespit aşırı geçkin kalıyor. ama bilmeden salla işte kadınlar hakkında ne olacak ki, en fazla debeye girersin.
    vergiyi ödeyen erkekler derken varsayım herhalde maaş ve imkan eşitliğinin kazanıldığı ve buna rağmen erkeklerin daha çok vergi ödediği yönünde, derim ki tekrar bakınız. bu sadece en çok kazanan ve en çok çalışma hayatında yer bulan grubun erkekler olduğunu destekler bir veri.
    ay işte neresinden tutsam elimde kalıyor. dileyenler aşağıdan devam ettirebilir.
    tanım: pseudo-bilimsel bir iddia. bunu seven "dişil enerji"ye de inandı.

    edit: hahah ay allahım verdikçe veriyor. feminizm dünyaya böyle pompalandi diyen var aşağıda, sanki illuminati oyunu. feminizm kadınların, kadınlar için, kadın olarak ve erkeklere rağmen geliştirdikleri bir kavram be yavrucuğum, böyle şaşkın şeyler yazmayın lütfen.

  • gizli sevgiliden evli kadına işkence

    bir insana işkence yapılmasına oh olsun yazıp sonra insanız diye çıkıp aramıza karışıyorsunuz ya, valla şansa yaşıyoruz.

  • kadınların beceriksiz olduğu konular

    ağzınızın payını vermek. şımarık çocuklar gibi coştunuz da coştunuz demek ki haddinizi bildirmeyi beceremiyoruz.
    denemeye devam ama, ilk başarısızlıkta yılacak değiliz:
    hayatta hiç bir halta yaramayan, kimseye derman olmayan, gelişmemiş, ergen oğlan zekasında yaratıklarsınız ve insanlardan ilgi görebildiğiniz tek zaman dilimi şurada size ilgi vermediği için kızgın olduğunuz kadınlara sataştığınız anlar. gerçekten acınası hayatlarınız var. red pill de bunun için, sabah akşam içinde sayıkladığınız kadın başlıkları da bunun için var. ve yine bir ergenliğe yeni girmiş bebe zihniyetiyle, içgüdüsel olarak öncelikli oldugunuza inancınız sarsılınca hırçınlaşıyor, korkuyorsunuz. bunların hepsi dışarıdan bakan için son derece transparan. büyüyün artık.

  • oy vermeye gitmeyen 8.5 milyon seçmen

    bu seçmene çok da bel bağlamamak lazım.
    seçimlere, darbe seneleri dışında yapılanlar arasında rekor katılım oldu. dünya seçimleri için bile diktatörlükle yönetilmeyen* ülkeler arasında en yüksek katılımlı seçim veya seçimlerden biri.
    bu kayıtlı seçmenler, ilgilenen kimsesi olmayan yaşlılar, bir nedenden dolayı seçim günü oy kullanacağı yerden uzakta kalanlar, hasta olanlar, hastanelik olanlar, acil durumlar yaşayanlar, zaten oy vermeyenler vb vb. gibi şartları ve motivasyonu çok da değişmeyecek insanlar muhtemelen.
    onun yerine çevrenizi gözlemleyip oyu dönüştürülebilir durumdaki kişileri, önümüzdeki günlerde fırlayan döviz kurları ve bir hafta içinde muhtemelen yine zaman görecek market ekonomisi ışığında ikna etmeye enerji harcamak daha verimli.
    bir de onursal adıgüzel gibi tipleri ayıklayarak.

  • karşı cinste tahammül edilemeyen özellikler

    karşı cins: erkek
    tahammül edilemeyen özellik: sünni heteroseksüel erkek şımarıklığı

    yemin ederim böyle haksız bir konfor yok. şu ülkede ne olursa olsun hiç bir olay seni doğrudan hedef almıyor. bunun farkında olmak bir yana hayat herkes için seninki kadar rahat akıyor zannetmeyi seçtiğin için akp'ye oy vermesen bile diğer seçenekler arasında kaldığında eşinin dostunun özgürlüğünü tehdit eden yapının tam karşısında yer alan adaya oy vermemeyi kendine hak görebiliyorsun. eşinin dostunun yıllardır artan şiddetle özgürlüklerini, haklarını kaybetmeleri ve hatta işlerini sürdürmelerini imkansiz kılan liyakatsiz sistemle mücadele etmelerini, tüm enerjilerini bu yolda tüketmelerini falan dert etmeden "ben ona oy vermem yea" deyip kendi muhafazakar geçmişine dalarak vicdanını rahatlatabiliyorsun.
    mükemmel ya.

  • sigara ve alkol içmeyen erkek

    alev almaktan kıl payı kurtulmuştur

  • bir kadına şişmansın demek

    kantar değilseniz ve yasal sorumlulugunuz insanlara kilolarını bildirmek değilse ne gerekçeyle soylenebilecegini bir türlü anlayamadigim şey.

  • 2022'yi bir dörtlükle uğurla

    fuck you 2019
    fuck you 2020
    fuck you 2021
    and fuck you 2022

  • pegasus çalışanlarının saygısız paylaşımı

    linç etmek için sıraya girenler sayesinde 3 ay hapis cezası almışlardır. hapse girmeyecekler, çünkü önceden sabikalari yok ama kariyerinin başında gencecik insanları sırf hoşunuza gitmeyen bir şey yaptılar diye çarşaf çarşaf hedef gösterip işsiz bıraktınız ve sicillerini lekelediniz.
    çok saygısızca ama olmaz bu kadar falan diyen orta yolcular, en çok da sizin eseriniz bu, gücünü sizden alan bir kitle var, gurur duyun.

  • düdüklü tencereyle yemek yapan kadın cesareti

    bir sabah ofise gittim. ofisi paylaştığımız diğer mimarlık firmasından arkadaşım sabah oturmuş mutfakta çay sigara yapıyor, çayımızı kahvemizi, yemegimizi de yapan tatlılar tatlısı hanım var, o da mutfakta, muhabbet falan çöktüm yanlarına. ama bir gariplik var, ortalıkta, yerlerde talaş gibi bir şeyler, hanımların yüzünde garip bir hayatın sillesini yemişlik gülümsemesi. konuşuyoruz bir iki, böyle dalgın dalgın yanıtlar, bir yandan da ben mimar arkadaşın üzerinden aynı talaşlardan ayıklıyorum. saçında başında da var, şantiyeye mi gitti acaba derken, ben gelmeden kısa bir süre önce düdüklü patlamış, tavandan üstlerine başlarına nohut yağmış, tavandaki kirişte kapağın vurduğu yerde bir göçük var, ikisi de şaşkın. yaralanan olmaması mucize bence.
    zaten korktuğum bir aletti, şimdi gerekirse iki gün pişiririm de nohutu yine de düdüklü kullanmam. ben ocağı açık unutan insanım, yoo beybi, bunu kullanan hem cesurdur hem de aklı dinçtir, benim elimde teknolojisi ne olursa olsun bombaya dönüşme potansiyeli var.

  • lgbti bayrakları ele geçirildi

    "eşcinsellik psikolojik bir anomali durumdur." buyurmuş taze sıcak smith. yok ya? sana göre mi? kime göre? bir tane modern bilimsel kaynağı, desteği yok bu söylediğinin. oğlum siz başkalarının hayatları hakkında işkembeden sallamayı nasıl hak görüyorsunuz kendinizde?

    suç işlemeden, terör eylemi yapmadan terör örgütü olunabilen tek ülkeyiz sayenizde. bir kavramın içini böyle işkembe-i kübradan tespitlerle boşaltırsanız, giderler başka kavramın içini de boşaltırlar sizin cehaletinizden yüz bulup, sonra o kavramlar birbirine bağlanınca "ama yani bence yanlış" dersiniz.

    azıcık insaniyet varsa içinizde, şu anda lgbt bireylerin nasıl büyük bir tehdit altında olduğunu fark edersiniz, kendi gelenekçiliklerinizin güvenliğinde yaşamayı bırakır, azıcık sesinizi çıkarırsınız, hiç değilse bulunduğunuz ortamda "ama onlar da gözümüze girmesinler" falan diyen orman kaçkınlarını eğitirsiniz. bu muhafazakar islamcı söylemlere her göz yumduğunuzda birileri şiddetle, işkenceyle, baskıyla, özgürlüğünden yoksun bırakmayla tanışıyor. eğer ki gıkınızı çıkarmıyorsanız, iktidarın gücünden, baskıdan yanasınız, bunu bilesiniz.