a vulgar picture5
profili

  • 1509 depremi kahire ve kırım'dan hissedildi

    cografya derslerinden "hatirladigi kadariyla az bucuk fay hatlarini bilen" adamlarin celal sengor tarafindan onaylanan bir seye "imkansiz" diye yazacak cesaret icin beyni ve parmaklari arasinda kullandigi enerji kaynagi cehalettir. dur bunu da ilber ortayli iyi tanimladi "yari cahil" gercekten cahil oldugunun farkinda degil yani bir de "az bucuk" hatirladigim diyor. varsayalim ki celal sengor "az bucuk" anlayabildigin gibi "kendini pazarliyor" o zaman senin kimin tarafindan yazildigini bile bilmedigin cografya kitaplarinda olan ve ergenlerin anlayabilecegi sekilde basitlesitirilmis ve sadelestirilmis bilgileri o kitaplari yazan adamlarin egiitim aldigi (belki onlar bile almiyor) arastirmalari yapan adamin soylediklerinden "az bucuk" hatirladigin kadariyla ustte tutalim. gercekten bitmediniz.

    (bkz: az bilgiyi yüksek özgüvenle itelemek)

    tanim: hissedilmedigine dair kafalarinda olusturduklari hikayeleri herhangi bir bilimsel kanita dayandiramayan dalyaraklari neden rahatsiz ettigi belli olmayan bir gazetecinin soyledigi ve celal sengor tarafindan onaylanan bilgi.

    ek: dalyarak'a takilip sikayet etmeden once, eger "az bucuk" sozlukte okuduklarini hatirlamiyorsan. kufur degil, hakaret yollu bir sifattir. kullandigim yer de bu cehaletin sonucu olarak "budalalığı yüzünden her zaman densizlik, küstahlık eden (kimse)" tanimini ziyadesiyle karsilamaktadir. görsel

  • protein tozu

    eskiden çük düşüyordu, artık sadece saç döküyor. bu da olumlu.

  • 23 haziran 2016 metro turizm jesti

    topkeklerin içine krema diye başka bir şey koymasınlar?

  • aydınlardan erdoğan'a ihtar

    baskın oran'dan sonrasını okumaya gerek olmayan ihtar. başınıza gelenler yetmez ama evet baskıncığım. orantısız bir şekilde üstünüze gelsinler.

    ilgili görseli şöyle koyalım: http://i.hizliresim.com/jn6qgn.jpg / http://imgur.com/4xdy6ov

    kendisinin sözlerini de koyalım: "burada akp ve chp'yi oylamıyoruz. akp'yi referandumla değil seçim zamanında oylayacağız. biz de biliyoruz akp'nin paketi makyaj yaparak sunduğunu, yetersiz olduğunu. ama bir daha böyle bir fırsat ele geçmeyecek. 'hayır' ya da 'boykot' diyenler, akp üzerinde baskı yapmanın tek yolunu kaçıracaklar."

    o kadar büyük aydınlık var ki güneş gibi maşallah, gözlerim kamaştığı için ihtarı bile okuyamadım. suretleri metinlerine yansımış. bu arada eline geçen şeyi bir zahmet gösterirse sevinirim. yani hala elindeyse en azından.

  • fatih terim'in beşiktaş düşmanlığı

    olcay'ı arda ve hakan çalhanoğlu ile kıyasladıktan sonra okumayı bıraktım demek isterdim ama adam listesinin en sonuna yazmış. spoiler beyler önce bunu okuduysanız yazıyı okumanıza gerek yok.