sag eliyle dusunen adam11
profili

  • ölümden sonra neler oluyor

    bu konuda net bi bilgi yok ama gözlemlediğim kadarıyla ölen arkadaşlar artık işe gelmiyorlar. paraya ihtiyaçları kalmıyor demek ki.

  • hüzünlü elektronik parçalar

    ekran kartı mesela. voltaj sorunu yüzünden çok sık yanıyor ve beni hüzünlendiriyor.

  • iran olaylarının arkasında amerika ve israil var

    herkes norveçli balıkçılardan şüphelenirken bu adam yine büyük resmi gördü ya helal olsun. tahmin ediyorum taraftarları da aynı zeka düzeyindedir.

  • melih gökçek'in ateistlere çağrı yapması

    islam dini henüz yeni yayılmaya başladığında kullanılan argümandı.

    peygamber: ey iman edenler, görmüyor musunuz, kar tanelerinin hiçbiri birbirine benzemez?

    müminler: nerden görelim amk? 200.000 yıldır kar yağmıyoki.

  • recep tayyip erdoğan

    ilk siyasi yenilgisini bu gece almıştır.

    "müze" espirisini çok iyi bulmuş melih başgan. güya kendisini müzeye kaldıracaklardı ya.

  • erken boşalan erkeklere tavsiyeler

    ulan tavsiyede bile erken boşalıyonuz. ne ara 3-4 oldu.

  • tehlikeli erkekler

    bu tür tartışmalara pek girmek istemiyordum. düşünce hayatı, sosyal gözlemi, özeleştiri kabiliyeti yerlerde sürünen, çoğunluğu ergenliğe yeni adım atmış kullanıcılardan oluşan bi platformda çok tepki çekeceğiz, anlaşılmayacağız. ama sussak da gönül razı değil.
    tamam, siz sırça köşklerde, pembe panjurlu, bahçeli evlerinizde pepe benzeri bi hayat yaşıyosunuz ama gerçek hayat böyle değil. kitaplardaki tanıma uymuyor. çünkü idealize ettiğiniz hayatı bok eden çoğunlukla sizsiniz. bunu söyleyince kızıyorsunuz.

    kadınların en okumuşu da, en kariyerlisi de neden böyle erkekleri tercih ediyor o zaman? neden bedelini hayatıyla ödeyecebileği bir ilişkiye girdiğini bir embesilin bile anlayabileceği durumlarda tutkularının esiri olup geri adım atamıyor? yani bu tür erkeklerin alfa olmasında kadın tercihlerinin hiç mi suçu yok?

    evrime başka bi şans vermiyorsunuz ki. hep bu tür erkekleri tercih edip, bunlarla ürerseniz doğal olarak baskın gen bu şekilde gerçekleşecektir. on dakika önce burnunuzu kıran adamın göğsüne yatıp mırıl mırıl uyursanız, sizin için kıskançlıktan adam bıçakladı diye ortamlarda hava atarsanız, şiddet seanslarından orgazmik hazlar çıkmasına müsaade ederseniz, terketmişken ağzınızın suyu aka aka bu tiplere geri dönerseniz kusura bakmayın da... neyse...

    bana yalanlarla savunma yapmayın. ben 47 yaşındayım. ne bok olduğunuzu çok iyi biliyorum. yukarıdaki entry'lerden birinde arkadaş bahsetmiş zaten. efendi adamlar, kadına birey olarak saygı duyanlar asla tercih edilmiyor.

    ben bile yıllarca kadına şiddete karşı durdum. halen karşıyım ve aşağılık bi davranış olarak görüyorum.. çocukluğum bunun travmalarıyla geçti. ama bir dönem beraber yaşadığım kadın beni bile yoldan çıkardı. yumruğu yiyene kadar elinden geleni ardına koymadı. neymiş; "tutku böyle alevlenir"miş. pavyonda tanışmadık, üniversite mezunu turizm rehberiydi.

    kadına şiddet, kadın cinayetleri artarak devam edecek. evrimi meclis yasalarıyla engelleyemezsiniz. çünkü genleri seçen sizsiniz. düzelmesi için hiçbirşans vermiyorsunuz.

  • güneşin bir gün sönecek olması

    o yüzden idareli kullanıyoruz, akşamları yakmıyoruz.

  • diğer cemaatler müsterih olsun

    bir yalçın akdoğan beyanatı:
    http://www.diken.com.tr/…-cemaatler-musterih-olsun/

    bu ülkenin yaşanan hiçbir olaydan ders almadığının tezahürü. niçin az gelişmiş bir ülke olduğumuzun alt metni. devletin akılla, sistemle değil at pazarlıkları ile yönetildiğinin işareti.

  • öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler

    (bkz: #46997353)
    (bkz: #48810740)
    (bkz: #52466152)
    (bkz: #55856849)
    (bkz: #57197265)
    (bkz: #60825002)
    aracının benzin deposunun kapağının ne tarafta olduğunu bilmeyenleri yakalayıp iç kanamadan ölene kadar siken bi örgüt varmış. çoğunlukla benzin istasyonlarında yuvalanan bu örgütlerin militanlarına "pompacı" diyorlarmış.

  • akp'li gazetecilerin askerlerle dalga geçmesi

    onlar son model uçaklarla gezip kuş sütü eksik sofralarda ziftlenecekler. sen de kahpe pusularda şehit düşeceksin onların bu saltanatı için. tabi ki dalgalarını geçecekler. hadi hulusi, bi takla da sen atıver.