veriveldan5
profili

  • botu batan suriyelileri yoga yaparak izlemek

    "bot batabilir, lütfen burada yoga yapmayın" tabelası göremediğim, herkesin hür iradesi olduğunu iddia edip, sonra annesini gezici s.kmişlerin vikviklendiği haber.
    bize ne kardeşim. biz mi bindirdik bota? biz mi dedik gelin kucağımıza diye? suya atlayıp zangoç kılıklı herifleri kurtarmaları mı gerekiyor oranın ahalisinin? sana mı soracaklar yoga yapalım mı diye? bot batmış hemen suya atlayalım, en fazla boğuluruz ama bir suriyeli kurtulmuş olur mu diyecekler? gerçekten o uzun var ya o yavşak uzun, sizi böyle yatırıp becermiyor ya, şükredin, çünkü yapsa yeridir.
    edit: silmiş hemen samatyalı troll. bi bitmediniz be. defolun gidin çok sevdiğiniz suriyelilerinizi de koynunuza alın, ananızı da alın gidin arap ülkelerine.

  • şaka maka türkiye'nin s.ki tutması

    şaka maka ülkenin babalara gelmesidir. tepede bir şizofren, stepnesinde bir alzheimer'lı, imralı'sında amerikan uşağı terörist bozması, ötesinde işid, berisinde pkk, çakılan turizm, yakılan ormanlar, gümleyen ekonomi, yok edilen doğa, sıfırlanan itibar, o. donuna dönmüş sınırlar, vatandaşın vergisini yiyip vatandaşın malına, canına kasteden suriye'liler, astronomik vergi ödeyen vatandaş, vergi ödemeyen yandaş, ağır tahribe uğratılmış eğitim, güvenlik ve sağlık, islamı paravan olarak kullanan ne idüğü belirsiz hacı hoca takımı, iran'lı pezevenklere protokol uygulanması, istikbali çalınmış bir nesil, hayatları çalınmış emekçiler, paraları çalınmış bir halk, bilimin değersizleştirilip hurafenin dini yaşam tarzı olarak dayatılması, artan şirk, ahlaksızlık, cinayetler, çocuk tecavüzleri, uğur ışılak gibi tiplerin yasama yetkisi olması, ahmet davutoğlu'nun o aksırıncaya tıksırıncaya kadar yediği kahvaltı sofrasındaki tek bir zeytin tanesini çocuğuna veremediği için intihar eden anneler, cinsel tercihi veya yönelimi, mezhebi, inancı, inançsızlığı sebebiyle aşağılanan, yok sayılan, hasta muamelesi gören vatandaşlar, sıfırlanan paralar, deprem fay hattına kurulan nükleer santraller, köylünün suyunu, oksijenini, hayatını yok eden hes'ler, ihaleden birileri cukkalansın diye anasının a.ına kadar döşenen otoyollar, üçüncü köprüler, ırzına geçilen ormanlar, sular, hayvanlar, doldurulan sahiller, kara para aklamak için yapılan camiler, leblebi gibi harcanan gariban şehitler, kafatası ırkçıları, islamo-faşistler, beyinsiz dhkpc'si, maşası, kuklası, satılmışı, soysuzu, uğursuzu, katili, hırsızı, rüşvetçisi, soktuğumun cemaati, her boka ağlayan yavşağı, her boka gülen yavşağı, bir seferde 300 küsür kişiyi toprağa gömen, koca ülkede elektrik arızası yaşatmayı başarmış sakallısı, barajı s.kine göre açıp insanları çoluk çocuk boğan yandaşları ve daha birçoğunu gördükçe ülkece metro turizm'den gidiş bileti aldığımızdan iyice emin oluyorum.

  • yeşilköy sahilinin haftasonu çilesi

    çekilecek yanı kalmayan çile. hırsızlık bunlarda, alkole abanıp balkonunda oturanın ailesine küfür bunlarda, cami avlusunda bikini üstlü kadınlar bunlarda, sokağımda araba arkasında dal taşak soyunmak bunlarda. vatandaşın evini basıp 10 kişi bir kişiye dalmak bunlarda. mangalın yasak olduğu yerde mangal yapıp külünü toprağa dökmek bunlarda. tuvalet varken çalı, duvar diplerine işemek, sıçmak bunlarda. evet vatandaş rahatsız. vatandaşın mal, can güvenliği yok. halk buysa amına koyayım böyle halkın. akp belediyesine oy verir gelir chp belediyesinin tertemiz korumaya çalıştığı sokaklarının ebesini siker. ters yola girer, yol vermeni bekler, verirsin, uyarirsin, siktir lan diye bağırır, şahsen ben sokakta dal taşak gezen bu tiplerin üstüne arabamı sürmek zorunda kaldım. ınsan değil bildiğin yamyam. halk plaja akın etti vatandaş denize giremiyor sözü bu bağlamda çok saçma kalıyor.

  • 13 temmuz 2015 komşunun cipini anahtarla çizmem

    4 yavru kedisiyle bir karton kutuya sığınmış anne kediyi taciz etmek uğruna kutuyu ezerek parkeden orospu çocuğu pezevenk evladı s.kilmişe g.t vermiş komşumun jipini çizmem hadisesi. kedileri ağaç arkasına yani bu gavatın parkedemeyeceği bir yere koyduk strafor kutu içinde. umarım sıfatlarını saydığım bu komşum ve diğer şerefsiz insanoğlu yaşamalarına izin verir.

  • göğüs arası kıllı kızlar

    (bkz: polikistik over sendromu)
    (bkz: hirsütizm)

    buraya gelip y.rrak gibi entry gireceğine biraz arasa bunun bir hastalık olduğunu öğrenip ileride kendi kızına, kardeşine filan da olabilme ihtimalini (etik duygumuz o kadar zayıf ki ancak bizim de başımıza gelirse diye korkarsak başkasının bir hastalığına, kaderine saygı duyabiliriz) düşünüp o y.rrak entry'yi girmezdi birçoğu.

    tedavisi olan bir hastalıktır. genelde şişmanlık, adet düzensizliği gibi yan semptomlar eşlik eder. bu rahatsızlığı olanların öncelikle bir kadın doğum uzmanına gitmesi gerekmektedir.

    tüyün çaresi var, lakin sebebinin bulunması önemlidir. ama y.rrak kafalı olmanın çaresi yok. o kafayla yaşamak zorunda birçoğu.