betada don bebegim yok diye uye oldum90
profili

  • 1 oy tip'e 1 oy kılıçdaroğlu'na

    kesinlikle katıldığım talep.

    muhalefetin artık daha güçlü ve sert olması gerekmekte. gereken yargılamalar için bastırılmalıdır.

    tip ve kılışdar'a vereceğim oyumu.

  • 14 şubat 2023 eshot otobüs rezaleti

    anlayışsız bir şoför ama daha da anlayışsız bir yazar içeren rezalet(imsi).

    otobüste kartınız okumadı diye, otobüse bedava binemezsiniz elbette. şoförün insiyatifindedir. birinin fotoğrafını izinsiz çekemezsiniz. işe geç kalacağıma, rezillik yaşamayı tercih ederim diyorsanız da bir şey diyemiyorum.

    şu leş gibi gündemde, sizin ego tatmininiz inanın umrumuzda değil.

  • almanya'da bagajları pilotların yüklemesi

    hemen nebati'nin bir akrabasını bagaj müdürü olarak göndermemiz gerektiğini gösteren durum.

  • aynur aydın'ın yasaklanacak olan yeni klibi

    acaba, lgbti temalı bir şeyler yapalım, yasaklansın da gündem olsun diye mi yoksa tam tersi mi diye merak ettiren kliptir.

  • tayyip'in boris johnson ile şakalaşması

    diplomatik nezaketsizliktir. direkt olarak johnson da tayyip'in elini omzundan çekmeye çalışıyor, çünkü bu karşı tarafa üstünlük kurma gösterisidir ve bunun bir parçası olmak istemiyor.

    neyse hiç şaşırtmıyor dünya liderimiz.

    edit: bunu zaten olması gereken bir şey olarak görenlere şöyle söyleyeyim. ikili görüşmelerde evet vücut dilleri bu amaçla kullanılıyor. ancak hiç bir şekilde olayla haberi olmayan birine yapılması nezaketsizliktir. arkasından kulak da yap o zaman. hatta nah çek. adamın haberi yok ne oluyor bitiyor. bak zekayı kullanınca iyi ve kötü ayrılabiliyor.

  • aileme yakın ev tutmazsan seninle evlenmem

    müthiş, über kezban isteğidir.

    direkt ayrıl. bak direkt. şu an bu mesajı okur okumaz bir mesaj at ve bitir. yapmazsan senin kafanı sileyim.

  • sarhoşluğu en güzel içki

    nasıl bir kafa istendiğine göre değişen içkidir.

    mesela ben berrak ve temiz bir sarhoşluk istiyorum. cin o yüzden ideali bu işin.

    biraz şimdi ve ertesi gün de çile çekeyim derseniz, şarap olabilir.

    sadece ertesi gün çile isterseniz rakı verebiliriz.

  • 5g'den 100 bin kat daha hızlı internet

    türkiye'de 200 sene sonra kullanıma geçecektir mevcut kafayla.

    zira dünyanın 101. en hızlı interneti bizde. 101 ne demek biliyor musunuz? afrika'nın kabilelerinden hallice.

  • rte'nin ümit özdağ'a istihbaratçı artığı demesi

    rte stratejisi bilmeyenleri şaşırtan demeçtir.

    rte birilerini belirler ve onları topluma farklı özelliklerle gösterir. mesela bülent arınç çıkar vicdan yapar, akp eleştirir. şamil tayyar çıkar, böyle iş olmaz der.

    akp'lidir değil mi bu isimler? evet.

    işte biraz beyninizi zorlayın. çok az.

    edit: dayanamadım az da şundan bahsedeyim.

    soylu ile rte?
    bahçeli ile rte?
    numan ile rte?

    bunlar da nasıl giydiriyorlardı birbirlerine. vay babayın kemiğine derdik dimi? di. di. geleceğin içişleri bakanı yetişiyor haha.

  • dolar penis boyunuzu geçti mi anketi

    4-5 sene önce evet.

  • deve idrarı satan site

    en güzel kısmı aşağıdaki naif açıklama olmuş site şokudur.

    "siz değerli müşterilerimizin deve idrarı ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yılın 12 ay develerimizi özenle besin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. gerekli veteriner ihtiyaçlarını rutin olarak gerçekleştiriyoruz. kabul ederseniz size sunduğumuz bu fiyatlar tüm masraflar düşünülerek sizlere sunulmuştur."

    adam sikerken bile kibar kibar sikiyor aydınlı amcamız. tebrikler.

  • iş arkadaşı aradı diye eşini işten çıkaran erkek

    işten çıkartma kısmı abartı olsa da arayan erkeğin niyetini hepimiz biliyoruz sanırım. bu yüzden tanım: tepkisinde aşırıya giden ama haklılık payı olan erkek.

    edit: bu arada yürüme, yürütme ve yargının kitabını yazmış biri olarak söyleyeyim, normalde ilgi çekmeyen bir hanım olsa, emin olun o erkek sikseler arayıp sormaz ne oldu diye. bu kadar kesin konuşuyorum. *

    edit 2: adamı haklı bulmadığımı tekrar belirtmeliyim sanırım. erkeklerle arkadaş olunmaz vs de demiyorum kesinlikle. en güvendiğim ve sevdiğim, yakın olduğum arkadaşlarım hep kadındır. bir kısmı da evlidir. hiç böyle bir sorun yaşanmadı bile. lakin, bazı şeyleri gerçekten karşı tarafta olunca ya anlamıyorsunuz, ya da işinize gelmiyor. ki işinize gelmediği konusunda da yürüme, yürütme ve yargı kitaplarımda bahsettim. erkeklerden bin kat çakal olup da şaşırmanız falan çok tatlı. *

    edit 3: size bunla alakalı bir hikayemi anlatayım. rol çalmak olacak ama.

    üniversitede kız arkadaşım var 2 küsür yıldır birlikteyiz. bir gün birden bir çocuk ortaya çıktı, onun ilindenmiş. oradan tanışıyorlar, ama geçtiğimiz 2 sene boyunca hiç varlığını bile bilmediğim. aynı üniversitedeymişiz. peki. sonra tesadüf o ki, çocuk araba aldı ve kız arkadaşıma yakın oturuyor diye, sabahları geçerken onu almayı teklif etti. bu arada kız arkadaşımın evinden, okul, sadece bir toplu taşıma aracı kullanarak yaklaşık 30 dakika. yani arabayla aynı yolu 20 dakikada falan gidiyor. zira trafik de oluyor.

    neyse efendim, bu konu bana anlatılınca, önce biraz mırın kırın yaptım, ama neyse dedim kışın falan işte rahat rahat gitsin. sonuçta 2 küsür yıldır birlikteyiz, bir güven de oluşmuş vs. tabi arada sırada ben de kız arkadaşımda kalıyorum, ve ne tesadüf ise ben onda kaldığım süre içerisinde bizi okula bırakma teklifi gelmiyor, toplu taşımayla gidiyoruz. bunu bir kenara yazdım. sonrasında, ben varken aranmaya başladı kız arkadaşım bu çocuk tarafından. ama olur olmadık sebeplerle, olur olmadık saatlerde. örneğin pazar gece 11'de, yarın sabah alayım mı diye, veya çarşamba gündüz 3'te, nasılsın diye.

    o ara ciddi bir tepki gösterdim, bu ne artık diye. allahtan bir nebze saftı da kız arkadaşım ağzından şunu kaçırdı, "senin olmadığın saatlerde aramaya çalışıyor, çünkü ben çok konuşmak istemeyince 'sorun erkek arkadaşın mı' diye sordu" dedi. dedim ne yaşıyorsunuz siz de sorunun erkek arkadaş olması kıvamına kadar geldiniz vs derken çocukla bütün ilişkisini askıya almasını istedim. gitme gelmeler vs. bu konuda ciddi bir tartışma yaşadık ve bir şekilde tamam dedi. bu arada bu tartışmalar sırasında da gerçekten ipe sapa gelmez bahanelerle görüşmeyi savunuyordu.

    neyse efendim, bir pazar günü, evdeyim. arayan kız arkadaşım. dedi ki ben o çocukla kahve içmeye çıkacağım birazdan haberin olsun. nasıl ya ne alaka derken, işte yok evin yakınındaymış, canı sıkkınmış falan klasik bahaneler (bu ve diğer tüm bahaneler için yürüme yürütme ve yargı kitabıma bakabilirsiniz). o an artık anladım konunun geldiği noktayı.evet gençken fazlaca saftım. hiç tarzım olmayan şekilde, eğer o çocukla çıkarsan, bu ilişki biter dedim. ve tahmin edin ne oldu?

  • gamze özçelik'in emine erdoğan ile fotoğrafı

    - kaşları nerede yaptırdınız
    + hayatım belçika'da bir klinikte
    - ay çok güzel olmuş ama
    + sen de çok güzelsin hayatım

  • hakettiği değeri görmemiş filmler

    (bkz: hacivat karagöz neden öldürüldü)

    aslında incik cincik, her anı, her saniyesi mesaj dolu. ama resmen izleyen insan sayısı bile çok az.

  • sevgiliden ayrılmak vs boşanmak

    karşılaştırması bile saçma bir versus.

    ayrılın ve daha da uzatmayın hastalıklı kişilikler.

  • türkiye'nin rusya'yı yenebileceği gerçeği

    x'i yok sayarsak, y'yi 3,14 alırsak ve z'yi görmezden gelirsek diyerek gerçeklikten çıkan gerçekliktir.

  • 15 bin tl'lik telefon almanın mantıklı açıklaması

    alabiliyor olmak. 15 binlik telefon kadar, milletin yedikleri batmadı maalesef size. mesela sizleri milyonlarca liralık saraylar yaptırmak, ihaleler dağıtmak vs. başlıklarında da görmek isteriz.

    bireyin kendi parasıyla, bireyin kendi istekleri doğrultusunda harcamasını eleştirmeniz en basit haliyle haddiniz değil.

  • gezi olaylarında rte'ye yanlış yapıyorsun dedik

    eskiden çevresi kötü ama erdoğan iyi portresi çizilirdi.

    şimdi ise aslında çevresi iyiydi ama erdoğan kötü, söz geçiremezdik imajı çizilmeye başlandı.

    yememiştik, yine yemeyiz. bas istifanı kardeşim. ben yokum de. beğenmesem de bak muharrem ince'ye. uymuyorum senin politikana dedi ayrıldı.

  • kızların hesabını ödemiyoruz kampanyası

    para buldun da hesap ödemesi kaldı.

  • a101'in aseton ile tarih silmesi

    yıllar önce bir entry'mde demiştim: türkiye'nin en büyük eksiği denetim diye.

    türkiye'de hiç bir kurum de-net-len-mi-yor. doğru düzgün. denetimler tamamen göstermelik. bu denetimin içinde denetleyenin denetlenmesi de dahil. denetim diye bir şey yok. ceza kaygısı yok. cezalar caydırıcı değil. adam öldür kefaletle serbest kal, hırsızlık yap iyi halden çık, ayıplı mal sat, lisansını asklıya almasınlar.

    merhaba televole.