uylimaz3
profili

  • söyleyenin öküzün teki olduğunu gösteren ifadeler

    "ben zor biriyim kızım. benle yapamazsın. ben kötü bi adamım. seni üzerim"

  • bütün kargo şirketlerinin birbirinden kötü olması

    hepsi adeta "napsak da müşteriyi kanser etsek acaba" dedikleri gizli toplantılar düzenleyen kargocular, hepsi iğrençlik konusunda birbirleriyle kıyasıya yarışmaktadırlar. kimisi * daireye çıkmaz, sizi asla evde bulamaz, varlığınız yadsır; kimisi * kapıdan iade hakkını kaldırır, dünyanın en gıcık kuryelerini çalıştırır, adam hasar kontrolü yaptırmadığı gibi kalemi de vermez size on saat nutuk çeker mk faresi; kimisi * gittigidiyor üzerinden aldığınız ve sözleşme gereği iadede karşı tarafın vereceği parayı zorla size ödetmeye çalışır, kimisi * asla ama asla telefonunu açmaz. yurtiçi de açmaz. telefon çalar çalar geberir gidersiniz ama o telefon 100 kere de aransa açılmaz.

    allahın belası kargocuların hepsi bok gibidir. aralarından 1 tane bile düzgün şirket çıkmaz. çünkü dediğim gibi, bunlar gizli toplantılarla insanları kalp kanseri etmeye ant içmişlerdir. çünkü nüfus kontrolü falan, derin devlet, paralel... evet.

    bu yüzden şehir dışından bişey alacaksanız kendiniz gidin alın. bunların eline düşmeyin.

  • tanrının işkence mağdurlarına yardım etmemesi

    psikopatların kaçırıp günlerce işkence ettiği çocukları umursamayan tanrıyı hakeden çocuklar acaba yeterince dua etmedikleri için mi bunca vahşete maruz kalıyorlar? karmaları mı kötüymüş? namaz kılmadılar diye mi olmuş bi deyiverin inananlar bakiyim

    40 yaşında bi adam 14 yaşındaki bi kızı kaçırıp ve 3 hafta boyunca işkence ediyor. 150 defa yaralanan kızın dizlerini kırıp, elleri eziyor. evde radyatöre boğazından bağlıyor, bacaklarını haşlıyor, ütü basıyor, defalarca bıçak ve çatal saplıyor, ağzının içine bıçak saplıyor bikaç defa. burnunu, ağzını, kulaklarını ve genital organını kesiyor, kolunu kırıyor, bahçe makası ve küreğini saplıyor, gözlerini oyuyor, oyulmuş göz çukurlarını bıçaklıyor, 20 kilo veren kız ölmeden 4 gün önce tamamen susuz bırakılıyor. en son küvette duş başlığıyla dövüldükten sonra boğularak öldürülüyor. şimdi bu kız "allahım kurtar beni" diye dua etmemiş de mi ondan tanrı yardım etmemiş? karması mı kötüymüş? inandığınız tanrı bunu niye azıcık umursamamış bi deyiverin bakalım. çığlık çığlığa bağıran çocuğun kanı adamın evinin her odasında bulunmuş. tanrı bunu niye oturup seyretmiş?

    bu sadece biri, günlerce işkence edilen binlerce insan var, açlıktan sürünen çocuklar var. niye kuran yırtanı çarpıyor da 30 küsür çocuğa günlerce işkence edip bahçesine gömen adama bişey yapmıyor? tanrı bunları niye umursamıyor da senin sınavdan iyi not almanı veya sevgili bulmanı yeterince dua edince umursuyor?

    edit: utanmadan "kader kısmet, sonra vercektir cezasını" falan diyorsunuz ya yazıklar olsun sizin insanlığınıza tüküreyim vicdansızlar