pinata35
profili

  • wilfried zaha

    bugün trabzonspor'a iki gol atacak oyuncu.

  • 24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçı

    tesadufe bakin ki 24 ekim 2018'de schalke ile sami yen'de oynamis 0-0 berabere bitirmisiz.

    yine bir 24 ekim, yine bir alman takimi. yalniz bu alman takimi 2017'den beri sampiyonlar liginde grup maci kaybetmemis.

    tekrar edeyim, adamlar 6 senedir sampiyonlar ligi gruplarinda mac kaybetmiyor. yani yenilsek zaten anormal bir durum yok. bayern munih yendi deriz. ama yenersek 6 senedir gruplar seviyesinde bunu basaran ilk takim olacagiz.

    saldirin...

  • mauro icardi

    besiktas macindaki kirmizi verilen pozisyonda mertens olsa, topa dokunur mert bana gir diyerek orada bekler, mert'in faulu sonucunda kirmiziyi var'a bile goturmeden aldirirdi.

    icardi'nin kafasindaysa gol var, topa dokunuyor ayni zamanda mert hafiften bir ayagina da dokunuyor ama o yine de uzerinden atliyor, o arada mert topa elle mudahale ediyor, bu noktada elini kolunu kaldirip hakeme donebilir, donmuyor. topu kaleye gondermekten baska bir sey dusunmuyor. yonu degisen topu kontrol edip kaleye gonderiyor ama besiktasli oyuncu cizgiyi gecmeden mudahale ediyor. o an gol olsa belki mert kirmizi bile gormez.

    adamda art niyet sifir. akli fikri gol.

  • 17 mart 2023 konyaspor galatasaray maçı

    gozden kacan bir detay var, golden sonra kerem ahmet calik'in formasini getirdi, formayi optu. okan buruk formayi havaya kaldirdi. guzel bir sekilde andilar.

    peki konyaspor seyircisi bunu alkisladi mi? elbette hayir.

  • aya gidilmedi + dünya düz + aşı karşıtıyım

    komplo teorileriyle insanlik bu kadar manuple edilebilir. aya gidilmedi diyenlerin sayisina bakinca sasirmamak elde degil.

    ulan arkadas bir degil alti kez gidildi. hadi nasa'nin kanitlarina akliniz ermiyor, kapi gibi ucuncu parti kanitlar var ortalikta.

    https://en.wikipedia.org/…_for_apollo_moon_landings

    bunlardan en onemlilerden birisi japon uydusu selene'nin cektigi "landing site" fotograflari.

    https://global.jaxa.jp/…8/05/20080520_kaguya_e.html

    bir digeri sovyet radyo teleskobu ratan'in astronotlarin biraktigi alsep cihazinin gonderdigi sinyalleri yakalamasi.

    https://adsabs.harvard.edu/…ull/1978sval....4..302n

    insanlar harbiden kafayi kirdilar komplo teorileriyle... ulan hepsini gectim, koca sovyetler arkasindan da rusya bu konuyu kabullendi. bizimkilere ne oluyor anlamak mumkun degil. ulkenin iq seviyesinin yerlerde gezmesini anormal karsilamamak lazim. iki youtube videosuna kanan koca bir toplum var be.

  • domenec torrent

    bu adamin tipine bakip yorum yapanlar var. 2000'de lucescu geldiginde de "cingene, kirnataci" deniyordu. baska sozum yok.

  • monkey b virüsü

    direkt temasla bile bulaşması oldukça düşük bir virüs. havadan bulasmiyor. çok çok nadiren görülüyor. çinli veterinerin tüm çevresi ve temas ettiklerinde virüs yok. zaten ilk 1932'de görülmüş ama bu zamana kadar yayılmamış. her seferinde izole edilmiş.

    ama başlığı açan herifin ilk işi ortalığı bulandirmak. pfizer'dan üyelik sistemi bekliyormuş. boyle haberleri bu şekilde verip insanları aşı olmaktan uzaklaştıran, toplum sağlığını riske atanlara soruşturma açılmalı.

  • 11 nisan 2021 bb erzurumspor beşiktaş maçı

    bjk'nin attigi 2. golden sonra sergen yine birseye kizdi. lan sergen futbolculugunda bu isi bu kadar ciddiye alsaydin real madrid'in kulup binasina heykelini dikerlerdi.

    rakip kaleciye mi kizdi hatali gol yiyor diye anlamadim ki.

  • 28 mayıs 2020 yazar maaşlarının yatması

    maas yatti diye espri yaptigini sanan tum yazarlari maliye bakanligina "el altindan para aliyorlar" seklinde bildirdigim baslik. yok oyle vergi odemeden kacmak. gelir verginizi yatirin.

  • 27 mayıs 2020 spacex dm-2 görevi

    halen "ay uzerine insanli inis olmamistir" diyen dangalaklar var dunyada. iki youtube videosu izleyerek astrofizigi anladigini sanan bu mal surusune anlata anlata bitiremedik.

    dingil herifler, aya inis gorevini takip eden kurulus nasa mi saniyordunuz? rusya, avrupa, japonya kendi teknolojileriyle bunu takip ettiler. aha abd disinda diger ulke ve kurumlarin sundugu kanitlar.

    https://en.wikipedia.org/…_for_apollo_moon_landings

    ama yok dangalak gelir buraya, kendisinden daha dangalak bir patates kafalinin hazirladigi youtube videosuna inanir. bir kendi enayiligini yaymaya calisir. binlerce bilim adaminin astrofizikcinin, uzay enstitusunun soylediginin bir onemi yok kendisi icin. youtube dangalaklari daha muhim.

    nefret geldi bu tiplerden artik.

    tanim: spacex sayesinde 2025'te aya tekrar insanli inis de yapilacaktir, bu cok onemli bir ilk adim.

  • kedi çıkmasın diye arabaya çivili karton koymak

    isin tuhafi ustunu zaten ortmus oldugu arabaya koymus bu kartonu. kedileri sevin arkadaslar, ozellikle istanbul gibi metropolde kedilerin varligi muhim.

    bunu new york'a gelip caddelerin uzerinde kediden buyuk sicanlar gordugumde anlamistim. sokakta kedileriniz olmasa istanbul da farkli olmaz.

  • barış manço'nun fethullah gülen ile olan fotoğrafı

    bahsi gecen fotograftan bir kac sene sonra, bazi insanlarimiz da cumhuriyeti korumaya, herkesi feto tehlikisine karsi uyarmaya calisiyorlardi.

    o insanlara sonra ne mi oldu? asagidaki fotografa tiklayin yeterli.

    https://i.sozcu.com.tr/…/08/siyaset-meydani-880.jpg

  • emre akbaba

    maalesef ayagi kirildi.

    moralini bozmamali, bugun rizespor'un teknik direktorlugunu yapan okan buruk'un ayagi kirilip 90 derece aci yapacak sekilde kaval kemiginden donerek yana dusmustu. o okan, yillar boyu basariyla oynadi, inter'e transfer oldu.

    aslanlar gibi geri gelecektir.

  • 21 şubat 2019 benfica galatasaray maçı

    zerre kadar umudumun olmadigi mac. o yuzden kafam rahat. real madrid'e karsi daha cok sansimiz olurdu.

    ama su benfica ve sevilla denen takimlari yenemeyiz. bu cok net. hep yenebilecekmisiz gibi gozukurler ama bir sekilde kazanan onlar olur.

    o yuzden kafam rahat izleyecegim mac. skor tahminim 2-0 benfica.

  • the big lebowski 2

    oncelikle jeff bridges ustadin paylastigi videoda tarih mart 2 degil, super bowl'un oynanacagi 3 subat tarihi. amerika'da ay once yazilir.

    bu bir super bowl reklami ama neyin reklami onu bilmiyoruz. filmin reklami da olabilir, bir firmanin reklami da...

    gorecegiz.

  • 23 ocak 2019 venezuela olayları

    surada maduro'yu savunan varsa gitsin venezuela'da yasasin. hatta yasamasin, iki hafta gecirsin ulkede.

    ulan hic mi oradaki ac insanlari dusunmuyorsunuz. 4.5 milyon insan yokluktan gocmus. goctukleri yerler de kolombiya, brezilya vs. caresizlikten suc orani tavan yapmis. apartmanlarin koridorlarina celik kafesli kapilar yapiliyor. sen cocuguna ilac bulamiyorsun, senin sosyalistlik uzerinden prim yapan diktatorun biftekle besleniyor, sarayda yasiyor.

    adam dolari 10 bolivar'a sabitlemis ama karaborsada 248 bin bolivar. peki tahmin edin kimler 10 bolivardan dolar alip 248 bin'den piyasada satiyor? ulkenin her tarafinda rusvet, yolsuzluk, adam kayirmacilik almis yurumus.

    ullan o halk nasil isyan etmesin o pezevenge? nasil ayaklanmasin? sen yine amerika'ya karsi ol ama biraz da o zavalli insanlari dusun artik be halkci kardesim?

    edit: gidin sunu okuyun once. bu makalenin yazildigi tarihten bugune venezuela'da iyiye giden hic bir sey yok. bugunlere nasil gelindi anlarsiniz. (bkz: venezuela nasıl intihar etti)

  • 1.0 motor araba almak

    ulkenin ozeti gibi baslik.

    yahu elin gelismis ulkeleri 2.0'dan asagi arac kullanmazken ben niye 1.0'a mecbur birakiliyorum diyecegine, turbolusunu tak sahane gider diyor adam.

    rakiya zam geliyor, evde yapiyorlar.
    biraya geliyor, evde yapiyorum diyor adam.
    sigaraya zam geliyor, evde sariyoruz diyorlar.

    bu gidisle evde icten yanmali 4 silindirli motoru da yapcaklar, az kaldi.

  • kriz varsa yollardaki lüks araçlar kimin

    zannedersin ki onceki krizlerde hic luks arac yoktu millet bisiklete binip gidiyordu ise.

    onceki krizlerde de yollar arac doluydu, luks arabalar vardi, parasi olan egleniyordu. lan 2001'de bizim patron kriz var diye maaslari 3 ay geciktirdi ama kendisi abd'ye tatile gitmisti gizli gizli.

    parasi olana kriz yok. kriz sana olacak. isten cikarilacaksin, is bulamayacaksin, maasin gecikecek, oyle issizlik parasi filan da kalmaz. o zaman da goreceksin o arabalari. vizir vizir gezecekler.

    kapis?

    venezuela enflasyonu 5 haneli rakamlarla olcuyor ama daha dun adamlar caddelerde kutlamalar filan yaptilar. kriz dedigin sey herkesin evde oturup birbirine bakmasi degil. insanlar yine ise guce gidecek, arabasina binmek zorunda olan bir sekilde binecek.

    ama siz bu kafayla biraz daha zorlarsaniz, biraz daha bu is bilmeyen adamlara omuz verirseniz, ulke cidd ciddi trafige arac cikartamayacak duruma gelecek. adam damdini hazinenin basina koydu, siz halen kabullenmiyorsunuz.

    oglum aklinizi basiniza alin artik. bir gorun artik. adamin getirdigi sistemle, tek adamla yurumeyecek. daha ilk ayda gelinen durum bu. isin kotusu mevcut sistem icinde bunu durdurabilcekleri bir enstruman yok ellerinde.

  • aşı yaptırmaya mecbur değilim hareketi

    komplo teorileriyle kafayi kiran bir nesile sahit oldugumuzu gosteren kacinci olay.

    hayir asi yaptirmayan ayri bir aydinlama mi geciriyor? super zeki mi oluyorlar? ne oluyor aga? asi yaptirmamis cocuklarin hastaliktan olmelerine dair haberleri de mi okumuyor musunuz?

    yaptirmak istemiyorsan yaptirma. ama ben senin cocugunu, benim cocugumla ayni okulda gormek istemiyorum. cocuk parkina bile alinmamali. kendi evinde, ev okulu sistemiyle buyutuceksen buyut.

  • muharrem ince

    akp'lilerin karalarken hakkinda sunlari soyleyemedikleri siyasetci:

    - rusvet yedi
    - ihalede usulsuzluk yapti
    - hirsiz, devlet malini yedi
    - yurtdisinda mal varligi var
    - mal varligini aciklayamadi
    - feto ile kolkola gezdi
    - donek, kac kere parti degistirdi
    - emanetci, vasifsiz
    - ses kaydi var, kaseti var
    - pkk ile masaya oturdu
    - isid'e silah gonderdi
    - yakinlarina avantaj sagladi
    - cocugu gemi aldi
    - danismanlari ayda 50 bin tl aliyor
    - esi bilmem kac bin dolarlik canta takiyor
    - sarayda yasiyor

    vs. seklinde liste uzar gider. bunlarin hic biriyle suclayamayinca, fatiha okuyamaz filan gibi ciliz ve sacma sapan seylerle karalamaya calisiyorlar.