soybean3
profili

  • asdep kadrolarına kimler atanmalı anketi

    açılın ben asdep personeliyim. asdep yani aile sosyal destek programı aile ve sosyal politikalar bünyesinde geliştirilen bir programdır. arzı odaklı çalışır, sokak sokak, hane hane dolaşır her evin içine girer ne var ne yok öğrenmeye çalışırız. sosyoloji, psikoloji, pdr, sosyal hizmet mezunları başvurabilir. ilgili sitenin bakanlık ile uzaktan yakından ilgisi yoktur. bundan sonra da alım şartları değişmeyecektir, ibfflerin alınmasız söz konusu dahi değildir. hürmetler. kırmızı yelekli birileri kapınızı asdep olarak çalarsa, önce kimliğine bakın sonra lütfen yardımcı olunuz.

  • referandum röportajındaki pırıl pırıl genç kız

    bakın ben pazarda, dolmuşta falan geçmek için izin isterken dokunan kadın erkek herkesle üşenmeden 10 dakika münakaşa eden insanım. ben istemeden kimse bana dokunamaz, esnetilemez bir çizgim var bu konuda. siyah deri ceketli kadın 2 dakikada yaklaşık 6 kere falan kıza dokunarak konuştu. oturduğum yerde gerildim. kız gerçekten pırıl pırılmış çünkü aynı teyze ile ben karşılaşsaydım o eli bugün alçılı olabilirdi. tartışırken şimdi seni dinliyorum deyip de ilk cümlede araya giren insanlarla da problemlerim var. teyze kesinlikle kara listemde. ama kızı titreyen sesinden öpüyorum.

  • kpss 2016

    tabi ki hayatin sonu degil ama insan olsun istiyor. ben sirf yolumu cizeyim onumu gorebileyim diye atanmak istiyorum. derdim parasi, tatili, rahatligi falan degil. yaprak gibi ordan oraya savrulmaktan, ne oldugumu bilmemekten yoruldum. ev gecindiren insanlar var. tum kalbimle soyluyorum ki allah once onlara nasip etsin bu sinavda atanmayi. sonra bizim gibi yorgun, kirgin ama cok istekli gencler atansin. oyle atanabilecek bi puan yaptigimdan da degil de gonul ilk atamada kus olup yeni bir sehirde yeni bir hayata ucmak istiyor.