habara gubere6
profili

  • galatasaray

    kızmasın galatasaraylı arkadaşlar, geçmiş olsun. keşke turu geçselerdi de daha çok yıpransalardı. şimdi lig yarışında tek kulvarda daha rahat edecekler. bir fenerli olarak turu geçmelerini istiyordum.

    ama şu gerçeği de görün lütfen, kaan ayhan o hareketi ligde yapsa sarı kartla geçilir ve konuşulmazdı, 4. gol öncesi zaha havuza atlar gibi atladığında faul çalınırdı ve o golü yemezdi. bu ülkede algı yaparak, hakemlerin hiç desteğini görmüyormuş gibi davranarak, herkes feneri şampiyon yapmaya çalışıyormuş gibi davranıp ayrıcalık devşirerek lige de tutunursunuz, şampiyon da olursunuz. aradaki fark bu. kızmaca gücenmece yok. olağan şartlarda gs başlığına yazmam ama kör fanatizmi bırakmalı buradaki bazı gsli arkadaşlar. hoş, bazı fenerliler de bırakmalı. belki buna ben de dahilimdir.

  • 24 ocak 2023 dursun özbek açıklaması

    gs trolleri organize şekilde iki üç kelimeyi geçmeyen sikindirik entryler yazarak algı yönetimi telaşına düşmüş hemen. sokmuşlar da, sikmişler de, bilmem ne.

    ulan ben fenerliyim açın ali koç başlığını yazdığım şeyleri okuyun. daha bugün eleştiren yazı yazdım ki öven yazım yok kendisini. neyi nereye soktunuz acaba kodumun ergenleri sizi?

    bu kadar haysiyetsizlik gerçekten kanıma dokunuyor. ortada fol yok yumurta yokken kalkıp ligi bitirtmeyiz diye açıklama yapıyorsun, sen kimsin de ligi bitirtmiyorsun? davara bak hele. her sene kirli işlerin içinden siz çıkıyorsunuz bir de zeytinyağı gibi üste çıkıyorsunuz. bir ara var kayıtları elimizde diye açıklama yapıyordunuz. bir klik bizim için de çalıştı zamanında diye açıklama yapıyorsunuz. her türlü fitnenin altından siz çıkıyorsunuz bir de yarak kürek konuşup algı kasıyorsunuz

    siz önce o klik sizin için ne gibi hizmetlerde bulundu, ne yaptı onu açıklayın. bu bir. ikincisi gs tvde program yapacaktınız hala bekliyoruz, çıkın yapın. ofsaytımsı, faulümsü, penaltımsı pozisyonlar bulup tartışın. derdi adalet iş de bilmem neymiş de. sizi tanımasak inanacağız.

    he ali koç yönetimi feneri yine zararlı çıkarır bu ortamdan. ondan da eminim. herifin girip kazandığı savaş yok. ama ali koç başarısız diye de buradaki üç beş ergen trole cevap vermeyecek değiliz.

  • arda güler

    ulan adam atletine mesaj yazıp hazırlamış, gol atar gösteririm demiş. kendine güvenmek böyle bir şey demek ki. ben 17 yaşında okuldan kaçarsam babam duyar da beni siker diye çıkış saatinde tekrar okula gidip oradan eve dönüyordum. vay amk.

  • 24 haziran 2022 kemalistlerin yaşadığı büyük şok

    dinciler akıllanmaz. öyle bir dertleri de yoktur. önünde secde edecek, sümüklü mendilini yiyecek, şefaatine nail olmak için götünü badeletecek yeni bir şeyh bulur onun önünde kıçlarını diklerler. adamlarda default olarak aklın önünde perde var. o yüzden buralara gelip sözde millete vehim vermeye çalışıyorlar. ulan sığır sikleri, sizin gibi siktiriboktan mucizelere inanıp ruhani varlıklardan korkmayı 3 yaşında falan terk ettik biz. şeyhinden başkasını dinlemeyen, biri yol göstermezse gitmeye cesareti olmayan sizin gibi it sürüsünden niye korkalım? birey değil kulsunuz, millet değil tebaasınız, halk değil yığınsınız. sizden ne diye korkalım? bizi de mi camide öldüreceksiniz?

  • berat albayrak'ın yerine ekonomi bakanı önerileri

    babam.

    adam 25 lira aidata zam yapmamak için direniyor yönetici olarak. muhitte en düşük aidat 50 lira ama peder bey 5 yıldır hiç zam kararı almadan o 25 lira ile çeviriyor apartman giderlerini. borç da ödüyor, yatırım da yapıyor. senelerce kallavi kamu ihalelerini devlet namına yönetti bu adam, tehdit de edildi, baskı da gördü, makamı da elinden alındı ama devletin üç kuruşunu boğazımızdan içeri sokmadı.

    babamın da akpli olması dışında bir eksisi yok. bu kafada bir adam nasıl akpyi destekler hafsalam almıyor. adam, ne yapsalar bir bahane bulup toz kondurmuyor iktidara.

  • hayata dair gülümseten detaylar

    bizim oğlanla bir oyun icad ettik, bir süredir oynuyoruz. hayal gücü gelişsin diye evin içinde sözde çadır kurup kamp yapıyoruz. battaniyeyi üstümüze çekip güya gece oluyor, uyuyoruz. sonra oğlum beni uyandırıyor odanın lambasını gösterip " sabah olmuş " diyor. ben de " aa ne kadar güzel, güneşli bir gün " falan deyip karşıki dağlarda ne gördüğünü soruyorum falan. başlarda " inekleri görüyor musun? " dediğimde anlamıyordu olayı. artık kendisi neler gördüğünü söyleyebiliyor.

    dün akşam yine aynı oyunu oynarken sordum,

    -oğlum karşıki dağlarda ne görüyorsun?
    +inekler var orda.
    - başka?
    + köpek var?
    - peki başka?
    + koyunlar var.
    - ee oğlum ağaç yok mu?
    + yok.
    - neden? dağda biraz da ağaç olmaz mı?
    + o zaman koyunları göremezdim ki!

    apışıp kaldım yemin ederim. ben hiç öyle düşünmemiştim. 3 yaşında çocuğa hayal kurmasını öğretelim derken ayar yedik. korkarım inanmasam,

    + dümdüz duvarda ineği, köpeği gördüğüme inandın da ağaç göremediğime mi inanmadın? diyecek.

    maşallah deyin oğluma. (bkz: swh)