mrsmoore5
profili

  • ilk cinsel deneyimin dram filmine dönmesi

    --- özet ---

    ne söylesem gg yazar, arkadaşının sevgilisini sikmiş. sikmiş dediysek 1 kere sokup çıkarmış ama kız bakireymiş. halbuki kendi sevgilisi de varmış. sonra triplere girmiş bıçak mıçak yazmış ama sallamış oraları boşverin. daha sonra triplere girmiş siktiği kızı sahiplenmiş ona giyecekler almış erzak almış güzel güzel ciciler almış. sonra da öğrenmiş ki kız bakire değilmiş o adet kanıymış.

    --- özet ---

    * aptal saptal girişi çok uzatmışsın. insanlar okumamış sıkılmış.

    * genel olarak yumuşak erkek çizgisinde yazmışsın ama fazla yumuşak olmuş. o kadar yumuşaklığa bıçak fazla kaçmış hikaye saçmalamış.

    * seks kısmını biraz daha uzun tutmalıydın. '' penisimi tuttu ve ıslak vajinasına sürttü.'' , ''göğüsleri o kadar büyüktü ki karşı koyamadım'' gibi azdırıcı şeyler yazmalısın ki sözlükteki ergenler şukulasın.

    * kızların dış görünüşünden bahsetmeliydin. mesela dans bölümünü beğendim ama betimleme yok. ''shakira gibi dans ediyor'' desen biraz daha azabilirdik.

    genel hatları ile bunlar. hikayenin bi kısmı yumuşak bi kısmı sert. hiç betimleme yok. cinsel organlardan bahsedip azdırmak yok. sana puanım 3/10

  • 1 ekim 2015 ekşi sözlük kepazeliği

    dün (bkz: 30 eylül 2015 yakin doğu üniversitesi rezaleti) olarak açtigim baslikta ilk entry'm bu sabah 5. siradan debe'ye girmisti. cok da mutlu olmustum cunku bu durumun yayilmasini istiyordum. normalde bir rezalet basliginin altina herkes "derdini sikeyim" yazarken bizim mağduriyetimize de herkes destek olmuştu. okulun mutevelli heyetinin cok siki bir eksi sozluk takipcisi oldugu herkesin malumu. ne hikmetse 1 saat once debe'ye giren entry silindi. ortada gg'lik bir durum da yoktu, okulda yasanan durumu aynen aktardim. bu ne demek simdi? buyuk kitlelere ulastigi zaman rahatsiz olacagin seyleri yapmayacaksin o zaman bir okul olarak. buyurun o entry'nin icerigi

    --- spoiler ---

    30 eylul'de yani dün yakin dogu universitesi'nin tip fakultesi donem 1-2-3 un butunlemesi vardi. 'butunleme mi olur amk bu tarihte' demeyin. butunlemeler bu tarihte yapiliyor ki kimse yatay gecis basvurusu yapamasin. her neyse bunu kabullendik zaten. okul 2 ay önceden duyuru yapti. sinava girmek icin kimliginiz yeterli diye. biz de aylardir bu sinava calisiyoruz. zaten %70imiz bütünlemeye kaldik. 30 eylul sabah 8.30'da rektorluk ne dese begenirsiniz? yeni donemin parasini odemeyen sinava giremez. üstelik internetten de değil. panodan. e ama bu sinav gecen seneye ait? amac ne? butunlemeden kalip da okulu birakmak isteyenlerin parasini almak. simdi daha da vahimi geliyor. burslu öğrencilerden de para istiyorlar. " e ama ben bursluyum gecersem ucret odemeyecegim ki?" derseniz de size "o zaman parani geri alirsin" deniyor. istenen para da 2 bin lira filan degil ha. 6.750 euro. burslu bu adam. belki imkani yok. nasil o kadar parayi 3 saat icinde bulsun sana? ne yazik ki onlarca öğrenciyi mağdur edip sinava almadilar. lutfen dostlar. lutfen ama lutfen kibris universitelerini tercih ederken iyi dusunun.
    --- spoiler ---

    iste dostlar durum bu. sesimizi duyuralim dedik. ona bile mudahale ettiler. lutfen kibris universitelerine gelmeyi dusunen esinizi dostunuzu bu durumdan haberdar edin. herkes neyin icine dustugunu bilerek gelsin.

    edit : imla

    edit2 : inanmayanlar için okulun astığı duyuru ve bulduğu çözüm !!

    türkçe
    ingilizce

  • 30 eylül 2015 yakın doğu üniversitesi rezaleti

    30 eylül günü muz cumhuriyeti kıbrıs'ta gerçekleşen olay. lütfen "derdini sikeyim" veya "özel okul piçi" demeden önce okuyunuz.

    cok muhterem üniversitemizin tıp fakültesinde bütünlemeler 30 eylülde yapılmakta. sebebi de öğrenciler yatay geçiş yapamasın. her neyse aylardir herkes bu sinava hazirlaniyor cunku donemin %70i büte kaldi zaten. bu sabah muthis bir skandal ile uyandik. sabahin 8.30'unda okul (internetten de degil panodan) aciklama yapti. 2015-2016 donemine ait okul parasini odemeyenler butunlemeye giremeyecekmis. ama yapilan butunleme 2014-2015'e ait. sebebi ne ? butunlemeden kalip okulu birakmak isteyenlerin de parasini almak. daha da kotusu var. burslu ogrencilere de deniyor ki "siz de parayi odeyin, kalmazsaniz geri alirsiniz". e amina kodugum bu adam burslu. belki imkani yok. sabahin 8'inde nerden 20bin turk lirasi bulup sana getirsin? bu sebeple onlarca ogrenci sinava giremedi. bir yigin insan mağdur oldu. kimseye derdimize ortak olun sesimizi duyurun dedigim yok. tek istegim lutfen.. lutfen ama lutfen bu ticarethaneye cocuklarinizi eslerinizi dostlarinizi gondermeyin. muhendislik vs. gibi bolumler cok kalitesiz oldugu icin tercih edilmiyor zaten. gelen hukuk veya tip icin geliyor. lakin goruyorsunuz durumu. burasi bir egitim kurumu degil, ticarethane. lutfen gelmeyin su boktan kibris üniversitelerine.

  • 1 kuruşluk ürünü 15 kuruşa satmak

    14 kat kazanç demek. çünkü harcadığın para 1 kuruş kârın ise 14 kuruş.

    işlemler için bakınız : 15-1=14 14/1=14

    edit : kazanç demek kâr demektir.

    kazanç -cı
    isim, ticaret
    1. isim, ticaret satılan bir mal, yapılan bir iş veya harcanan bir emek karşılığında elde edilen para, getiri, temettü
    "sırtında hep aynı kahverengi elbise bulunduğuna göre fazla bir kazanç da sağlamıyordu." - c. külebi
    2. yarar, çıkar, kâr
    "yarı keyif, yarı kazanç için balıkçılık sanatında karar kılmıştı." - s. f. abasıyanık

    bir örnekle de belirtmek gerekirse 15 liralık bir mal alıp onu yine 15 liraya satarsanız 15 lira kazancım var demezsiniz. kazancım yok dersiniz. 20 liraya satarsanız bugün 5 lira kazandım dersiniz. bu da size hem matematik hem de türkçe dersi olsun.

  • ekşi sözlüğün boş yazarlarla dolması

    artık kendini iyiden iyiye hissettirmeye başlayan durum.

    sol frame'de veren kızlar , dövmesi olan veren kızlar, vermek, seks, şeftali çizdirmek, vurdurmak, vaciş gibi kelimeler içeren başlıklar artmış durumda. kendimi bir şehrin en dandik düz lisesinde gibi hissetmeye başladım. eskiden buralar böyle değildi. seviyeli tartışmalar olur, dil bilgisine dikkat edilir, insanlar kırılmamaya çalışılırdı. ara sıra da olsa dil bilgisi hatası olduğunda birini uyarırsanız size ''aa haklısın teşekkür ederim'' derdi. artık imla kurallarına uyan ve buna özen gösteren yazarlara ''salak'', ''boş işler müdürü'' bile denmekte. tabi bunda yeni çaylakların hemencecik yazar olması da etkili. sanırım arkadaş arasında ekşi sözlükten kız düşüyor abi gibi söylemler buraya gereksiz salak insanları toplamış olacak ki, herkes bir kız arayışı içinde. hatta hatta kız da değil, afedersiniz herkes ''am'' arıyor. bu kadar da seviyesiz ve iğrençler. sözlük yönetiminin bir an önce olaya el atması ve bu gibi yazarları uza.... diyeceğim de. adamlar debe'ye bile müdahale ediyor. parayı allah bellemişler. ne kadar yazar o kadar para mantığı ile sözlüğün ağzına sıçtılar. ne yazık ki artık sözlüğe yazasım, okuyasım bile gelmiyor. bir çok iyi yazar da sözlüğü bırakmış durumda. kalite gittikçe düşüyor.