once14
profili

  • kıvanç tatlıtuğ'un yürek dağlayan yeni imajı

    türkiye'deki erkeklerin %99'undan daha yakışıklıyken %98'inden daha yakışıklı olmasına sebep olmuş imajdır. "öhööö maymuna dönmüş!" diyenler kendi fotoğrafını koysa da ortalık şenlense biraz.

    mesaj çekmeyin erkeğim.

  • ozan tufan

    fenerbahçe'nin genç yaşta transfer edip zorla gece kulüplerine sokup, boğazına zorla baklavaları tıkıştırdığı futbolcudur. ah şu genç futbolcu öğütücü takımlarımız, yoksa gençlerimiz tamamen profesyonel iş ahlaklı kişiler.

    ironi bitti. son yıllarda özer hurmacı'dan sonra fenerbahçe'nin en çok şans tanıdığı gençtir. kariyerini fenerbahçe değil, kendisi yemiştir. üstüne 2 dilim de şöbiyet gömmüş olması muhtemel.

  • türk köpeklerinin çok saldırgan olması

    sokak köpekleri için; çoğu yavruluğundan itibaren insanlardan kötü muamele gördüğünden insana temkinli oluyor. zaten iyi bir muhite giderseniz sokak köpeklerinin çeteleşme, saldırgan davranma gibi bir hareketlilik içinde olmadığını görürsünüz.

    evcil köpekler için; türkiye'de 3 çeşit köpek sahibi var genel olarak.

    1. küçük köpek besleyen teyzeler.
    2. güçlü ırk besleyen apaçiler.
    3. küçük veya büyük gerçekten bilgi sahibi azınlık kesim.

    1. kesim köpeğini kuralsız ve şımarık biçimde büyüttüğünden köpeği saldırgan bir hale geliyor genelde. nasılsa ufak deyip köpeğe kedi gibi davranıyorlar ve ortaya arsız bir canavar çıkıyor. genelde de küçük diye saldırganlığı da görmezden geliniyor.

    2. kesim köpeği hayvan sahibi olmak için değil dövüştürmek veya güç gösterisinde bulunmak için besliyor. buradan her güçlü köpek sahibi bu amaçla köpek besler anlamı çıkmasın. bu kesimdeki insanları genelde varoş muhitlerde görürsünüz, tipine bakarak zaten o güçlü köpeği neden beslediğini anlarsınız.

    3. kesim türkiye'de azınlık avrupa'da çoğunluk olan insanlar işte. ilk güçlü ırk köpeğimi almadan önce tam 3 tane tuğla gibi köpek eğitimi kitabı okudum. baya baya bilimsel kitaplar, öyle resimli çizimli basit kitaplar değil. bunu yapan, köpek edinmeden önce bilgi sahibi olan insan sayısı gerçekten az. yoksa ülkenin havasından suyundan değil sıkıntı, insanından.

  • 17 ocak 2017 köpeğin kulaklarını kesen caniler

    keşke sırf kulak kesme ile bıraksalar dediğim canilerin eylemidir.

    köpeği dövüşlerde kullanacaklar. peki köpek iyi dövüşemiyorsa ve es kaza dövüşlerden ölmeden kurtulursa ne olacak biliyor musunuz? böyle köpekleri iyi dövüşçüleri için antrenman köpeği yapıyorlar. köpeği her gün dövüp, acı çektirip özgüvenini tamamen kırıp bırak kendini korumayı yüksek sesten bile korkudan titrer hale getirince iyi dövüşçü olan köpeğin bunu parçalamasına izin veriyorlar, antrenman niyetine. çünkü para kazandıran köpeğin antrenmanda yaralanması işlerine gelmez, o riski almıyorlar.

    sayıları da az değil ha, varoş muhitlerde gördüğünüz çoğu güçlü ırk köpeğin kaderi ikisinden biri. o köpekler de sokakta tasmasından kurtulup birine saldırınca bu köpeklerin ne kadar tehlikeli olduğundan, hepsinin öldürülmesi gerektiğinden falan bahsedersiniz siz de. o köpeği o hale getirene bakmak yerine.

  • 29 aralık 2016 istanbul elektrik kesintisi

    ülkenin en büyük şehrinde 2016 yılında kara kışın ortasında bir buçuk saattir elektrik olmaması gayet uğruna başlık açılması gereken bir konudur. buna açılmazsa asıl neye açılacak? gidin başka yerde saçmalayın da bilgi almak isteyen insanlara mani olmayın.

  • stoper vs libero

    ortalık iyice karışmış.

    libero yaygın kanı aksine cdm (defansif orta saha) değil sw (sweeper) diye tabir edilen stoperin (cb) de arkasında bulunan pozisyona denir.

  • 21 ekim 2016 barcelona fenerbahçe maçı

    fenerbahçe'nin kötü bir oyunla barcelona'yı yendiği maç.

    evet kötü bir oyunla. kötü bir oyunla deplasmanda barcelona'yı yenen bir takıma sahip olduğumuz için çok şanslıyız.

  • savaştan kaçanların habire çocuk yapması

    savaş anında bile çocuk yapacak kadar aptal olduklarından ülkelerinde savaş çıkıyor.

    bu durumda olan insanlar bahsedilen ayrıntıları düşünecek bilinçte bir halk olsalardı zaten ülkelerinde savaş çıkmazdı.

  • ak parti hayranları'nın darbe dezenformasyonu

    ak parti hayranları adlı sayfanın yaptığı garip iştir.

    1
    2
    3

    karalamak istediğin ünlüyü seç, bir fotoğrafını koyup aynı yazı ile paylaş, kenara çekilip şenliği izle. ne güzel memleket. bir de ele verme mevzusuna takmışlar, değişik bir bilinçaltı. yazının aynı olması dışında altına düşülen "paylaşın bu alçağı herkes görsün" notu bile aynı.

  • sözlükte artan ırkçılık

    bilmeyen arkadaşlar için, nefret kusulan kesim;

    kürt->pkk
    iç savaştan kaçan suriyeliler-> plajda milleti rahatsız eden hırsızlık, tecavüz, gasp gibi adi suç işleyen eşek kadar adamlar

    insanların kendisini savunma refleksini "ırkçılık" diye nitelendirip kötü göstermek en hafifinden saflık, ağırından işbirlikçi alçaklıktır.

    ülkede bir takım adamlar var, bunlar suç işliyor, toplumsal yapıya uyumlu değil, insanları rahatsız ediyor, sen buna sesini çıkarınca ırkçı oluyorsun. türkiye böyle bir ülke işte.

    sana tecavüz eden adamı eleştirirsen "ırkçı" köprüyü eleştirirsen "hain" futbolcuyu eleştirirsen "düşman" olursun, siyasileri haşa asla eleştiremezsin.

    ayrıca ota boka ırkçı derseniz gerçek ırkçıların hafife alınmasına sebep olursunuz, uyandırayım.*

  • kamyon şoförünün osman gazi köprüsü konuşması

    bıktım ulan,

    her lafa allah diye girmenizden
    kara cahilliğinizden
    milleti hainlikle itham edip en büyük hain olmanızdan
    kula kul olma isteğinizden
    vazife olanı lütuf olarak görmenizden
    her boku osmanlı'ya bağlayabilmenizden
    daha kendi dilinizi konuşamamanızdan
    ona rağmen büyük resmi görmenizden
    pis ve bozuk şivenizden

    bıktım.

    umarım hainlikle itham ettiğiniz şu kesim komple ülkeden ayrılır da kara cahil orta doğu halkınızla pislik ve sefalet içinde boğuşursunuz. daha iyisini haketmiyorsunuz.

  • ismail köybaşı fener'e koybaşı

    futbolcuların kendisine yakışanı yapmasıdır.

    hala yok yakışmamış yok bilmem ne diyen iyimser arkadaşlar var. takımından bağımsız olarak bu futbolcu milleti paralı apaçilerdir, giyimlerinden saçlarından başlarından da mı anlamıyorsunuz? futbolcu olmasalar köşe başında serserilik yapıp tespih sallayacak adamlar bunlar, fazla anlam yüklemeyin.

  • 19 mayıs 2016 medicana sivasspor fenerbahçe maçı

    -osmanlı fenere yatacaktı, fener 2 puan kaybetti.
    -konya aykutun takımıydı 3 puan garantiydi, fener 3 puan kaybetti.
    -başakşehirin kalecisi eski fenerliydi, en az 2 hatalı gol yerdi, panter kesildi fener 3 puan kaybetti.
    -sivas fenere her maç yatardı, fener iade-i yatış yapacaktı, şikeydi, 3 temmuz'du, sivas küme düştü.

    bunları diyenler artık utanıp susacak mı? hayır, 3 ay sonra yüzsüzlüklerine kaldıkları yerden aynen devam edecekler, çünkü bunlar onursuz ve şahsiyetsiz kişiler olduğundan herkesi kendileri gibi sanıyorlar.

    hadi siktirin gidin şimdi, bir kısmınız averaj takımı olmuş kulübünü kurtarsın, diğeri avrupaya 1 yıl erkenden gidebilmek için her hafta birilerinin yattığı feneri yenme hesapları yapsın.

    edit: dediğim gibi başlamışlar bile, çünkü antep gol atmış. karşısında geçen hafta 7 gol atan takım değil, çemişgezekspor var çünkü antepin, hayatta maçı vermez. ne demiştim? "onursuz ve şahsiyetsiz".

  • istanbul'da bir travestinin öldüresiye dövülmesi

    bir tarafta gecenin bir vakti sokak ortasında telefonla bağıra bağıra küfür eden bir travesti, diğer tarafta bu küfürden rahatsız olup o travestiyi döverken küfür eden tipler.

    iki taraf da çomarlığını sergilemiş. bir insanın eşcinsel veya travesti olması onu her durumda haklı veya mağdur yapmaz. dayak atanların tepkisi sert olmuş, muhtemelen o gazı da karşı tarafın travesti olmasından almışlardır. ama bu durum da gece vakti sokak ortasında bağıra bağıra küfür etmeyi haklı çıkarmaz. dayak yiyen normal (evet normal) bir insan olsaydı eğer şimdi burada "eline sağlık gençlerin, bizim de burada çok var böyle gece bağıran tipler" yazardınız iki yüzlülüğün alemi yok.