leadens3
profili

  • survivor 2020 ünlüler-gönüllüler

    "ben buraya arkadaş edinmeye gelmedim" demesinin üstünden, nisa ve şu anda über arkadaşlık kurmuş gibi davrandığı ergenlerin kendisine "hırsız, senin burada ne işin var" demesinin üstünden, sercan'a finalde 5-0 elenmesinin üstünden daha unutacağımız kadar zaman geçmedi maalesef. barış'ın 4-1 ya da 4-2'den fazla oyun aldığını gördüğümüzü unuttuk ama bu olayları unutmadık.

    başlarda bu adama neden sinsi, yalancı falan diyorlar diye düşünüyordum hepsinin nedenini gözümüze soktu çok şükür. performanstan tutturamayınca aslında hiç anlaşamadığı adamlarla arkadaşçılık oynamalar, nisanın arkasından intikam yeminleri etmeler falan, midem bulandı resmen. bir de bu adam için karakter kazanacak falan demezler mi deli olmamak elde değil. böyle bir karakteri olan, diğer oyuncular tarafından, 1-2 kişi de değil neredeyse iki adanın da tamamı tarafından sinsilikle, pis olmakla, hırsızlıkla, rol yapmakla suçlanmış bir adam için karakteriyle kazanacak demek rezillik doğrusu.

    bir de sercan'ı neyle suçluyorlar, neyine bu kadar kinlendiler anlayamadım. adam bileğinin hakkıyla üç dokunulmazlığı da kazanmış, zaten adada 7 kişi kalmış, söyleyebileceği 6 isim var, biri kankası elif, diğeri takımına edebiyle gelen yasin. geriye kalıyo 4 kişi. kimi söyleyecekti? yok işte onlar da biliyor ama performansla vuramayınca böyle vurmaya çalışıyorlar. karakter konusu bakın yine ortaya çıkıyor. ne karakter ne performans ikisinde de snıfta kaldın zoraki şampiyon adayı barış. hatta rezil oldun artık bırak bu işleri.

  • 2016-2017 sezonu beşiktaş lehine hakem hataları

    beşiktaşlıların efendilikten olsa gerek "yıllarca size yaptılar biraz da bize yapsınlar" diye açıkladıkları hatalar zinciri. şerefli ikincilikler kesmiyor artık şerefsiz birinciliklere oynuyorlar.

  • oyunculuğu kötü star aktör ve aktrisler

    (bkz: beren saat)