james sunderland2
profili

  • 9 nisan 2017 atlanta hawks cleveland cavs maçı

    "believer" bir atlantali olarak kaybetmeyi ve 6inci siraya dusmeyi daha uygun buluyorum. boylece daha iyi eslestigimiz boston'un bracketina gececegiz cleveland'dan kacip. takimin playoff'lardan once boyle bir hava yakalamasi guzel ama ilk 5'in berbat oynamasi kafalarda soru isareti.

    bu arada lebron'un 6'ladigi pozisyondan hemen once lebron turnike atarken hakemler millsap'e kendisine dokunmamasina ragmen faul calip lebron'a 2 atis hediye ettiler. onun etkisiyle lebron'a ucuz bir faul caldilar. basketbolda gordugumuz klasik tuhaf adalet saglamasi olayi.

    ben entry'i bitirene kadar maci neredeyse kazanacagiz bu arada.

    edit: evet gencler. ust akilin devreye girmesiyle ibre evet'e dondu ve atlanta kazandi. maci nasil spikerlerle izlediniz bilmiyorum ama kim sallar alla-askina en fazla atlanta-milvaki, boston-cleveland sirasini degistirecek uyduruk bir regular season macini? bir de dedigim gibi eminim tum atlanta tarafi cleveland bracketindan cikmak icin bu mac kaybetmek istiyordu. neyse sizlere komplo teorileriniz ve ust akillarinizla atlanta'dan mutluluklar.

  • spotify

    hep soyluyorum. hayat tadini cikarmasini bilenler icin guzeldir. digerleri icin zindan gibidir. hayatinizi her gun kurus hesabi yaparak, arkadasinizdan sigara otlanarak, muzikleri abidik gubidik yollarla indirmek icin dakikalar harcayarak, bir sey satin almak icin bilgisayar karsisinda saatler harcayarak gecirebilirsiniz. cok akillica seyler yaptiginizi dusunup mutlu olabilirsiniz. ama bu sectikleriniz karakterinize de yapisan myopic kararlardir. myopic, yani miyop olan insanlar ne yapar? sadece yakini gorurler ve yaptiklari hareketlerin uzun vadedeki faydalarini goremezler. o yuzden hep kisa vadedeki fayda/zararlara gore karar verirler. ve malesef myopic kararlar cogu zaman optimal degildir. cunku bunun bir de uzun vadesi var.

    git kardesim genc yasinda, hazir kafan da calisiyorken su sacmaliklara harcayacagin zamani adam akilli bir sey okumak/ogrenmek icin harca. git kariyer yolunda gelecekte gordugun bir konuyu oku, bir programi ogren. git iki film izle, iki roman oku, iki uc yeni yazarla/yonetmenle tanis. fonda da git spotify'i ac. sorunsuz, problemsiz muzik dinle, iki uc yeni grup ogren, muzik kulturunu genislet. azcik kendine yatirim yap. kultur dagarcigini genislet. dunya'ya bakis acini genislet. her ortamda konusacak iki lafin olsun. bunlar ne isine yaricak? uzun vadede anlarsin.

    tanim: karakter turnosolu vaziyeti goren yazilim.