balikbilir8
profili

  • sedat peker'in mafya çıkması

    bugün 9 nisan 2021 arkadaşlar.

    devletimiz, sedat peker hakkında "mafya olduğu gerekçesi ile" organize suç örgütü operasyonu başlattı. bunun dışında çeşitli başka suçlamalar da var.

    bugün bunu öğrenmek sizi ne kadar şaşırttıysa beni de o kadar şaşırtıyor. 9 nisan 2021'den bildirdim. devletimiz anında yakalıyor mafyaları, hemen anlıyor, gözünden tespit ediyor.

    haber şöyle:
    istanbul merkezli birçok ilde, sedat peker'in de aralarında bulunduğu 63 kişiye yönelik "organize suç örgütü" operasyonu başlatıldı.

    anadolu ajansı (aa) operasyon kapsamında istanbul, ankara, kocaeli, trabzon ve hatay'da 121 adreste arama yapıldığını ve çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

    aa'nın haberine göre soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan ve sedat peker'in de elebaşı olduğu 63 kişinin; "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "nitelikli yağma", "gasp", "rüşvet", "yaralama", "tehdit" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" gibi birçok suça karıştığı belirlendi.

  • ninja kaplumbağalar'daki hristiyanlık propagandası

    iddianın sahibi hacı yakışıklı'nın şakacı bir twitter fenomeni olmasını ben de isterdim, ama maalesef değil. gerçek bir twitter yazarı, akit denen gazetede yazar ve maalesef ninja kaplumbağalar'ın adlarını daha önce duymamış ya da sorgulamamış.

    daha rönesans geçirecek adam. daha dur.

  • cinsel ilişki günahtır

    bilim kurgu hikayesi. sene 2017.

    bölünerek çoğalan bir grup organizma bilgisayar kullanmayı başarmış ve birer twitter hesabı açmıştır...

  • sadece ankara'da yaşayanların bilebileceği şeyler

    nuriye ve semih'in gözümüzün önünde erimesidir.

  • 29 nisan 2017 ankara'da bir kadının kaçırılması

    bugün saat 13:30 civarında 100. yıl pazar yerinden 20'li yaşlarında bir kadının kaçırılması olayı.

    görgü şahitlerinden alınan bilgileri kullanarak, kaçıranların bulunmasına yardımcı olabilirsiniz belki.

    araç
    öncelikle kaçıran aracın plakası: 52 rc 375 .
    plakanın 52 rc kısmını birkaç kişi görmüş. bir kişi de 52 rc 375 olduğunu gördüm demiş.

    araç koyu gri renkli, iyi durumda, logosunda kırmızı bir yuvarlak olduğunu aktardı görenler. (güncelleme: araç jetta 1.6 midline, 2007 model)

    kaçırılan kadının eşgali
    kızıl uzun dalgalı saçlı, kot ceketli. 1.65 boylarında, normal kiloda.

    detaylar
    araç yüzüncüyıl'dan balgat tarafına doğru ilerlemiş. olay polise de haber verilmiş.

    100. yıl pazar yeri kavşağında, kırmızı ışıkta yavaşlayan bir aracın sol arka kapısından bir kadın atlıyor. "bırak beni" diye bağırıyor. hemen ardından sağ arka kapıdan inen 50 yaşlarında türbanlı, pardösülü ve irice bir kadın, kızıl saçlı (kaçırılan) kadını kollarından çekiştiriyor. etraftakiler önce trafik kavgası sanıyor. ancak, sonra şoför koltuğundan inen adamın da yardımıyla kadını arka koltuğa itiyorlar ve hızlı şekilde gaza basıp gidiyorlar. kaçırılan kadın aracın içine sokulduktan sonra tekrar kapıyı açıp atlamaya çalışıyor ve "bırakın beni" ve "imdat" diye bağırdığı duyuluyor.
    aracın sürücü koltuğunda, hafif esmer siyah saçlı, bordo tişörtü olan genç bir adam var.

    önemli eklemeler
    olayı 100 metre kadar uzaktan gören biri, kadının yoldan kaçırılmadığını, zaten araçtan atladığını ve zorla geri bindirildiğini söyledi.

    plakadan artık eminiz. plaka sorgusundan çıkan araç modeli volkswagen jetta, daha önce bir görgü tanığının da söylediği modeldi.

    olayın gerçekleştiği yerde mobeseler var. polisin bunlara bakıp bakmadığını ise bilmiyoruz. birinci derece bir yakını karakola gelip kayıp ihbarı yapsın demişler. çünkü bürokrasi. daha kaçırılanın kim olduğunu bilmiyoruz ki, sadece birinin zorla arabaya sokulup götürüldüğünü biliyoruz. mobese kayıtları ortaya çıksa en azından tanıyan bir yakınına ulaşılabilir.

    ---
    bilgi geldikçe güncelleyeceğim.

  • cumhurbaşkanına hakaret eden eşini ihbar eden adam

    ailesi türkiye gibi olan adam.

    kadın, ailenin %50'si. adamın biyolojik görüntüsüne aldanmış, insan olduğu için sevmiş, evlenmiş.
    adam, ailenin diğer %50si. yobaz, işbirlikçi, ispiyoncu, utanmaz, ahlaksız. evde zor tutuyoruz.

  • 26 aralık 2015 erdoğan'dan yök'e odtü talimatı

    cumhurbaşkanı erdoğan, istanbul'da adına düzenlenen gecede odtü'yü hedef gösterdi.

    "asım'ın neslinden bir usta recep tayyip erdoğan" programında konuşan cumhurbaşkanı, cnn türk'ün haberine göre;"utanmadan, sıkılmadan odtü’de namaz kılan gençlere saldırıyorlar. yök gereği neyse yapmalı. bunun takipçisi olacağız" dedi.

    erdoğan: "doğu ve güneydoğu anadolumuzda pek çok çocuğumuz, gencimiz, evladımız asla kendilerinin olmayan bir kavganın içinde birer ikişer kaybolup gidiyorlar. halbuki biz tıpkı mehmet akif gibi, elindeki çivili sopalarla, eğitim görenlere, namaz kılanlara hücum eden değil, elindeki molotofla, kaleşnikofla, roketatarla devletine, kendi halkına saldıran değil, asım'ın nesli bir gençliği görmek istiyoruz."

    la çivili sopa diyor. gezi'de akp gençlik kollarının istanbul'un arka sokaklarında kovaladığı gencecik çocukları, kadınları döverken ellerinde ne var bakmıyor.

    eğitim görenlere saldırmak olmaz diyor; olmaz. 19'unda üniversite öğrencisi ali ismail'in kanı eskişehir'de, polislerin, esnafların ellerinde.

    molotof, kaleşnikof, roket diyor; kimlerle nasıl pazarlıklar içinde olduğunu alem biliyor. serap'ın bir mit'çi tarafından atılan molotofla yakılarak öldürüldüğünü yapan - yaptıran söylüyor.

    mit tırlarında yakalanan silahların kaç bin kişinin ölümünün, infazının işareti olduğunu silahlar biliyor.

    devletine, kendi halkına saldıran nesil görmek istemiyormuş.
    kendi halkına, birlikte yaşadığına saldırmaz da aklı olan, yine de olmaya devlet cihanda.

  • ak parti'nin %51.35 oy alması

    (bkz: ak parti'nin %51.35 oy çalması)